Palm yağı ve doymuş/doymamış yağ kavramları hakkında Narsil Hocam bilgi vermiş. Bu konuda susar otururum
Ama benimde söyleyeceğim bir kaç şey var.
- Bir ürüne uygulanan endüstriyel işlemler ne kadar fazla ise o ürün tehlikelidir.
- Bir ürün genel anlamıyla, ambalajlı ve paketli olarak satılıyorsa, az veya çok tehlikelidir.
- Yiyecek bir üründe koruyucular varsa tehlikelidir.
- Kontrolsüz un - yağ - şeker kullanımı çok ama çok tehlikelidir.
- Sigara çok kötü ve tehlikelidir. ( yazmakta en zorlandığım madde ama alıştım yokluğuna )
Bir de Atalarımız ne demiş?
" ayağını sıcak tut,başını serin. Dünya da her şeyi, düşünme derin derin" )
Boşver palm yağını filan, az miktarda zeytin yağından şaşma.Az ama .)
Sevgi ve selamlarımla