23 Ocak Sistemi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Doga olayidir, sistem gelmeyebilir de ama buradaki hocalarimiz tahmin yuzdesinin yuksekligi ortadadir.


    baska yerlerde yazip buraya laf atanlari da cok ciddiye almayin..


    emeginize saglik..

  • Sevgili dostum semih son birkaç güncellemedir dikkatini birşey çekti mi bilmiyorum ama 20 21 gibi modellerde ufaktan soğuma ve kar olasılığı gözükmekte buna bazı modellerde de işaret söz konusu takip edelim bakalım ne çıkacak şapkadan tavşan mı kuş mu çıkacak kısmetimize 18 ocak sürprizi gibi bir sürpriz daha mı bakalım artık. 23 sistemi için zatenbaşta Semih dostum olmak üzere birçok diğer sitelerden de ciddi tahminciler ortak nokta olarak ifade ediyoruz. Bu sistemin akabinde de ayın son günlerinde başka bir sistemi daha kovalıyoruz modellerden bağımsız olarak tabii. Bu arada 18 ocak sistemi hayırlı olsun sistemin süresi cuma ilk saatlere kadar uzayabilir dikkat.

    Tarantula üstad 18 ocakta karayel ile bir kağışı bekliyorsunuz sanırım

  • @Efsane-Semih hocam epeydir bahsetmeye çalıştığım 20-22 Ocak hareketlilik olasılığı halen devam ediyor görüldüğü üzere , bunun sistem üzerinde bu sefer olumlu etki yapacağını düşünebilir miyiz ?
    Bununla birlikte 26-30 Ocak dönemi için de takip ettiğim veriler daha da sıkı bir sisteme göz kırptırıyor
    Polar kaynaklı ve güçlü bir soğuk olasılığı bendeki sonuçlar , bu durum sizin radarda benzer halde mi , yada klasik sistem sonrası YB sendromu mu nüksedecek
    Gerçi iki sistem birleşse ne güzel olur :)

  • Sanki şuan dışarda lapa lapa kar yağıyor gibi mesudum Bu konu çok iyi geldi

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Cold efso tebrik ederim sen de ufaktan 20 21 sistemciğini çözmüşsün bakalım birkaç güncelleme sonra neler olacak göreceğiz, 20 21 sistemi salı çar netleşir cuma da eğer blocking olur da 20 21 sistemi ile 23 sistemi birleşirse en geç onu da modeller 19 ocakta mutabık kalarak gösterirler diyorum. Bu işte modelden modele dönmek değil modellerin göremediğini görebilmektir. Benim bu alandaki en klas tahminim 18 19 gün önceden 9 eylülkdeki sel felaketini tahmin etmemdir. Hatta ibb ve akomu uyarmıştım ama kaale almadılar 33 vatandaşımız ölmüştü o sistemde. İçim burkulur o sistemde ölen insanların duyarsızlık sonucu ölmelerinden ötürü ha bir de geçen seneki godzillada mgm önemli bir uyarı yayınlamazken bir hafta öncesinden ben cuma günü sakın yola çıkmayın yolda kalırsınız demiştim benim uyarımı dikkate alanlar özelden sosyal medyadan teşekkür etmişlerdi bu iki anımı hiç unutmam. MGM en son önümüzdeki hafta 18 ocakta istanbula 11 derece vermiş pes artık bu kadar da olmaz ya hu millet yine perişan olacak 2 3 dereceyi geçmez o gün sıcaklık. Ah bunların elinden almak lazım mgm yi de neyse.

  • Ahmet abı hos geldin abi 29 mu 24 mu ne olucak yoksa boyle mı gıdecegız karsız kuru soguk 2010 gıbı mı olur yoksa TARANTULA ❄❄❄ YIKIKIRMIYIZ HOCAM BUYUK kus var mı. Strosfer verılerı ıyı degıl gıbı ...

  • Akintiya karsi yuzmeye devam semih kardesim.hayirlisi olsun.allah utandirmasin.gecen sene 7 ocak sisteminden sonra , yine bu zamanlarda stratosfer cok isinip , polar vorteks dagilmisti.butun sartlar uygun iken ,kuzeyimiz soguk deposu olmusken ufak nuanslarla sistemleri kacirip kotu bir ikinci yari gecirmistik.bu korku hep icimde .umarim , yanilan benim hislerim olur . Senden ogrenecek cok seyimiz var.seni klasman ustu goruyorum. Bu isin el galacticos u sensin.iyi aksamlar.