Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam senle ben takım arkadaşıyız, ben kazanmışım arkamı dönmüşüm o arada yenilen rakip bana kum atıyor, sende tepki gösteriyorsun ve kum atıyorsun bu bence normal birşey. Sen yenilmişsin ne diye kum atıyorsun?

    hocam oyun bitince oynamayan bir romen gelip turabinin yerinden atış yapıyor ve deviriyor öyle olmaz böyle olur gibisinden...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Ya ne Turabisi tam bir hazımsız artist, orada zaten birşeyler oldu bakalım yarın anlarız

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • rumen turabinin alanina girip atis yaptiktan sonra kalkarken el hareketi yapti onu gorunce kum firlatti acun haksizlik yapti bence

    Turabi çok masum yani, mesela kendi kazanınca hiç hareket filan yapmıyor değil mi? herkes hakettiğini yaşar. Turabiinin bunlar ilk vukuatları değil zamanında Doğukanada birşeyler fırlatmıştı yenilince..


    Neyse yarın akşam görürüz elbet akşam konuşulur bunlar.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Survivoru en son 2011 ve 2012'De izledim. Sonrasında yarışmaya aldığı kişiler ile zevksiz bıraktı. tüm şovmenleri taklacıları yarışmacı yaptı 2012 den sonra. Sonrasında hiç izlemedim ve pek bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum.

  • Sosyal medyada " Başkasının adına utanmak" başlığında bu video ile karşılaştım, hakikaten böyle bir cevap verildiği için ben üzüldüm burada. Kendisi ise ağlanacak haline gülüyor, başlığında "soruyu yanlış anlaması" olması ise yorumsuz.. :)


    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • bu seneye kadar izliyordum geçen sene acunun oylarla oynadığını düşünüyorum birde turabi çok itici geliyor bu sene izlemem artık :) bu zamana kadar bunları şaklabanlıklarını izlediğim için de pişmanım ve üzülüyorum doğrusunu söylemek gerekirse.

  • Dün survivor da bugüne kadar ölçülmüş en büyük kar tanesinin kaç cm olduğunu sormuşlar. :)
    Gerçekten ilginçmiş 1887 Abd’de ölçülmüş ve 38 cmmiş tane değil kütle mübarek :D

  • Survivorda neler oluyor.Nagihan ortaligi karistiracak ve gonullyer icin mucadele ediyor bundan sonra,yarini merak ettim simdi;)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • @4 Şubatonu bende diyorum ama gecermi bilmem ama denk olmasi icin mudahele lazim

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Acun şu yanlışa düştü.All starı ya ikiye bölüp yarıştıracaktı ya da daha önce gönüllü olarak yarışan ilk 10 a girenlerden bir takım kuracaktı...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • İlk başladığında bakmadığım ama son günlerde takip ediyorum tam olmasa da nagihanın geçmesine gelince gönüllülere katılması o takıma fayda getirecektir ama uzun vadede bence nagihana dezavantaj sağlayacaktır.Nagihanın istatistik konusunda ne kadar aç biri olduğunu önceki döneminden hatırlarsınız.O konudaki bencilliği bence onu kötü etkileyecek.

  • 4 Şubat. Katılıyorum daha önceki gönüllüler takımlarında çok iyi yarışmacılar vardı.All Star gibi güçlü bir takımın karşısına benzer güçlü bir takım oluşturmalıydı.Büyük yanlış yaptı.Perişan oldu bu yeni yarışmacılar.

  • Evet Nagihanın geçişiyle gönüllüler dokunulmazlığı aldı.Tahmin edileceği gruplar kendini gösterdi.
    Turabi-Hilmicem-Murat
    Damla-Sema
    Merve-Sahra
    Nihat-Ümit-Adem ortada
    Turabi Semanın Muratı seçmesi nedeniyle o da Damlayı seçti...Turabi-Hilmicem fanları Muratı adada tutar.Damla-Nihattan bence kadınların antipatisiyle Nihat gider.Acunun da konuşmalarından nihatı tutmayacağı belli.Adem tarafsiz kalıyorum diyerek adada tarafların olduğunu söyledi ve aslında THM üçlüsüne de uzak kalacağını gösterdi.Ümit-Adem-Merve -Sahra ileride yakınlaşabilir.Hatta bu oylamadan sonra Sema-Damla da katılabilirler...Şimdilik gözlemlerim böyle...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...