Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İletişim ödülüne, gidip 2v2 voleybol maçı koymak direk buyrun gönüllüler ödül sizin demek değil mi? Bilmem yanlış mı düşünüyorum?


    Instagram video muhabbetine; reyting için Acunda sevilen taraf gönüllülere vermek istemiş. Canlı yayın izlenme miktarı ortadaydı.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • ben kaçırdım örgülü olan mı? Örtülü olan mı? Snowyy

    Örgülü olandı sanırım hocam orada gördüm ama Siyah örtü yoktu.Bir de yapılan yer olarak Örgülü olandı ormanın içinde yapıyorlardı.

  • Örgülü olandı sanırım hocam orada gördüm ama Siyah örtü yoktu.Bir de yapılan yer olarak Örgülü olandı ormanın içinde yapıyorlardı.

    orgu ortunun altinda da kalmis olabilir . Yani ikiside orgulu olabilir. Burada boyut onemli , ortulu olan kisa , digeri uzun ve ortu yok hangisi idi? Cocuklarim soruyor !!! Kurtar beni

  • orgu ortunun altinda da kalmis olabilir . Yani ikiside orgulu olabilir. Burada boyut onemli , ortulu olan kisa , digeri uzun ve ortu yok hangisi idi? Cocuklarim soruyor !!! Kurtar beni

    Hocam yapılış yer olarak ilk olan yani orgulu olan Gönüllülerin. Zaten Ormana kurmuşlar. İsterseniz İnstegramdan Nisa Bölükbaşının videosunda izleyin.

  • Benim anladığım gönüllülerden elenen yok. Ünlülerden gitmiş. Acun canlı yayında haftaya bil bakalımda sercan-burak yılmaz , barış-cedi Osman, yasin-hadise eş olacak demiş. Ünlülerde mert giderse şaşarlar mı acaba?

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Benim anladığım gönüllülerden elenen yok. Ünlülerden gitmiş. Acun canlı yayında haftaya bil bakalımda sercan-burak yılmaz , barış-cedi Osman, yasin-hadise eş olacak demiş. Ünlülerde mert giderse şaşarlar mı acaba?

    Mert gitti bence

  • Elif'in birinci olmasına çok sevindim. Gerek karakteri, duruşu ve performansıyla en çok hakeden isimdi.

    Al bendende o kadar, ancak bir parantez Ersinin oylarının Elife geldiği açık:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yasin diyor ki Ben nisaya beni yaz dedim diyor.Ulan so dakika vazgeçtim diyen kimdi yalancı herif.Karaktersiz herif.

    hocam yasin ,son dakikada vazgectim stratejiden beni yazma dedi nisaya ama nisa anlamadi yine yazdi.

  • Bu barış her hafta birinci olmaya devam eder. Performansa falan bakmıyor. Boyuna, yüzüne bakıp oy atan bir kitlesi var. Twitter'da 1milyon oy atmış adamlar. Gönüllüler de unutsunlar oy sıralamasında 1. olmayı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞