iklimlerin çok değiştiğine net biçimde anlayabileceğimiz bir döneme girebiliriz. o soğuklar beklendiği gibi gerçekleşirse güzel şeyler olabilir. Allah hayreylesin.
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gfs bin verdiği yağış bir çok bir gün az, bu niçin böyle oluyor
-
Gfs bin verdiği yağış bir çok bir gün az, bu niçin böyle oluyor
GFS dansoz gibi kivirtiyor ondan oluyor
-
GFS dansözden beter oldu dansöz bile bu kadar kıvırmadı
-
Gerçekten üzüldüm vade yaklaştıkça her güncelleme yağışlarımızı bayağı azalttı Gfs. Benim korkum akşam ki guncellemesinde daha da azaltması umarım öyle bir şey olmaz.
-
Bu arada gfs öğlen güncellemesi harika gidiyor.
-
-
Yagislari kırpmadan da
Bu arada yağış karı atar mısınız -
Batman da yarim saat once hava gunluk guneslikti su anda yagmur basladi hava bayagi kapandi
-
su anda saganak yagmur var
-
Öğle güncellemesi ile Akşam güncellemesi arasında yemin ederim dağlar kadar fark desem az kalır. Bu GFS denilen illet dalga mı geçiyor bizimle? Öğlen ver akşam verme öğlen ver akşam verme böyle saçma şey olur mu yahu nevrimiz döndü artık
-
24 25 şubatta eksi 20 lerin esintisi gelse yeter... İNŞ. GELECEKKKKKKK GELECEKKKKKK Bakmayın son güncele....sadece moral bozar....
-
boş yağmur yağsın yeter
-
elazığı geçtim tunceli ve bingöle yazık gerçekten...
kuvvetli yağışlar tam da olması gereken yerlere toplanmış özellikle şanlıurfa.. kuraklığa güzel bir darbe vuracak inşallah. -
Tunceli ve Bingöl'e niye yazık olsun ki oralar zaten şimdiye kadar fazlasıyla yağış adılar. Biz alamadık pekte alacak gibi de görünmüyoruz.
-
Tunceli ve Bingöl'e niye yazık olsun ki oralar zaten şimdiye kadar fazlasıyla yağış adılar. Biz alamadık pekte alacak gibi de görünmüyoruz.
hocam oralarda boş geçti gerek şimdi gerek 100 kg den fazla yağış alsalardı bu ay. elazığdan zaten ümidi kestim çünkü sağlam gelen bir kütle yok.
kaç gündür lokal yağışlar görülmekte ve lokal kütlelerin elazığı vurma ihtimali yüzde 10 gibi bir ihtimal.
ha bu ayı saymazsak elazığ da çok güzel yağışlar aldı. m.n üstünde yağışlar aldık zaten boş geçmedi bizim için.
bu ay göreceğimiz en fazla 3-5 mevzi sağanak onun haricinde boş geçecek gibi gözüküyor. -
Birşey olmuyor sa zorlamamak lazım bütün ülke için hayırlısı olsun inşallah.
-
bu ay elazığ için aşağı yukarı accu'nun verdiği gibi geçecek maalesef durum bu.
16 derece ile bugün güneydoğuyu aratmadı zaten ve hala da anlık sıcaklığıyla aratmıyor. -
-
Dün rüyamda gördüm öyle bir kar yağıyordu kii anlatılamaz yani o derece takvime baktım not edecektim baktım 28 şubat yazıyo uyandım inşallah bu sefer şeytanın bacağı kırılacak inşallah dedim Ne güzel rüyaydı be