Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Son verilere göre haftaiçi gün içinde yağmurlu gece geç saatlerde karla karışık yağmurlu, Cumartesi akşamdan itibaren ise saf kar yağışı görülebilecek. Doğu ilçeleri batıya göre daha şanslı. :) Kesin olmamakla beraber örtüde görülebilir. @MerTanN

  • diyagrama göre kontrol çıktısı ve ana çıktı birbirine yakın. ortalamada da düşüş mevcut. vade çok uzun olduğu için daha çok değişecektir. sistem gelirse beklentilerime uyan bir durum oluşacaktır. takibe devam.

    yanlış hatırlamıyorsam daha önce ocak 20 ye kadar sistem beklentim yok demiştin. Şimdi ise sistem gelirse beklentilerime uyan durum oluşacak diyorsun. Hangisine inanalım?

  • 20 Ocak tarihini de neye göre verdi onu da bir açıklasın engin bilgilerinden faydanalım geleceği görelim :hfyeni (29): Birazdan gelir yine bazı arkadaşlar üzerime oynuyor ama ben oyuna gelmicem yazar ve cevap vermez hiçbir soruya huyu böyle.


    Ben daha önce 10-15 ocak arası sistem bekliyorum demiştim sebeplerini açıkladım 917. sayfada. Stratosfer ısınması nedeniyle 1 hafta 10 gün soğuklar Amerika Kıtası'nda ve Kutuplar da asılı kaldı beklediğim tarihlerde güney enlemlere sarkacak daha erken yada geç olursa affola :)

  • hayır hiç dayanak yok veri yok ama her şeyi biliyor:) üstüne her gün fikir değiştirip ben biliyorum havasına giriyor. 30 yaşındayım marmara coğrafya mezunuyum dönemin göztepe meteoroloji istasyonu müdürü prof. Dr. Nurten günal'dan ders aldım ki kendisi bölüm başkanımızdı ben kendime güvenip burada tahmin yapmıyorum üstatlara ayıp olmasın diye. Eğer ortamda senden bilgili kişiler varsa susar onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışırsın bu kadar basit.

  • Yine ilk mesajlarını beni hedef alarak atan arkadaşlar gerçekten manidar. Beni mi kolluyorsunuz anlamıyorum. Yaz sezonunda, bahar sezonunda yoksunuz sistem belirdiğinde şıp diye damlayıp beni hedef alıyorsunuz. Hiç birinize cevap vermeyeceğim. Model takibine devam.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • @manik depresif hayirdir bir sorun mu var? Milletin isi gucu yok niye sana sarsin? sen zaten mimli uyesin..


    Konuyu kapatalim artik yoksa mudahele edecegim

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Cevap vermiyor değil cevap veremiyorsun her söyleneni de kendi üstüne alınmaktan vazgeç senin benimle neler söylediğini iftiralar attığını da biliyoruz en son konuşacak kişi sensin forumda geleceğim olsun istiyorsan çelişkili konuşup durma bilmiyorsan sus! @manik depresif


    @Aykut-Uzun aramızdaki hastalıklı(depresif) kişiler temizlenince tartışmada biter.