Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • kartutkusu03 bana ağır söz söyledi.Bukonuyu kaparsakki kapanmasini istemiyorum son olarak yasin ban yedi diye biliyorum.

    yasinin neden ban yediğini biliyor musun ?? nedeni varki ban yedi . açıklama kendisine yapıldı . aldığımız kararlarda uyguladığımız üyeye bilgi veririz . tüm foruma açıklama yapılmasına gerek yok . ama yinede söyleyeyim . 2 mesaj attı İstanbul konusuna 2side sistemi siz almayın biz alalım sizin sistem almanızı istemiyorum diye . buda yönetim için '' ban sebebidir'' . aynı mesajları kim atarsa aynı ceza uygulanır .

  • kartutkusu03 bana ağır söz söyledi.Bukonuyu kaparsakki kapanmasini istemiyorum son olarak yasin ban yedi diye biliyorum.

    Güzel Yasin cevabı geldi şimdi yukarıda şaban hocamın bahsettiği kişi Yasin adlı üyedir yaptığı da ortadadir. Uyarılmasına rağmen tekrar aynı şeyi yapmıştır. Konu da bence tartışmaya kapalıdır. Yani kimse burada durup dururken ban yemez.Bir İstanbullu gelip sizin konuya aynı şeyi yazdığında tepkiniz farklı mı olacaktı hayır bizim cevabımiz farklı mı olacaktı hayır yani önce kendimize batiriyoruz sonra başkasına.

  • Şimdi billemiyorum kimler ban yiyor takip de etmiyorum.Hakaret eden kötü söz söyleyen ban yesin ona sözüm yok da kartutkusu bana neden böyle yapti anlamadim.Biz ne Marmara ne de baska yer dusmanligi yaptik.Dogal olarak herkes kar kendi bahcesine yagsin ister.Adanaliya sorsan oda Adanaya yagsin der.Bence hakaret aşağılama olmadigi surece yorumlara daha tahammül edelim

  • Şimdi billemiyorum kimler ban yiyor takip de etmiyorum.Hakaret eden kötü söz söyleyen ban yesin ona sözüm yok da kartutkusu bana neden böyle yapti anlamadim.Biz ne Marmara ne de baska yer dusmanligi yaptik.Dogal olarak herkes kar kendi bahcesine yagsin ister.Adanaliya sorsan oda Adanaya yagsin der.Bence hakaret aşağılama olmadigi surece yorumlara daha tahammül edelim

    Tamam o zaman şu andan itibaren İstanbullu arkadaşlar sizin konuya gelip her güncelleme öncesi siz yağmur alın biz kar alalım siz cok kar aldiniz diyecek ve kimse sizden cevap vermeyecek bakalım sizin tepkiniz ne olacak?Kabul mu?

  • @gargut61 işte hocam takip edemiyorum diyosun bende diyorumki bu Forumda admin ve modların çoğu günde en az 10 saatlerini forumda aktif olarak geçiriyorlar neyin ne olduğunu kimin nasıl tutum izlediğini çok iyi görüyorlar ...
    bu arada herkes kendi bölgesine yağsın ister diyorsunya sana yemin ederim ben bu sene en fazla 15 cm kar aldım ve ona rağmen son sistemden önce orta ve doğu karadenize yağsın istedim bunu da forumda belirttim defalarca ...
    İç anadoluya yağsın doğu anadoluya güneydoğuya yağsın istedim ... marmara kardan yıkılırken isyan etmedim hiç sevindim onlarla ... orta ve doğu karadeniz günlerce kar alırken bende sevindim bu konudaki mesajlarla fotoları gördüm foto istedim hatta devamlı ... biz zaten forum kuralları içinde kalan eleştiri mesajlarına hiçbişekilde itiraz etmedik silmedik ... tahammül konusunda emin olun yönetim olarak tahammülümüz çok yüksek özellike Samet admin Aytaç admin başta olmak üzere tüm yönetimin çok sabırlı olduğunu açık net söyleyebilirim ... iyi forumlar hayırlı akşamlar :)

  • Şu forumda uslu uslu durmamda en büyük etken başta bu forumun saygı deger Adminleri ve Moderatör Arkadaşlarıdır Başta ne kadar isyan ediyordum 1 kere ban yedim 3 gün sesim çıkmadı gıgım dahi çıkmadı ne oldu sonunda söliyim mi aynı reel hayat gibi düşünün Sana burda da bişeyler ögretiyorlar ve sonra akıllıca Yorumlar Akıllıca davranmaya başlıyorsun forumda.. Hava Foruma Zamanla alışıyorsun koskoca 25 yaşında Adamım Başta çok hırs yapıyordum modellere bakaraktan kötü çıktıgında isyankar davranıyordum mesajlarım siliniyordu gıgım dahi çıkmıyordu neden silindi diye sonra uslu uslu oturup pc başında model takibi etmeye başladık... Oraya buraya yagsın yok bu forumda Ülke sistemi olmasını diliyoruz Ben dahil Admin ve Moderatör Arkadaşlarımda diliyorlar bundan hiç bi kuşku duymam şu forumu güzelce Kardeşlik ortamında kalp kırmadan kullansak daha iyi olmaz mı Kardeşlerim Sadece Karadenizlilere degil Genel konuşuyorum Yaptıgınız Yorumları ölçüp biçip anlamlı şekilde Yazmanızı öneririm bu şekilde davrandıgınız müddetçe bu forumda Böle üzücü vakalar yaşanmadan şu forumu güzelce Ayrımcılık yapmadan kalp kırmadan Kardeşlik Ortamında kullanırız ve kıymetini bilelim bugünlerimizin.. Reel hayatta nasıl zamanla olgunlaşıyorsa bi insanoglu aynı bu forumda öle zaman geçtikçe olgunlaştırıyor ve anlamlı yorumlar kelimeleri ölçüp biçip Yazıyorsun kısaca herşeyin olacagına varacagına anlıyorsun...


    Edit; @Samet_113 hocam bilir beni geçmiş mesajlar geçende gördüm şok oldum kendi yazdıgım yazıdan ben böle birisi degildim diyordum ve ne kadar anlamsız yazılar kelime üretmekte güçlük çekmişiz İçimden 25 yaşında Adam bunları yazamaz diyorum 2 gündür ve o gün bugündür kendimi toparladıgımı düşünüyorum forumda çünkü bi Üniversite okumuş insan kelime üretmekte güçlük çekmez şahsım adına ben böle zorlanmazdım sanırım forumda ilk zamanlar Örnegin ; Reel hayatta bi işte çalışırsın ilk 20-25 günkü Acemlik vardır üstünüzde bizde Acemiydik galiba ilk zamanlar öle yazılar yazmışız Kendimi düzelttigimi düşünüyorum artık :) @Şaban Çilesiz Topragım Memleketimin İnsanı seviliyorsun Kardeşim... ;)

    4 Mal editiert, zuletzt von dikiz ()

  • @Şaban Çilesiz Hocam Başlarda dedigim gibi biraz adaptasyon bozuklugu yaşıyordum galiba Foruma alışamamıştım modeller kötü çıktıgında çıldırıyordum oraya buraya saldırıyordum agresif davranıyordum Reel hayatta ben böle degilim hocam Bu modeller saolsun Canımızı okudu :D Agresif yaptı bizi Reel hayatda nasılsam burda da böleyim artık Rahatım çünkü ne kadar modellerde olumlu şeyler gördügünde degişebilecegini ve Herşeyin olacagına varacagını düşünüyorsun :)

  • Tamam o zaman şu andan itibaren İstanbullu arkadaşlar sizin konuya gelip her güncelleme öncesi siz yağmur alın biz kar alalım siz cok kar aldiniz diyecek ve kimse sizden cevap vermeyecek bakalım sizin tepkiniz ne olacak?Kabul mu?

    savasta degiliz şükür yagmur yagdiran da kar yağdıran da güneş actiran da belli.Biz konusuyoruz işte.Birbirimize saygisizca sözler soylemedigimiz sürece gelsin Marmaradan yağmur yagacak desin Karadenize sıkıntı degil belki de doğru tahmin yapiyodur.Herkese saygiyla yaklasmali.Moderator de olsan bu hiçbir zaman degismemeli.

  • şaban hocam sizin herkese eşit mesafede adaletli davranmanizi takdir ediyorum.Tek eksiginiz guncellemeleri paylasmamaniz sizinle daha heyecanli oluyordu.

    :) üye arkadaşlarımıza bırakıyoruz hocam genelde güncellemeyi paylaşan yoksa paylaşıyorum :) HF puan verip arkadaşların paylaşım heycanını yaşaması için yaptığımız bir uygulama böylece farklı dostlarımız güncelleme yaparak hem model paylaşırken hem kendileride yorumlamayı öğrenebiliyorlar ;)

  • valla benim telefonda sürekli açık ama model, beri vb. yorumlamaktan hiç anlamadığım için bir şey yazamıyorum, sistem inşallah gelir diye dört gözle bekliyorum.