Efsane Geri Döndü

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bir yerdeki değişiklik domino etkisi ile her yeri etkiliyebilir. Tabiki bunu anca anlayanlar yani hocalar bilir. Semih beyde bunlardan biri bilgi almak için yazdım. Atmosfer çok karışık bir sistem her an herşey olabilir. sitenin verdiği harita ekte

  • Ba

    bati avrupa kar saganaklari falan alacakmis.

  • Kütleler gebze tarafna gelmeden İstanbula kayıyor. Adamlar Harbi efsaneyi yaşıyor bizde 30cm ile idare ettik güneş biraz eritti zaten :)
    Doğu marmara için fos oldu ama sağlık olsun. İstanbullu arkadaşlar sevinsinler böyle bir sistem bir daha belkide istanbula gelmez çıkın dışarda keyfini çıkarın evde durmayın. :) Arabam olsa İstanbula geçecektim malesef ayarlıyamadım.

    Bizde çok güzel cm var ama bugun çok az kar yağdı istanbula gitti kütleler sağlık olsun

    Ateş etmek en büyük vizyonumuz.

    rk223_kgigf-12351

  • @Efsane-Semih Semih Hocam, haftaya bizi nasıl bir tablo bekliyor? 20 Ocak sistemi deniliyordu? Önümüzdeki sistemin tablosunu 3 aşağı 5 yukarı bize çizebilir misiniz?


    Bir de hangi gün başlar? O sistemi kaç Ocak sistemi olarak adlandırabiliriz?


    Teşekkürler şimdiden...

  • Semih hocam saygı ve sevgilerimi sunarak başarılarınızın devamını dilerim. Fakat kameralardan istanbulu izlemekten ağlamak üzereyiz doğu karadeniz için ne zaman kar ihtimali var ışık söndümü yoksa ve küçük bir soru 10 gündür meraktan çatlamaktayız. fragman buysa asıl flim ne zaman şimdiden teşekkürler

  • @Efsane-Semih Semih Hocam, haftaya bizi nasıl bir tablo bekliyor? 20 Ocak sistemi deniliyordu? Önümüzdeki sistemin tablosunu 3 aşağı 5 yukarı bize çizebilir misiniz?


    Bir de hangi gün başlar? O sistemi kaç Ocak sistemi olarak adlandırabiliriz?


    Teşekkürler şimdiden...

    Sabir.

  • gercekten isminize efsane denmesinin bir sebebi varmis semih abi gunler oncesinden okullarin tatil olacagini otobus tramway metrobus aksamalarini 70 80 cm kar yagcagini yazmissiniz ben ankarada oturiyorum ama gercekten sizin gibi gercekten efsane tahmincileri bulmak zor keske bizim buralar icinde boyle seyler yazsaniz hersey nasip insallah o da olur

  • @Efsane-Semih Hocam biliyorsunuz bu sistem bizim için çok büyük bir moral kaybına neden oldu.Moraller çok kötü bozuk bizde hocam...Sizce bizim bölgemizin bu kış içinde şöyle 17 şubat 2008 veya 7 ocak 2013'teki gibi bir sistem alma ihtimali var mı?



    Bu 7 ocak 2013 sinoptiği.Böyle sistem geldiği zaman efsane oluyor bizim buralar için.Bu kış bitmeden şunun gibi güzel bir sistem görme ihtimalimiz var mıdır?Zira bu kış İzlanda izin vermiyor da..
    1


    Hocam cevaplarsanız çok sevinirim.Çok kötüyüm kar delisi olarak kaç gündür... ;( :rolleyes: ;( ;(