Forumun yeni adresi forum.havaforum.com
O yüzden öyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
Forumun yeni adresi forum.havaforum.com
O yüzden öyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
cepten foruma eskiden girebiliyordum şimdi "hiçbir içerik görünmüyor "diye bir yazı çıkıyor .nasıl ayar yapabilirim
Forumun eski adresine girmeye çalışıyor olabilirsiniz. http://forum.havaforum.com şeklinde dener misiniz? Halen sorun sürerse ekran görüntüsü alıp bize atar mısınız?
Bi konuya girdigimde konunun en son sayfasi degilde orta sayfalari aciliyor. Ne yapabilirim?
Bi konuya girdigimde konunun en son sayfasi degilde orta sayfalari aciliyor. Ne yapabilirim?
Eğer konuya yeni mesaj atılmışsa sizi son sayfaya atar.Eğer çıkıp bir daha girerseniz sizi ilk sayfaya atar.Sizde okunmamış mesajlar kısmı dolu olabilir.Üstteki menüden okunmamış mesajları seçip tamamını okundu olarak işaretleyiniz.
Okunmayan ilk mesaja yönlendirir sizi sistem.
Tüm mesajları okuduğunuzda da ilk sayfaya yönlendiriyor zaten.
facemle giriş yapamiyorum.faceye basıyorum sanirim kayt sayfasina yönlendiriyor bilgileri doldurduktan sonra bu hesap mevcut diyor
facemle giriş yapamiyorum.faceye basıyorum sanirim kayt sayfasina yönlendiriyor bilgileri doldurduktan sonra bu hesap mevcut diyor
Ekran görüntüsü atar mısınız? Facebook ile giriş yap yazısı yok mu?
facebook ile giriş yapa tıklayın, sonra açılan sayfada kullanıcı adı yazan kısma TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADAN kullanıcı adı yazın, kaydedin. Hatanın kaynağı Türkçe karakterdir
Her gün bakıyorum. Sitede misafir çok fazla. Bence herkse ya şifresini kaybetti , ya facebook tan önceden girdiği için şimdi giremiyor. Veya da kaydolmakta sorun yaşıyorlar.
Her gün bakıyorum. Sitede misafir çok fazla. Bence herkse ya şifresini kaybetti , ya facebook tan önceden girdiği için şimdi giremiyor. Veya da kaydolmakta sorun yaşıyorlar.
Önce ki adrese giden çoktu.Bir kaç gün içinde düzelecek.Telafi ediyoruz her taraf açık o yüzden üye olarak da giren fazla değil.
Kafaya takılan, MyBB'de yapıp burada yapamadığımız sorularımızı soralım. Konu açarak bilgilendirelim.
Hocam hava forum uygulamasından foruma girilmiyor.euPrecMonInd4.gifeuPrecMonInd4.gif
Altyapı değişti. Uygulama iptal oldu sanırsam.
Merhabalar üyeliğim vardı silinmiş galiba foruma facebook la giriş yaptığımda girmiyor yeni üye ediyor kullanıcı adı Derman Ergin yardım lütfen
Altyapı değişti. Uygulama iptal oldu sanırsam.
bi çözüm bulunacak mı bari