Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İlk sistemin balkan sistemi olacağı belliydi. Sistem geçen seneki yılbaşı sistemine benzeyecek gibi. Bu yüzden Great Khan'ın da bahsettiği gibi devamında 2.sistem 8 Ocak 2015'teki gibi bir polar atak olarak gelebilir -eğer azor toparlanırsa- .

    Einmal editiert, zuletzt von Mthn.k ()

  • geçen seneki marmara sıstemınde de bız boyle sevınıyorduk sonra sıstem marmaraya gıtmıstı. bu sıstem de de bakarsınız marmara uzulur bız sevınırız :D

  • ben bu kadar havalı bu kadar kendını begenmıs bı sıte yonetımı gormedım. sıte sahıplerının tamamı marmara ıstanbullu. allah buyuktur marmaraa yazıyor bolge ayrı mı yapma dıyorlar. çocuk dıye hıtap edıyorlar.. ınsanları tanımadan bence o kadar bos laflar konusmayın admınler. ıstersen benı banla sımdı.. BURDA EN BUYUK BOLGE AYRIMCILIGINI SIZ YAPIYORSUNUZ. bunu da boyle bılın.

  • Bak bakalım benim konumuma cahil adam. Sıkı olacağız bundan sonra dedik, bu sitede kalmak istemeyen kurala uymaz.


    Bu konuya da yazayım görmeyen olmasın. Saçma mesajlar yazan ve bu mesajları rapor etmek yerine o mesajları alıntı yapana CEZA verilecektir. TAVİZ VERİLMEKSİZİN. Sitede düzen kalmayacak bu gidişle, her gün özelden şikayet alıyorum, şikayet edenler mütevazı üyeler. 10 tane 10 kuruş da 1 TL eder; 2 tane 50 kuruş da 1 TL eder. Şahsi düşüncem böyle, buna göre hareket edeceğim artık. Elimden geleceni yapmaya çalışacağım forumun işleyişi adına :) .

    AF-YOK

  • Kartutkusu bunun disinda basta bende elestirirdim ama o farkli bir iki kisi var onlar marmaradan baska bilmiyor...hatta bize kar yaginca onlar fönlenecek diyersk aklinca karşı tarafi geriyor sen bu duruma aldiris etme o sistem sınırlı alanda etkili olucak ağlamak sizlamak gırla gider burda merak etme 23 ocak sonrasi ciddi bir salinim var tüm kuzey bolgeler icin hayırlı olur inşallah. ...marmara ve ozellikle ic bolgelerin bu sisteme ihtiyaci vardi...fakat bekleneni vermeyecek gibi görünüyor. .nasip ALLAH dan...ha sunu da diyeyim daha dun rizeye 70 cm yagdiginda birileri kendilerine yagmayinca lanet okudu onlar basitlikden kaynaklanir...dikkate alma...

  • [w]Sen her şeyi söyle hakaret et sonra istersen banla de.Banlandıktan sonra tekrar hesap aç gerçekten çok samimisiniz.Klavye delikanlısı.[/w]

  • Arkadaşlar bence sitenin asıl sorunu tahmin yapma kısmında tahmin yaparken duygusal değil tecrübe,index,model ve verileri iyi okumak gerek beklenti çok yükseltildi bu foruma zarar verir beklentiyi yükseltmek yerine gerçekçi tahminler yapılırsa forumdaki ciddiyet artar.

    Einmal editiert, zuletzt von Great Khan ()


  • İlk sistemin balkan sistemi olacağı belliydi. Sistem geçen seneki yılbaşı sistemine benzeyecek gibi. Bu yüzden Great Khan'ın da bahsettiği gibi devamında 2.sistem 8 Ocak 2015'teki gibi bir polar atak olarak gelebilir -eğer azor toparlanırsa- .


    2. sistemin gelip gelmeyeceğini anlayabilmemiz için bir hayli vakit gerekiyor azor her modelde oynak endekslerde ufak işaretler var çok belirsiz.