Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • buarada bu hafta marmarada yağış varmı hiç takip edemedim?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sosyal medya iyi kullanılırsa güzel bir şey olduğu kadar kötü kullanıldığında ise böyle sonuçlar doğurabiliyor.Sosyal medyayı kullanım yaşı o kadar çok düştü ki küçük yaşta olan çocuklar bile ne görseler inanıp körü körüne ona inanmaya devam ediyor.Son er olayı da bunun bir kanıtı.Bu haberi ilk veren gazete başı kesildi diye veriyor bir taraftan da gaz vererek yapıyor bunu ardından 24 saat geçmeden aynı haberi yalanlıyor ve bunu da aslında kendini yalanladığını bilerek yapıyor.O gazete ilk haberi verdiğinde lanet edenler sonra yalanlama geldiğinde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.Her ne olursa olsun.İki gözünüzle görmediğiniz hiç bir şeye inanmayın.Buna koyun politikası diyorlar.Bir kişi ortaya haber atıyor.Ardından binlerce insan peşinden geliyor.Aynı bir koyunun uçurumdan atlayıp ardından tüm sürünün peşinden intihar etmesi gibi.Özellikle yaşı küçük arkadaşlarımız bu konuda lütfen dikkatli olsunlar.Hepimiz devletimizi seven insanlarız.Bazı şeyleri sorgulayın arkadaşlar.Herkese iyi geceler.

  • buarada bu hafta marmarada yağış varmı hiç takip edemedim?

    Maalesef hocam :( Hadi ben Bafra'ya gidiyorum kurtarıyorum paçayı ama Allah size kolaylık versin İstanbul yaz ayında hiç çekilmiyor bunu anladım.Trafik+Sıcak insanı kötü ediyor.

  • @Samet_113 Güzel yazmışsın hocam.Eline sağlık.Herkesin sakın olması gerekiyor ve bilgi varsa elinde bir araştırması gerekiyor doğrulamak için.Misal ben foto buldum dehşete kapıldım ama minik bir araştırma ile fotunun 2013 e ait olduğunu buldum.

  • Ben cuma günü hain olayla ilgili sokakta yaşananlarla ilgili aktardığım her detayı sokakta olan yakın arkadaşlarımın kesin teyidiyle yazdım.Çünkü şahsım 3 yaşındaki oğlum nedeniyle sokağa inemedim eşim büyükşehir bel. Personeli olduğu için de neredeyse bütün personelde sokaklarda olduğu için onlardan da birçok video ve detay mesajı geldi abim kızılayda olduğu için meclis genelkurmay bölgesinden bilgi aktardı Eniştem trt de o oradan bilgi verdi kendim mite ve külliyeye yakın oturuyorum o civarda da çok akrabam mevcut onlarda oradan bilgi aktardı.Buraya bişeyler yazarken hep sakin olunması gerektiğini vurguladım.Derdim bilmişlik taslamak akıl vermek değil.Biz türk milleti olarak askerini seven bir toplumuz o psikoloji ve kaos ortamında bazı tavırlar koyulmuş olabilir hakaret dayak olmuş olabilir ama daha ileri gidldiğine ihtimal vermiyorum.Elbette masum askere olmamalı ancak sinirler kontrol altına alınamayacak bir ortam vardı.Birde ortalığı karıştırmak için yapılan kasıtlı haberler.Garipsediğim ve üzüldüğüm de şuydu o gece herkes elele sadece hain hareketin bitmesi için birlik olmuşken 24 saat geçmeden olaylar durduğu için acımasızca eleştiriye başlamasıydı.Amaç bir siyasi düşünce olmadı AMAÇ DEMOKRASİMİZ VE GELECEĞİMİZDİ

  • Adli tıp yalanladı bunu. Eğer gerçek se Allah o askerin kafasını kesenlerin bin türlü belasını versin.

  • Ve bu konuyla alakalı son mesajımdır.Gördüğüm art niyet sebebiyle ve üslubumu bozmamak adına bir daha bu konuyla ilgili hiçbir mesaj atmıycam.Yazılan mesajlara da cevap vermiycem.İnandıklrımı beğenimle desteklemek yeterli olur.Beni tanıyan,tavrımı bilen ve seven benimde sayıp sevdiğim kardeşlerime dostlarıma saygı ve selamlar.İyi Geceler Allah'a Emanet Olun...

  • Bir de askerle çok oyun oynanıyor. Kemerle askere vurmalar çırılçıplak yere yatırıp bağırıp çağırmalar tekin iş değil. Askerle oyun olmaz bu hareketlere son verilmeli. Ayrïca bu sefer işe fetö cüler kalkışmaz sadece. Hükumet bu görüntülerin yayınlanmasını yasaklamalı Tsk yı küçük düşürmek ateşle oynamaktan farksız.

  • Bazı arkadaşları konu dışında yaptığı yorumlar yüzünden kendi fikir ve beyanlarını paylaştığı halde yasaklayan kim ve üstelik bu konu dışı yerde??

  • Arkadaşlar 2-3 gün önce olanlar orda kaldı, Artık bunu yapanlar Ve sorumlu olanlar en ağır şekilde Cezasını alıcaktır bundan şüpheniz olmasın. O yüzden burda Gerginlik yaratmak, Birbirinizi kırmak saçmalık. Unutmayın burası Meteoroloji sitesi Siyaset sitesi değil. Elbette olanlar hepimizin canını sıktı Hatta korktukta. Şehitlerimiz, yaralılarımız var Ve bunların hepsi Unutulmiyacak. Ve iyisiyle kötüsüyle sorumlular yargı karşısında olucak. Şimdi bunlar olucakken sizler burda Kendinizi boşa yormayın.

  • Bazı arkadaşları konu dışında yaptığı yorumlar yüzünden kendi fikir ve beyanlarını paylaştığı halde yasaklayan kim ve üstelik bu konu dışı yerde??

    Ali Çukuryurt. Bu hesabını süresiz banlıyorum. Öbür hesabının ban süresini uzatmam gerekirdi fakat yapmıyorum.

    AF-YOK

  • Asker sivil halkı vurmaz komutanı vurur
    Sizler dua edinde darbe olmadı .
    Burdan benimle yasit veya benden büyük bazı olayları bilen insanın

    Hocam eğer asker böyle muamele görmeye devam ederse o kışlada durmaz iş gerçekten ciddi Allah korusun ben de büyüklerimden dinledim darbe zamanlarını çok kötü ama resmen askere karşı zafer kazandık gibi bir muamele var. Askeri kemerle dövmek nedir kaç bin yıllık bir geleneği böyle küçük düşürmek nedir. Tekin değil medya bunları yayınlamamalı.