Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu ülkenin genelkurmay başkanı devlet eliyle hapse tıkıldı, şer odaklarına zevklerin en büyüğü yaşatıldı tüm milli unsurlar yıpratıldı, andımız yasaklandı siz neyden bahsediyorsunuz yahu. Bugün geldiğimiz nokta çok normal ve daha birşey değil, bunlar daha iyi günlerimiz. Suriye sınırı yol geçer hanı oldu ne kadar terör örgütü, gizli servis elemanı varsa elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Memleketin başkentinde sanki Pakistanmışız Irakmışız gibi bombalar patlıyor adam terörist dövmekten bahsediyor. Herif tonlarca patlayıcıyla senin kalbine sızmış dayak atarak bu sorunu çözebileceğini sanıyorsun hala. Çocukça işler. Yaş kaç biliyorum gerçi.


  • @"Şaban Çilesiz" milletimizdeki dayanışma ve savunma gücü ciddi derecede körelmiş maalesef :( .


    bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın matığı bunlar hocam
    Ama ben yine de umutluyum (( istinalar ve ismini sölemeyeceğim ama kim olduğunuzu anlayacağınız sırtını teröre yaslayan kesim dışında ))
    BİZ ATALARIMIZIN KANINI TAŞIYORUZ ve VATAN-MİLLET İÇİN HİÇ DÜŞÜNMEDEN CAN VERİRİZ CAN ALIRIZ KORKU OLMAZ GÖZLERDE GÖNÜLLERDE VATAN AŞKI VE İMANLA SAVAŞIRIZ ! ! !
    Ben, Oğuzun boyundanım özüm şahittir benim...
    Ben, Orhun da abideyim yazım şahittir benim...

    Ben, Kür-şad'la saray bastım dini İslam uğruna...
    Ben, Körükle dağ erittim közüm şahittir benim...

    Ben, Ötüken yolcusuyum Viyana’ya gitmişim...
    Ben, On altı devlet kurup cihanla harp etmişim...

    Ben, Akdeniz'i göl yapıp oturup seyretmişim...
    Ben, çağ kapattım çağ açtım mazim şahittir benim...

    Ben, bin yıldır buradayım bedenim candan kale...
    Ben, altın harflerle yazdım şöhretim şamdan kale...


    Ben, Boğazda düşman boğdum ıspatım Çanakkale..
    Ben, sayısız şehit verdim gazim şahittir benim...


    Ben, geçmişte Bilge Kaan...
    Ben, kendimi böyle bildim bizzat Türk oğlu Türküm...


    Ben ki Divani’yim söylenir benim türküm
    Ben üç kıta da at sürdüm izim şahittir benim ! ! !

  • Bunlar iyi günlerimiz evet.Suriyeli mülteciler ve aralarına karışanlar daha büyük sorunlar çıkartacak başımıza...


    Bu ülkeyi bu hale getirenlere sempatizanlarınlarına eğer hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum.

  • Kurala uyalım. Benimle veyahut başka bir yöneticiyle dalgavari konuşmamaya özen gösterelim. Ceza vermek huyum olmadığından vermiyorum.



    Hülya Özkenar, bu kurala uymadığı için; daha da önemlisi en az 10 kişi tarafından troll olarak raporlandığı için kış bitimine kadar bizimle olamayacak. Ö.M. yolu ile de kaç defa dile getirdim fakat...

    AF-YOK


  • Kurala uyalım. Benimle veyahut başka bir yöneticiyle dalgavari konuşmamaya özen gösterelim. Ceza vermek huyum olmadığından vermiyorum.



    Hülya Özkenar, bu kurala uymadığı için; daha da önemlisi en az 10 kişi tarafından troll olarak raporlandığı için kış bitimine kadar bizimle olamayacak. Ö.M. yolu ile de kaç defa dile getirdim fakat...


    Hulya ozkenarin olmamasi uzucu gibi :(
    O olunca butun troller yigiliyordu oraya sizin uyari atmaniz kolaylasiyordu:) saka maka cok tesekkur ederiz boyle bi trollden bizi kurtardiginiz icin

  • Eskiden bu tarz olaylar nadiren olduğunda kimlerin yaptığını hemen anlayabiliyorduk.Artık öyle bir hale geldik ki böyle saldırılardan sonra kimin düzenlediğini hemen anlayamıyoruz.


  • Herhangi bir örgüt sempatizanı görürseniz dövün arkadaşlar. Zor kullanın. Zalime dayak helaldir. Devlet sizden olur merak etmeyin. Bu benim şahsi görüşüm. Yoksa bu terör illetinden hiçbir şekilde kurtulamayız. Sokaktaki örgüt sempatizanına güvenlik unsurlarımız bir şey yapamaz ki. Burada iş başa düşüyor.


    Kimse alınmasın, burada suçun büyük kısmı da büyükşehirlerde yaşayan sizlerin. Neden Afyon'da örgüt sempatizanı olamıyor, neden gidiyor Ankara'da oluyor? Ankara şehrinde de biz çoğunluktayız, onlar azınlıkta. Askere, polise el kaldıranları yere serin, bu kadar basit. Bir daha eyleme kalkışabiliyorlar mı, görürüz.


    Şimdi bazı uygulamalar vardır söylendiğinde kulağa iyi hoş gelir ama bir diğer kısmı gelince olay anlaşılır.Örnek vermek gerekirse geçen günlerde sivasta pembe taksi olayı başladı.Kadınlar içinmiş.Şimdi herhangi bir tecavüz olayında diyecekler ki " neden pembe taksi kullanmadı,o saatte ne işi varmış"


    Bu senin dediğinde demin anlattığım şeyle ilgili.Kimin terör örgütü sempatizanı olduğu belli olmaz.O zaman da isteyen istediğini öldürür " terör örgütü sempatizanıydı zaten" der geçer.


    Güneydoğu da terör ile savaşacağız diye öldürülen "sivil insanlar",batı kesimlerde MEDYA dan dolayı şöyle algılanıyor" asker öldürdüyse kesin teröristtir" Yani demeye çalıştığım şu : Herhangi birini terörist deyip öldürebilirler ve bunun iyi mi kötü mü olduğunu isterseniz siz karar verin


    Not: Adminlerden ricam bu mesajı silmeyin çünkü en son bu şekilde mesaj attığımda 1 yıl banlamıştınız.Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil,hoş görünüz için teşekkür ederim.

  • @'@dmin' Samet sayın adminler yarın öğlen 3e kadar forum geçici olarak hizmet dışı olacaktır veri tabanı çalışmaları için biliyoruz ... bu süre uzarsa değilşiklik olursa Facebook sayfamızdan duyuru yapmanızı rica ediyoruz .. bizi merakta bırakmayın lütfen


  • arkadaşlar birazdan forum veri tabanı denemesi nedeniyle sabaha kadar hizmete ara vericek ... konuşmak ve yorum için 12 den sonra HAVAFORUM'un FACEBOOK sayfasında buluşalım ... ben orda olacağım sizi de beklerim


    Yorumlarda mı buluşacağız yoksa admin geçici forum paylaşımı yapacak biz orda mı buluşacağız?


  • sayın adminler yarın öğlen 3e kadar forum geçici olarak hizmet dışı olacaktır veri tabanı çalışmaları için biliyoruz ... bu süre uzarsa değilşiklik olursa Facebook sayfamızdan duyuru yapmanızı rica ediyoruz .. bizi merakta bırakmayın lütfen


    Yaparız elbet.

    AF-YOK