Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Aslında kural saçma gibi gelse de yerinde bir kural.Kural olmazsa herkes istediği gibi konuşsa nasıl anlaşacağız dimi? :) Onun yerine İngilizce konusu olur orada İngilizcemizi geliştiririz :D

  • Kuraldan ziyade, Siteye Yabancı üyeleri çekmek geliyor benim aklıma. Yani site kış sezonu dışında pasif neredeyse Hiç yoktansa yaz sezonun da yani ara bi sezonda Dışardan Üye çekelim. Şimdi amerikalılar Meteorolojiye meraklılar Ve sitemize gelip takılsalar fenamı olur ? Onlar için ingilizce bi arayüz çok iyi olur bence Tek sıkıntı yazdıgımız yazılar onlara Türkçe Gözükür artık onada bakarız icabına.

  • Kuraldan ziyade, Siteye Yabancı üyeleri çekmek geliyor benim aklıma. Yani site kış sezonu dışında pasif neredeyse Hiç yoktansa yaz sezonun da yani ara bi sezonda Dışardan Üye çekelim. Şimdi amerikalılar Meteorolojiye meraklılar Ve sitemize gelip takılsalar fenamı olur ? Onlar için ingilizce bi arayüz çok iyi olur bence Tek sıkıntı yazdıgımız yazılar onlara Türkçe Gözükür artık onada bakarız icabına.

    Gelsinler ve onlar bize uysunlar biz niye onlara uyuyoruz toprağım ;) Buraya gelen yabancıların %90 ı Türkiyede yaşıyor olur onlarda bi zahmet türkçe bilsinler.Yabancı forumlarda türkçe dil desteği varmı ki???

  • Gelsinler ve onlar bize uysunlar biz niye onlara uyuyoruz toprağım ;) Buraya gelen yabancıların %90 ı Türkiyede yaşıyor olur onlarda bi zahmet türkçe bilsinler.Yabancı forumlarda türkçe dil desteği varmı ki???

    Şimdi abi dedigin doğru ama Bu İngilizce Evrensel bi değil Mesala İngilizce değilde Almanca yada Fransızca olsaydı Dedigin haklı Onlar bize uysun derdim ama Dünya dili bu ingilizce biliyorsun Sitede 1-Türkçe, 2-İngilizce olsa fena olmazdı hani.

  • Bu Site kuralları içerisinde Eklenecek Ve Çıkarılacak Kurallar %100 vardır, Yönetim olarak Bence Bi gözden geçirin.

    Elbette değiştirilebilir ancak buna şuan için gerek yoktur ve kurallarımız zaten nettir.

    Madde 3 : Forumun resmi dili Türkçe'dir. Türkçe dışında hiçbir dile izin verilmemektedir. Forumumuzda yazım kurallarına uyulması gerekmektedir.

    Madde 13: Forum Kurallarına uymayan katılımcıların forumda yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtarda bulunulmaksızın da yapılabılır. Forum Kuralları her zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra geçerli hale gelir





  • Umut Can Oğuz son noktayı koydunuz çok teşekkürler.


    Nereden çıktı bu yabancı dil konuşma hevesi bir anda anlamadım.


    O 3. Madde asla değişmemeli.


    Dilimizi kaybedersek geriye ne kalacak elimizde?


    Ayrıca yabancılar acaba kendi forumlarında Türkçe konuşulmasına izin verirler mi.


    Anında sizi ya Sarı Irktan olmakla, ya müslüman olmakla suçlarlar. Nefes aldırmazlar onlar adama.

  • Arkadaşlar yabancı dil önergesi hem site kuralları gereği hemde site üyelerinden gelen yoğun tepki nedeniyle soğuk bir rafa kaldırılmıştır. Lütfen bu konu üzerinden daha fazla konuşmayalım. Bu konu üzerinden yazılacak mesajlar uyarı yapılmaksızın silinecektir.

    İyi akşamlar.

  • Tüm yabancıları aynı kefeye koymak saçma olmadı mi biraz? Benim online oyun ortamımda olsun Facebook ortamında olsun Berlin'de olsun bir dünya yabancı arkadaşım var ve hiçbiri beni ne Müslüman nede Türk olduğum için herhangi bir kötülük yapmadılar ve gayette samimiyiz.

  • Kendi toplumlarından haberleri yok demek ki. Akılları havada yani, çevreleri ile, siyasi ideolojiler ile ilişkisizler.


    Son oldu bu Umut Can Oğuz, kusura bakmayın.


    Duyarlılığınız için sonsuz kere teşekkür ederim.

  • Umut bey gerçekten kötü anlamda konuşmuyoruz ki.Forum zaten bu dönemlerde oldukça cansız bizde konuşacak yeni konular bulmaya çalışıyoruz.Bunu yaparken sizi kızdırdık galiba :) Bir hatamız olduysa affola.

    Hayır sorun kızdırma değil sadece çok küçük bir kar parçasının anlık hareketiyle eğimli bir arazide nelere neden olduğunu çok iyi bilirsiniz.
    Ben bu tür eğime elverişli arazilerdeki oluşabilecek olası riskleri olay oluşmadan engellemek istiyorum o kadar.


    Boşuna dememişler sinek küçüktür, mide bulandırır diye...