Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Aslında en kötüsü o.
    Dua okuyup geri kalan sorumlulukları kenara bırakmak ne kadar iyi bir şey ben her zaman düşünüyorum.


    O nedenle dua okumaktan çok diğer sorumlulukarı yerine getirmek daha mantıklı geliyor bana. Onları affedecek olan affeder.

    Yapanları sonuna kadar kınıyoruz.Dediğiniz gibi vatan ve ülke için çalışmamız gerek.Ama bizim çalışmamız o yapılacak saldırıyı engellemiyor ne yazık ki!!İnşallah bir daha böyle günler yaşamayız.

  • Aslında en kötüsü o.
    Dua okuyup geri kalan sorumlulukları kenara bırakmak ne kadar iyi bir şey ben her zaman düşünüyorum.


    O nedenle dua okumaktan çok diğer sorumlulukarı yerine getirmek daha mantıklı geliyor bana. Onları affedecek olan affeder.

    o sorumlulukları genelde bizim gibi insanlardan daha önce üst kademede bulunan insanların yapması lazım. Böyle herşeye göz yumulursa bize sadece dua ve sabır dilemek düşer..

  • Sürekli birbirinizle atışma içerisindesiniz, birbirinize gönderme yapıyorsunuz. Tartışmak hoşunuza gidiyor biliyorum. Güzel ûslup çerçevesinde bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

    AF-YOK

  • Altını çiziyorum sonra neden banlandım falan demeyin.


    Belirli bir ûslup çerçevesinde ve aşırıya kaçmadan bu konu üzerinden tartışmak serbest. Sonuçta burası forum.

    AF-YOK

  • Bugün mülteciler barındıkları okulun spor salonunu yakmış yıkmış (İsyan ediyorlar, neyin isyanıysa artık. Bizden rahat yaşıyorlar) , Allahuekber diye bağırıyorlar kameraya almışlar. Bir de Allahuekber diye bağırıyorlar sinir oldum. İşte bunları hadi yallah diyerekten sınırdışı edeceksin (Olay çıkaranları tabii ki).
    Nüfusları hızla çoğalıyor, 10 - 15 yıl sonra özerklik istemeleri yüksek ihtimâl. Misafirliğin de bir sınırı olmalı. Ümmetçilik fikri I. Dünya Savaşı ile beraber yok oldu zaten. Akif ERSOY da böyle diyor.

    Ümmetçilik fikri hiçbir zaman bitmez katılmıyorum ancak kendi soyuna sempatisi olması gerek bir insanın Allah beni Türk yarattıysa ben geçmişimle şimdimle ve geleceğe bakıp soyumu devam ettirmek namından söz ettirmek görevim.

  • Bu saldırılar vatanımızı bölmek ve ülkemiz üzerinde kurulan projelerin gerçekleşmesi içindir. Burada türk kürt sorunu yoktur gavurluk sorunu vardır. Bir müslüman asla ırkçı olamaz. Ne türkün kürde ne de kürdün türke karşı bir üstünlüğü yoktur. Bir olmalıyız diri olmalıyız uyanmalıyız.

  • bu olayın ümmetçilikle, suriyelilerle çok fazla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Bunlar ülkenin birlik ve düzenini bozmaya çalışanların işidir.Devletimiz kuvvetlidir ve bunların sonu gelene kadar bu işleri yapanlarla mücadele edecektir. Benim görüşüm ve düşüncem budur.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 34 ÖLÜ 125 YARALI olmuş. Allah kahretsin.


    Sakın ha sen Allâh’ı, o zâlimlerin yapmakta oldukları şeylerden gâfil (ve habersiz) sanma! O onları(n hak ettikleri azâbı) ancak öyle büyük bir gün(de gerçekleştirmek) için geciktirmektedir ki, onda gözler yerin de durama(yıp yuvalarından fırla)yacaktır/ gözler açık kalıp kapanamayacaktır/! (İbrahim 42)

  • Osman PAMUKOĞLU, Suriye gibi olduk kendinizi kandırmayın diyor. Gerçekten vaziyet kötü.


    Ayrıca BBC olsun, CNN olsun bu haber sitelerinin sosyal medya adreslerine girip tıkladığımda oradan Türkiye'ye terör destekçisi gözüyle bakıyor normal vatandaş.


    Bir önemli bir gelişme daha yazacaktım da siyasete girmek isteyenler olacaktır.

    AF-YOK

  • nelkide sundan 50 60 yil sonra torunlarimiz derslerinde 3. Dunya savasinin cikis nedenlerini isliyecek hatta belki bunu isleyecek torunlarimiz bile kalmayacak.suan bir savas cikarsa 2. Dunya savasina benzemeyecek atom bombasi atilmasiyla bitmeyecek yani.Bu libya olayi kivilcimdi yani arap bahari turkiye bu olayin kuyrugu yani bitis noktasi baris falan sağlanmayacak onlar hikaye.bundan sonraki asama yavas yavas liderler birbirine catacak ardindan yine 2 ittifak kurulacak ve bu kez tarihin en buyuk savasi meydana gelecek bunlar olasi seyler insallah olmaz Allah insallah gostermez o gunleri