HF Sonbahar/Kış Yenilikleri... 2015/2016

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • HF 2015/16 BETA Teması Yayında !


    - Tema ile birlikte yeni bildirimler eklentisi aktif hale getirilmiştir.
    - Forum ana sayfasında otomatik yenilenen istatistikler eklenmiştir.
    - Etiket eklentisi yüklenmiştir.
    - Beğeni eklentisi yüklenmiştir.
    Kullanıcı adı birleşik olanlar için etiketleme:

    Code
    "@kullanıcıadı"


    Kullanıcı adı ayrı olanlar için etiketleme:

    Code
    @"kullanıcı adı"




    HF 2015/16 MOBİL BETA Tema Yayında !


    - Tema renkleri göz yormayacak şekilde dizayn edilmiştir.
    - Tema boyutu mümkün olduğunca en az seviyede tutulmuş, internet paketli kullanıcılar düşünülmüştür.
    - Temada reklamların sayısı azaltılmıştır.
    - Tema ile birlikte çoklu sayfalarda mobilden doğrudan elle girilecek sayfaya gidilebilecek.
    - Ve birçok değişiklik...


    ________________________________________


    Forum alanında yaptığımız web + mobil tema değişikliklerinin ardından özellikle google üzerinden çok sayıda ziyaretçinin geldiği haber portalımızı da web + mobil şekilde temalarında değişiklik yapacağız. Bu değişiklikler her ne kadar maliyetli olsa da sitemizin daha da kaliteleşmesi için şart değişikliklerdir.


  • Bu sezonun teması, şikayetler üzerine erkenden Değişiyor galiba.


    Sitemiz her yıl daha da büyük bir aileye dönüşüyor. Bu sene geçtiğimiz yıllara oranla daha erken zamandan itibaren aynı dönemlere göre daha fazla büyüme öngörüyoruz ve bu yüzden sitedeki potansiyel aktif üye sayısı artmadan bu değişikliği yapma gereği duyduk. Eski aktif temamıza ilgili yoğun bir şikayetin bununla bir ilgisi yoktur ve üyelerimizin her sene olduğu gibi sene içindeki tüm görüş ve önerilerine gereken cevapları verecek temalar zâten yapılıyordu bu temada diğer temalar gibi üyelerimizin sene içindeki tüm görüş ve önerilerine gereken cevapları verecek bir tema olacaktır. Bundan hiç bir üyemizin kuşkusu olmasın.


  • Sevmedin sanırım.Yılmaz Sorduğuna göre


    Sevmediğimi belirtmiştim. Çok eksik var. Toplu mesaj gönderememe, mesaj düzenlerken başka bir yerin bozulması vs. HavaForum'un gelmiş geçmiş en kötü teması, değişmesi çoğu kişiyi memnun edecek.


    Düzenleme: Sevmediğim yanı görüntüsü değil, tema deyince görünüş gelmesin milletin aklına. Eksiklerinden yana sevmedim. Görünüşü hoş.

    AF-YOK

    Einmal editiert, zuletzt von KarTutkusu03 ()

  • Sitemiz her yıl daha da büyük bir aileye dönüşüyor. Bu sene geçtiğimiz yıllara oranla daha erken zamandan itibaren aynı dönemlere göre daha fazla büyüme öngörüyoruz ve bu yüzden sitedeki potansiyel aktif üye sayısı artmadan bu değişikliği yapma gereği duyduk. Eski aktif temamıza ilgili yoğun bir şikayetin bununla bir ilgisi yoktur ve üyelerimizin her sene olduğu gibi sene içindeki tüm görüş ve önerilerine gereken cevapları verecek temalar zâten yapılıyordu bu temada diğer temalar gibi üyelerimizin sene içindeki tüm görüş ve önerilerine gereken cevapları verecek bir tema olacaktır. Bundan hiç bir üyemizin kuşkusu olmasın.


    :4722.

    AF-YOK

  • Sevmediğimi belirtmiştim. Çok eksik var. Toplu mesaj gönderememe, mesaj düzenlerken başka bir yerin bozulması vs. HavaForum'un gelmiş geçmiş en kötü teması, değişmesi çoğu kişiyi memnun edecek.


    Düzenleme: Sevmediğim yanı görüntüsü değil, tema deyince görünüş gelmesin milletin aklına. Eksiklerinden yana sevmedim. Görünüşü hoş.


    Anladım belirtmene gerek yoktu. O kısmı görmedim

  • Gösterime girdi :) . Eski temalarımıza benziyor, süper olmuş. Uğraş verenlerin ellerine sağlık. Tüm HavaForum ailesine hayırlı olsun, bereketli bir sezon getirir inşâllah.

    AF-YOK

  • Yeni tema ile birlikte yeni gelişmiş bildirimler eklentisi de kurulmuştur. Bildirimleri alabilmek için gelen pencereyi kabul etmeniz gerekmektedir, pencere otomatik gelecektir.



    Bu başlık altında temadaki gelişmeler, değişimler aktarılacaktır. 1 Hafta temamız deneme sürecinde olacaktır.

  • Beta süreci bittikten sonra sitemiz 2015/2016 sonbahar/kış sezonuna introlu ve önemli duyurularla giriş yapacaktır :)