beyler hala buraya adam gibi kar yağmadı sürekli sulu kar var sistemmi giriş yapmadı yoksa daha yağmayacakmı
Rakım?
beyler hala buraya adam gibi kar yağmadı sürekli sulu kar var sistemmi giriş yapmadı yoksa daha yağmayacakmı
Rakım?
Arkadaşlar fotoğraf atarmısınız?
Şuan bafradayım otlukların üstünde beyazlık var hafif
Kar yağışı çok yoğun şekilde başladı. Trabzon Kanuni eğitim ve araştırma hastanesi Kaşüstü kampüsü.
Eğer bu şekilde 1-2 saat devam ederse örtü oluşur ancak ben bu kadar sürmeyeceğini düşünüyorum
Ordu'da zayıf da olsa pirinç geçişleri var.
Şuan aacaip dolu yağıyor hayatımda gördüğüm en fazla dolu
foto atcam birazdan
Bu sistemde ne beklediysek tuttu sadece Amasya'da biraz zayıf kaldı yağışlar. Kıyılrada graupel, kky, sulu kar beklentimiz tam olarak gerçekleşti HF Meteoroloji Karadeniz yazarları olarak altın harflerle yazılacak bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum çünkü bazıları kky olur en fazla, bazıları kar olur tutar falan diyordu biz tam 12'den vurduk.
Forumdan genel olarak ayrılsam da arada Karadeniz konusuna uğrayacağım merak etmeyin.
Sisteme gelirsek,Batı Karadeniz dışında çok başarılı bir tahmin yaptık.Karabük ve Bolu tahmini de tamamen benim hatam,özür dilerim bunun için...
Trabzonda denizin tam kıyısındaydım. Çok güzel bir kar yağışı oldu. 2-3 dakikalık olsa da.
Bafra 1,1 Derece.Büyük ihtimal sezonun ilk eksili değerlerini görür bugün Bafra
Felaket bir dolu yağdı 3dk bembeyaz oldu her yer.
gülüp geçiceğim günler yakındır...ALLAH ın izniyle...