Dizi, Film, Tv Program Sohbet [Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Trailer'a baktım ağzım açık izledim 2 dk'lık şeyi :) Mükemmel görünüyo izlicem birazdan :)


    The Revenant (Diriliş) fazla göğe çıkarılmış bir film bence, bugün sinemada izledim. Evet Di Caprio ve Tom Hardy gibi usta oyuncular oynuyor ama filmi sinemada izlemediğiniz sürece eminim ki sıkılırsınız- hele ki bol maceralı bir film arıyorsanız- . Şu an sinemalarda The Hateful Eight adlı bir film var. Fragmanını izlersen fikrini değiştirebileceğini umuyorum. Quentin Tarantino'nun 8. filmi ve bu efsane yönetmen 10. filminden sonra daha film yapmayacak. The Hateful Eight'i sinemada izlemezsen çok şey kaçırırsın. Quentin Tarantino'nun diğer filmlerini izleyip beğenmediysen izlemeni önermem ama. Günümüzde bana göre en büyük yönetmendir kendisi. Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Django gibi kült filmlere de imza atmıştır aynı zamanda, göz atmanı öneririm. :)

  • The Revenant (Diriliş) fazla göğe çıkarılmış bir film bence, bugün sinemada izledim. Evet Di Caprio ve Tom Hardy gibi usta oyuncular oynuyor ama filmi sinemada izlemediğiniz sürece eminim ki sıkılırsınız- hele ki bol maceralı bir film arıyorsanız- . Şu an sinemalarda The Hateful Eight adlı bir film var. Fragmanını izlersen fikrini değiştirebileceğini umuyorum. Quentin Tarantino'nun 8. filmi ve bu efsane yönetmen 10. filminden sonra daha film yapmayacak. The Hateful Eight'i sinemada izlemezsen çok şey kaçırırsın. Quentin Tarantino'nun diğer filmlerini izleyip beğenmediysen izlemeni önermem ama. Günümüzde bana göre en büyük yönetmendir kendisi. Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Django gibi kült filmlere de imza atmıştır aynı zamanda, göz atmanı öneririm. :)


    Biraz önce onunda Fragmanını izledim fakat nedense sıkıcı geldi . Diriliş filminin fragmanı bana güzel geldi tam istediğim tarz tabi fragmandan bişey anlaşılmaz hiç bir filmin ama düşüncem bu ama boş zamanım var bu aralar bu filmide izlerim görüşlerimide sana yazarım :) Şimdilik şu Diriliş'e bir bakiyim hoşuma gideceğini düşünüyorum . Hadi ben kaçtım :)

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Biraz önce onunda Fragmanını izledim fakat nedense sıkıcı geldi . Diriliş filminin fragmanı bana güzel geldi tam istediğim tarz tabi fragmandan bişey anlaşılmaz hiç bir filmin ama düşüncem bu ama boş zamanım var bu aralar bu filmide izlerim görüşlerimide sana yazarım :) Şimdilik şu Diriliş'e bir bakiyim hoşuma gideceğini düşünüyorum . Hadi ben kaçtım :)


    İyi seyirler dostum, dediğim film zaten 3 saat ve çoğu diyalog halinde sahnelerin. Tarantino farklı bir tarz yaratıyor. Tabi Diriliş'te iyi bir film, zira en iyi erkek oyuncu ödülü oradan çıkacak :).

  • İyi seyirler dostum, dediğim film zaten 3 saat ve çoğu diyalog halinde sahnelerin. Tarantino farklı bir tarz yaratıyor. Tabi Diriliş'te iyi bir film, zira en iyi erkek oyuncu ödülü oradan çıkacak :).


    Teşekkür ederim diyicemde izleyemedim :( İnternetim çok sıkıntılı yüklenmiyo film malum ay sonu gelince böyle oluyor

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • İlgi varsa özel başlık açabiliriz o yüzden soruyorum :D Reytinglere göre olması lazım :P


    bence açabiliriz ilgi vardır herhalde:D beyin cerrahı semihin maceraları kaçmaz:D

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Daha ilk günden Yılmaz Morgül bombayı patlatmış:)Bu sene ki ekip bomba:)


    o değilde tezahürat yaparken sakatlanıyorlardı ya çok güldüm :)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN