Kar Tatili Haberleri [Genel Başlık]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • An itibariyle Kocaeli'nde okullar 1 günlük tatil edilmiştir.


  • Arkadaşlar tatil haberlerini bu konudan paylaşın.



    06.01.2015 Tatil Olan Şehirler :
    -İstanbul
    -Afyon
    -Ordu(ilçe ilçe)
    -Denizli
    -Kastamonu
    -Malatya
    -Uşak
    -Bingöl
    -Bitlis
    -Balıkesir
    -Kocaeli

  • Tüm il geneli değil bazılarında ilçe, taşımalı vs...


    İstanbul, Kütahya, Kastamonu, Tunceli, Malatya, Uşak, Ordu, Kars, Bitlis, Bingöl, Denizli, Afyon, Kocaeli, Burdur, Manisa, Balıkesir, Konya, Sakarya, Gümüşhane Çankırı, Erzurum, Samsun, Elazığ

    Einmal editiert, zuletzt von anakata ()

  • ANKARA'DA 6 İLÇEDE OKULLAR TATİL

    Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle; "İlimizin soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girmesi ile birlikte Ayaş, Bala, Çamlıdere, Güdül, Haymana ve Polatlı ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 6 Ocak 2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmiştir. Kar yağışının merkez ve diğer ilçelerimizde, eğitim ve öğretimde aksaklığa yol açacak bir durum oluşturmaması nedeniyle, eğitim ve öğretime devam edilmektedir. Gün içerisinde alınacak meteorolojik bilgiler doğrultusunda; merkez ve diğer ilçeler ile ilgili olarak gerekli değerlendirme yapılacaktır. 06-07 Ocak 2015 tarihlerinde hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılmaları, Ankara Valiliği'nce uygun görülmüştür. "

  • Erzurum'un Aziziye, Palandöken, Yakutiye, Hınıs, Karayazı ve Çat ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda saatteki hızı 80 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.


    Erzurum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, tipi ve kuvvetli rüzgarın hayatı olumsuz etkilediği ifade edildi.


    Aziziye, Palandöken, Yakutiye, Hınıs, Karayazı ve Çat ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.


    Açıklamada ayrıca, Horasan ve Aşkale ilçelerinde de taşımalı eğitim kapsamındaki okullarla taşıma yapılmayan köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildiği kaydedildi. - Erzurum