Hala yoğunluk devam ben bu seferkinden razıyım 😂
Posts by fatih277
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu yağan kar erimese 30 cm olurdu gölcük ya
-
Şu an gölcük çok güzel yağıyor
-
Gölcük yağmaya devam ediyor
-
-
Models: GFS — Pivotal Weatherwww.pivotalweather.com
Gölcükte baya yoğun yağıyor sanırım sarı kütle yakaladık tutmaya başladı ama eriyecek olması üzüyor insanı 😂
-
arkadaşlar cok anlamıyorum. Kocaeli etkilenecek mi vortexden bilen biri yazabilir mi ?
-
gölcükte ince ince ama yoğun tipi yağış var. eskilerin tabiriyle kar döşeği
-
gölcük olarak beklemedeyiz
-
vay be cumartesi pazar pazartesi salı falan kar deniyordu noldu da hepsi bir anda bulutluya döndü sistem 1 günlükmüş Kocaeli için demek
-
-
VOLE on Twitter“🦁 Erden Timur, Alexis Sanchez'in Galatasaray'a transferi için Milano'da görüşmelerde bulunuyor. 🔗 (@AliNaciKucuk)”twitter.com
sondakika da havaforumdan bahsetmiş
-
Sonunda gölcük be 🥳
-
Geliş açışını bozmazsa tam üstüme geliyor:)
o yeşillik eriyor tam izmitin üstünde kayboluyor ilginç şekilde buraya kırıntı dusuyor gne. şu siklon gitsede DEK alsak adam gibi ya
-
-
Kocaeli'nin kuzeyindeki kütleler bir anda çok güçlenmeye başladı artık yavaştan açılışı yapalım . Gece 2-3 ömrü kısa kütle geçisı olmus o kadar .
Valla sistrmin yıldızı kocaeli olcak deniyordu ama daha örtü bile yok. Benim umudum yok
-
Kocaeliden ümidi kestim yatıyorum sabaha belki bişeyler olur
-
Kocaeliye uğrar mı şu karadenizden inecek kütleler ya su an batılı gibi hep istanbula geliyor
-
Gölcükte de hala yağmur var. Umudum azalıyor
-
Kocaeli-Gölcük denizin dibindeyiz burada genelde zor kara çeviriyor ama bu sistem örtü olur mu en azından havada goruyoruz hep ?