Bir heves 7 yıllık PC'yi yeniledik Oyundan çok model takibi yapılacak bunla kışın ki zaten dükkandayım çoğunlukla oradaki ofis bilgisayarı ile takibe devam.
Enes Güleç(17) Eyvallah 1660ti ile bunun arasında kaldım arada 400 lira oynuyordu arkadaş ti'ye verme OC yaparak onun performansını alırsın dedi 10 dakika OC yaptık şuan 1660ti performansında çalışıyor
Bu sistemleri dolar-euro düşükken toplamak vardı 1080ti li sistemler 4bine toplanıyordu
Ben sistemi topladığımda dolar 3.5 tu çoğu parçayı amazondan aldım 4.5 bin civarına kapattım pcye ardında monitor aldık msı curved 144hz oda bi 1100 tl civarıydı
Mount & Blade 2 Bannerlord campaign modu oynadım. Mount & Blade İKİ olmuş. Yani? Sevdiğimiz aynı oyun, ama daha derin mekanikler, daha iyi grafikler. Beklentisi ayarlı olan üzülmez. 😎🌹
Toplam 33 milyon dolar ödüllü Dota 2 oyununun The International (ti) isimli turnuvası Şangay'da bugün başladı. haberde çok enteresan ayrıntılar var. oyun oynayarak bu kadar para kazanılabileceği aklımın ucundan geçmezdi.
Dota2 Ödül havuzu her geçen yıl katlanıyor önceki yıl ödül havuzu 25milyon dolar civarıydı bu sene 33ü buldu
Oyun içinde dergi”diğer oyunlardan aşina olduğumuz (Battle Pass)” var oyuncular level satın alarak birçok oyun için item elde edebiliyor paraların bir kısmıda buradan geliyor.Kore ve Çinlilerin E-Spor konusunda turnuvalarda ağır dominantlığı var Dota2 hariç Dota2 de genellikle Avrupalı takımlar şampiyon oluyor ama Çinli bir takım bu sene göze çarpıyor ayrıca bu turnuvalarda oyuncu olan insanların 13.000 saat bu oyunu oynamışlığı var
Sonra niye Half Life 3 gelmiyor işte bu yüzden gelmiyor valve 2 turnuva yapıp oyun içi kosmetikler ile dünyanın parasını kazanıyor niye oyun yapıp riske girsinler ve para harcasınlarki? Bu tür yerlere para akıtılması yazık günah