profesyonel makinayla cikacam disari cok güzel yagiyor dayanamoyorum cekim yapacam insallah kesilmez...

İç Anadolu Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Arkadaşlar Eskişehir gece yağış alır mı ona göre bekleyeceğim
-
-
sistem hızlı ilerliyecek 1 2 saat daha yağabilir ondan sonra kesilecek ama yinede çok güzel oldu kısa sürede bu kadar kar Allah bereket versin öğleden sonra ve akşam br dalga daha var ve 8 inde daha güzeli var inşallah bekleyip görecez anın tadını çıkaralım
-
En azından güzel yagmur yagiyo. buna da şükür. bize gelince nedense kütle eriyo.
gayseriye gar yagiyor diyorllar ama
-
ben umudumu kestim Kayseriden. kütle olusumu bile zayif. merkezde hafif yagmur olacaktir. yarin da fazla bisey beklmeyin derim. sali gününkü kar yagisini da azaltmis gfs. baya şansizlik var bu yil bizde. gecen seneyi mumla arayacam maalesef.
Nooldu hacı
maksadım dalga geçmek değil. Ancak şunu anla kardeşim. İçindeki heyecan, sabırsızlık veya umutsuzluk olabilir. Ama özellikle bu umutsuzluğu burda aynı heyecanla bekleyenlere aşılama. Aylardır belki yıllardır bizde bu görüntüleri bekliyoruz. Ama an geliyorki senin bu yorumun gibi bir yorum bizimde moralimizi bozup omuzlarımızı düşürüyor...
-
eskiler kar yağarken arada güneş açınca kar topluyor hava derlermiş. Yarın buna benzer görüntüler eşliğinde pazartesi sabaha kadar aralıklı kar var kayseride rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123
-
kayseri talas 5 cm kar topladı bile
-
kayseri talas 5 cm kar topladı bile
Muhammed bey, foto varsa paylaşır mısınız?
-
-
Kayseri meydan son durum
-
masallah be harika yagiyor kisa surede cok guzel yagdi yagiyor valla
-
kayseriyi uğurluyoruz yavaş yavaş sıra sivasta başlamış olmaları lazım
-
sivas coşuyor maşallah tipıli yağıyor
-
Mgm den Kayseri ye tekrar yoğun kar ikonu geldi ama son demleri bunun gibi bi daha kütle yakalarsak o iş tamam rk223_kgigf-12351
rk23_kgigf-123
-
çok şükür kayseride kısa sürede harika bir yağış aldık. 12 mm yağdı yağmur olarak başladı. 5 mm den itibaren kara döndü 7 mm lapa lapa yağdı 5 cm ortalama yollar dahil bembeyaz yaptı her yeri. fotolar geliyor birazdan...
-
Eskişehir li var mı aramızda durum ne orda güzel kar alıyor olmanız lazım
-
-
eskisehirde şuan hafif kar yağışı var önümüzdeki saatlerde artar mı
-