Futbola Dair Her şey [Futbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • BİLGİ - Samsunspor otobüsü kaza yapıp, futbolcuları vefat ettiğinde, ligler ertelenmemişti ..


    4 belki 3 büyükler dışında hiçbir takım için tatil emezler burda. Ama yanlış, edilmeli. Benim merak ettiğim bunu yazma nedeniniz. Tatil edilmesi mi yanlış, neden yazdınız bunu ?




    Kapak gibi kapak. Nefis bir kapak karikatürü.


  • samsunsunspor olayında tatil kararının verilmemiş olması.


    Bu arada kapak gibi kapak demişssin ama olayın siyasi olma ihtimali yüksek.


  • Meriç Trabzon'dan cevap gelmiş :)




    Trabzonspor otobüsüne silahlı saldırı mı düzenledi Fenerbahçe ? Düşünmeden yapılmış, yaratıcı olmayan, dandirik bir uyarlama.
    Siyaset falan yok. Takım otobosüne silahlı suikast düzenlendi, başarılı olunamadı. Bu kadar basit. Trabzonsporlularda ki üste çıkma çabası abesle iştigaldir. Katilliğe teşebbüsü, bir takım sebeplerle üste çıkarmaya çalışanların, gözümde katillerden ve katilliğe teşebbüs eden zavallılardan gram farkı yoktur. 2010-11 SEZONU ŞAMPİYONU FENERBAHÇE'DİR, AKSİNİ İDDA EDENLERİ MÜZEMİZE BEKLERİZ. Bu olayıda 50 küsür kişiyi öldürerek, intikam diye nitelendirmekte, caniliktir, zavallılıktır.

  • Trabzon'lular yaptı demiyorum ancak ''Trabzon sizinle gurur duyuyor'' tezahüratı, üstte yazdıklarım için yeterli.


    Trabzon sayfalarını takip etmediğin için bilmiyorsun sadece Trabzon değil tüm Karadeniz halkı lekelendi bu olay yüzünden ve hep birlikte karşı çıkmakta çünkü terörist ilan edildik bir saldırı yüzünden üstelik yıllardır Tükiye'nin kalesi olmamıza rağmen üzerimizde büyük bir baskı var ve ben olay aklanana kadar savunmaya devam edeceğim orada gurur duyanlarda zaten aşırı fanatik taraftarlar bunlardan her takımda var.

  • Trabzon sayfalarını takip etmediğin için bilmiyorsun sadece Trabzon değil tüm Karadeniz halkı lekelendi bu olay yüzünden ve hep birlikte karşı çıkmakta çünkü terörist ilan edildik bir saldırı yüzünden üstelik yıllardır Tükiye'nin kalesi olmamıza rağmen üzerimizde büyük bir baskı var ve ben olay aklanana kadar savunmaya devam edeceğim orada gurur duyanlarda zaten aşırı fanatik taraftarlar bunlardan her takımda var.


    1) Ben Karadeniz'i lekelemiyorum.
    2) Trabzon'uda lekelemiyorum.
    3) Bu terör saldırısını ve bu terör saldırısını kınamayıp, saldırıyı destekleyenleri lekeliyorum, lekelerim, lekeleyeceğim.
    4) ''olayı kınıyorum ama........'' ama'dan öncesinin gram önemi yok, bu tipleride lekeliyorum.
    5) Bu ne fanatiklik, ne holiganlık. Fanatik olan takımını çok sever, yenilirse dünya başına yıkılır, yenerse ona bayram olur. Ben fanatiğim. Holigan adam takımı için gerekirse ölür, kavga eder. Ancak bu kavgalar sadece holigan kişilerle olur. Holiganlar holigan olmayanlarla veya, şöforle, futbolcularla, yönetimle kavga etmezler. Holigan vs holigandır. Bu saldırıyı yapanlar teröristtir. Ne holigan, ne de fanatik, teröristtir. Bu saldırıyı kınamayıp, saldırıyı destekleyenlerinde teröristlerin farkı yok gözümde.


  • 1- Karadeniz'i lekeliyorsun demedim, lekeleyenler var dedim.
    2- Trabzonu'da lekeliyorsun demedim.
    5- Bunun teröristlik olduğunu bende söylemiştim zaten ancak bunu kimlerin yaptırdığı önemli olan ve bu olay yüzünden bizim üstümüzün çizilmesi.

  • Bol şans.




    Bugün Fenerbahçe çift kale maç yaptı idmanda, idmandan gelen fotoğraflara bakarsak futbolcular birbirleriyle daha birlik beraberlik içinde olmakla birlikte, dahada hırslı.


    ve de çok mutlu hiç psikolojileri bozulmuş gibi görünmüyor :)

  • Aysal aday olmadı. Aysal aday olsa bile listesini görmeden desteklemezdim. Şuanki adaylar içinde Öztürk favori gözüküyor. Ama listeleri görmeden çok konuşmamak gerek.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein