Yaz Mevsiminin Kalan Gunleri Ve Sonbahar-Kis ongorusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Temmuza benzer ve hatta yer yer daha serin ve yağışlı bir Ağustos geçireceğiz. Son yılların en serini olması bir kenara kesinlikle en yağışlıları arasına girecek gibi duruyor. Balkanlar da aynı bizim gibi serin. Güneybatı Avrupa ise kavruluyor.

  • Salı sabah saatlerinden itibaren risk başlıyor Orta ve Doğu Karadeniz'de.Ama en riskli zamanlar Salı akşamından sonra.Salıyı Çarşamba'ya bağlayan gece çok riskli.

  • Çünkü nem artıyor ve kararsızlık ta artıyor Salıyı Çarşambaya bağlayan gece.Ama rüzgarla ilgili şüphelerim var.İnşallah kütleler Giresunu ortalar.

  • rüzgarlarla ilgili şüphelerini açar mısın mgm giresunu o gün batıdan göstermiş rüzgarı rüzgar dogru olmazsa orajın şiddeti mi düşer?

  • UYARI:Salı ve Çarşamba,özellikle gece Doğu Karadenizde Çok Kuvvetli yağış,Rize-Hopa arasında Şiddetli ve yer yer Aşırı yağış bekliyorum.Dikkatli olunmalı

  • Aşırı Yağış Uyarısı:Salı sabah saatlerinden itibaren Samsun ile Hopa arasındaki bölgede genel olarak çok kuvvetli yer yer aşırı yağış bekleniyor.Giresun da en riskli yerlerden biri.

  • Zitat von Ali Keras pid='97817' dateline='1407150985'

    Bu sistemde Giresun çok şanslı.Aşırı yağış bekliyorum.


    ali yağış salı sabah 8-9 ile akşam 21-22 arası mı bütün gücünü boşaltacak ?

  • ÖNEMLİ UYARI:Bu gece ve Çarşamba sabahı arası Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz genelinde kuvvetli yağış var.Yağışlar yarın Samsun Çarşambadan,Hopaya kadar yer yer Şiddetli olacak.Yarın akşamdan itibaren ise Rize-Hopa arası başta olmak üzere Giresun ve Ordu tarafında yer yer Aşırı yağış olabilir.En başta Rizeliler olmak üzere Orta ve Doğu Karadenizliler dikkatli olmalı.


    ACİL UYARI:Saat 21.00-02.00 arası Rize merkez ve İyidere,Derepazarı,Çayeli,Pazar,Ardeşen ve Fındıklı`nın batısında Çok Kuvvetli ve zaman zaman Şiddetli yağış bekleniyor.Dikkat edelim.

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) ()

  • Zitat von Efsane-Semih pid='97841' dateline='1407240819'

    Dogu karadeniz ve dogu anadoluda son durum ne ?


    Samsunun doğusundan itibaren kıyı şeridi boyunca yağışlar şiddetli devam ediyor.Biraz önce kırmızı kütle geçişi oldu üzerimizden iyi yağış bıraktı.Trabzon rize tarafıda şiddetli yağış alıyor.