Şubat Ayına Sibirya Damgası
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
kendi söylediğin ile çelişen birisn herşeyin doğrusunu evet Allah bilir. Fakat sen bu doğruyu bilecek mertebeye ne zaman yükseldin?
Allahım yarabbim foruma 18 yaş altı sınırmı getirsek ne yapsakMertebemin nasil yukseldigi seni alakadar etmez ama talebem olmak istersen sana yardımcı olurum
-
demek ki sabır böyle bi şeymiş..hemen hemen 50 gündür kar yok ..Allah u teala sonumuzu hayır etsin ,yalnız doğu felan güzel kar soğuk alıyor..ALLAH sığınmacılara ,suriyedekilere v s kısaca kışın cefasını çekenlere yardım etsin....arkadaşlar bi araştıralım neler oluyor orada ,bi empati kuralım..onların başına gelen bizimde başımıza gelebilir..dün tv de çok ünlü bi hoca suriyede olanlar için ,gece uykularım kaçıyor diyor..donarak açlıktan ölüyorlar orada ..onlara çok çok dua edelim ..somut gelişmeler var inş. yardım, müzakere,ambargonun kalkması gibi şeyler..inşallah selamete çıkarlar onlarda...
-
Birbirinize hakaret etmeyin, eleştirilere açık olun. Ancak eleştirirken de hakarete başvurmayın, bizi uyarı vermek durumunda bırakmayın lütfen.
-
gfs ayın 10da sonra resmen yazı getirmiş...hayırlı olsun..geçen gün dedim bana kızdılar.........alsınlar işte.......
-
Meric baba gumgumgum
Accu isinma ve sonrasinda kara kis vermis o sitede gormus
-
Quote from caner16 pid='88613' dateline='1391270829'
gfs ayın 10da sonra resmen yazı getirmiş...hayırlı olsun..geçen gün dedim bana kızdılar.........alsınlar işte.......
'Yalancı Bahar' desek daha doğru. 2 günlük bir artış olacak, sonra yine mevsim normallerine döneceğiz. -
demek ki sabır böyle bi şeymiş..hemen hemen 50 gündür kar yok ..Allah u teala sonumuzu hayır etsin ,yalnız doğu felan güzel kar soğuk alıyor..ALLAH sığınmacılara ,suriyedekilere v s kısaca kışın cefasını çekenlere yardım etsin....arkadaşlar bi araştıralım neler oluyor orada ,bi empati kuralım..onların başına gelen bizimde başımıza gelebilir..dün tv de çok ünlü bi hoca suriyede olanlar için ,gece uykularım kaçıyor diyor..donarak açlıktan ölüyorlar orada ..onlara çok çok dua edelim ..somut gelişmeler var inş. yardım, müzakere,ambargonun kalkması gibi şeyler..inşallah selamete çıkarlar onlarda...
Hocam malesef malesef. Halimize çok çok şüküretmleliyiz. Allah onların yardımcısı olsun. Hergün haberlerde 10 larca ac bebek onlarca ölü. Allah bunu yapan o zalimleri bildiği gibi yapsın
-
pendikçinin sistemi kuş olup gitti:(
-
pendikçinin sistemi kuş olup gitti:(
Yok kim dedi. Sistem de sorun yok. Gümbür Gümbür geliyo. Modelde yavaş yavaş belirtileri çıkacak
-
Pendikçi ilk tebriklerim sana gelecek kardeşim önceden sana savaş actıydım şimdi senin yanındayım zafer bizim olacak
-
Pendikçi ilk tebriklerim sana gelecek kardeşim önceden sana savaş actıydım şimdi senin yanındayım zafer bizim olacak
Inşallah bizim olacak.
-
hazar denizi bölgesi mükemmel keşke o sistemler bize gelseydi günlerdir soğuma var
-
Quote from esra pid='88598' dateline='1391262584'
Kar yok muuuuuuuuu
yok,görürsen haber verya şaka bir yana arkadaşlar nolcak bu halimiz modeller iyi gözükmüyo galiba
-
Ya arkadaşlar niye bu kadar sıkıntı yapiyosunuz daha doğrusu neden birbirinizi uzuyosunuz
uzun vadede bahar gelsede üzülmeyin, efsane gelsede sevinmeyin haftaya doğru neyin geleceği belli olur
-
Ayın 20'sine kadar Istanbul için yoğun kar ihtimali filan kalmadı mı?
-
Daha halen kar ihtimali onbes icin suruyor.Modeller gosteriyor
-
bu kıştan beklentim yok artık rizede ağaçlar tomurcuk açtı yapraklar patlıyo:)
-
Quote from impossible pid='88641' dateline='1391287503'
hazar denizi bölgesi mükemmel keşke o sistemler bize gelseydi günlerdir soğuma var
Arkadasim mukemmel ama artik azebaycan tamamen donuyor bas kent bakude geceleri eksi 14lere 15 lere dusuyor gunduzleri hep eksi 3 derecelerde ve yalniz 30 ve 31 ocakta kar yagditipioldu ancak artik kar greninden baska bisey yagmiyor hep ayaz ve dondurucu soguk var azrrbaycandan selamlar -
semih kardeş yok ortalarda eskiden bizleri aydınlatırdı ama şimdi o da yok
-