10-14 Aralık Arası Beklentim

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Zitat von Salman Seçkin Oqlub

    1386796814[/url]']
    Kizginlikla alakasi yok kardesim. Benim soylemek istedigim sadece su. Eger olmayacaksa insanlari umutlandirmanin bi amlami yok. Herkes beklenti icerisine giriyo ve uzulende bekleyenler oluyor. Tamam tahminler yapilir eyvallah ama mubalagasiz tahmin her zaman iyidir. Abartmaya gerek yok bence


    Arkadaşım sen yat gece 4de kalk, o zaman değerlendir.Daha sağlıklı olur ;)

  • Anladığım kadarıyla bu site birkaç gurup
    1. gurup Tahminciler; -Eldeki bilimsel verileri analiz edip günlük hayatta karşılaşılabilecek olasılıkları yazıyor...(İyi ki varlar)
    2. gurup Kar delileri: -benim gibi- Kar yağsın mutlu olalım, olmasa da yapacak birşey yok. (Henuz kış bitmedi, izlemeye devam)
    3. gurup Alaycılar : Ohhhh yaşasın atıp atıp duruyorlar tutturamıyorlar. Verileri biz okuyamıyoruz onlar okuyor da ne oluyor, bir halt bilemiyorlar, bari dalga gecelim. Bilemediniz yaaaa cılar
    4. gurup Yan gelip yatma sevdalıları: Yahu bi kar yagsa da ders çalışmasak, okula gitmesek yan gelip yatsak. (İyi de o sorularınızla bunalttığınız tahminciler de sizin gibi okula gidip eğitim alarak bu verileri bilimsel analiz ediyorlar. Bir düşünün isterseniz)
    5. gurup buraya ne zaman kac, cm düşecekciler; Nereden bilsin tahminciler, onu oluşturan bir çok olasılık varken onları bilmeden nasıl yorumlasın. Hem ne yapacaksın, kar küreme merkezinde misin, iş mi yapacaksın, ya da oh vali tatil etti yaşasın çığlığı mı atacaksın ?


    Beyler, bayanlar, arkadaşlar elin memleketi -30 dereceleri görüyor ne tatil veriyor, ne günlük hayatı aksatıyor. Milli parklarında bile sizin -5 de burnunuzu çıkarmadığınız yerlere öğrenciler -20 lere gidip hayvanları besleyip, para kazanıyorlar.
    Moskova da insanlar hergün işe gidip geliyor, öğrenciler okula gidiyor.
    Biz ne yapıyoruz ? Ohh kar yagsın evde oturalım, sokaga çıkıp dolaşalım. Çalışmak ve üretmek öncelikli hedefiniz olmalı.
    Kar yağarsa da günlük hayatımızda olası tedbirleri alarak, keyfini sürelim buna ben de varım.


    sevgiler


  • Onlar o şartlara alışık ancak, İstanbullu pek değil. Eksili değerler çok az görülüyor burada.


    Radarda kütleler büyüdü, gece 2-3 gibi gelir herhalde bize...


  • Güzel bir 'makale' olmuş. Her şeyi özetlemişsiniz teşekkürler :)


  • Sıkıntı yok. Son verileri gözden geçirdim de kütle bize doğru geliyor. Ancak biraz yavaş diyebiliriz. Yatın ve saat 4-5'e alarm kurun bence.



    Uyuyamıyorum aklım burda :D Kocaeli de kursun mu? :hfyeni (42):