Beko Basketbol Ligi 2013-2014 Sezonu (BASKETBOL)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Lazuri şu şike olaylarını tekrar gündeme getirmeyi bırakın girmiyeceğim muhabbete diyorum ama zorla sokacaksınız.Neyin ne olduğu belgesiyle ortada iken bu tavrınızın sebebi nedir anlamıyorum zaten böyle giderse de anlamayacağım.Ortamı gerecek açıklamalar yapıyorsunuz Ultraslan dediğiniz Galatasarayın resmi taraftar grubu dur.Birisi Fenerbahçenin grubuna aynı dediklerinizi söylese acaba tepkiniz ne olur?

  • Şike içeren yorumlardan kaçının, Mehmet abi ve Lazuri. Şampiyonluk da camiamıza hayırlı olsun. Ergin Ataman '' Bu sene şampiyoon olacağız. '' diyordu seri 2-0'ken, değil şampiyon final maçına bile ÇIKAMADIN :hfyeni (18)::hfyeni (18):.

  • Fenerbahçe Ülkerim hakkıyla şampiyon oldu,kutluyorum.


    Mahmut Uslu çok sert açıklamalar yaptı tebrik ediyorum.


    Ünal Aysal hakkında çok ağır konuşurdum ama ban yerim.Galatasaraylılara sesleniyorum,Ünal Aysal ve ekibi size zarar veriyor onu başkan olarak görmeyin.Ama bu korkaklar susmayacaktır.Haklı şampiyonluğumuza gölge düşürmek isteyecektir.Bunların işi konuşmak 3 Temmuz hakkında "bu yangın üfleyerek sönmez" ve "Aziz Yıldırım ve ekibi Türk sporundan silinmelidir" diyen bu zihniyet hesap verecek.Fenerbahçe 3 Temmuz'da aklanınca şikeci yerine ne diyecekler,galiba devleti kullanıyorlar diyecekler.


    Galatasaray asla Fenerbahçe'nin dostu değil tam tersi Türkiye'de ve dünyada en büyük düşmanıdır.Rahmeli Selçuk Yula şöyle derdi;"Bu ülkede ya Fenerbahçelisinizdir yada Fenerbahçe düşmanısınızdır".Ebedi dostluk bitmiş yerine "Ebedi düşmanlık" başlamıştır.Galatasaraya tek başkan geldi o da rahmetli Özhan Canaydın.Diğerlerinin kanı bozuk.


    Bir laf vardır "Yarası olan gocunurmuş" işte buna en büyük örnek Galatasaray camiasıdır.Fenerbahçeyi yıkmak için herşeyi yaptılar yıkamadılar,yıkamayacaklar.Yaptıkları ortaya çıkıyor,hepsinin hesabını Fenerbahçe soracaktır.Lütfen Galatasaraylı olmaya karar verenler birkaç kez düşünsün.


    "DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE"

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) ()

  • Mahmut Uslu Mustafa Kemal'in askerlerizi tezahuratları eşilğinde "Paralel yapı" dan söz ediyor ve onu alkışlayan bir kitle var. Yorumu size bıraktım.
    Başşikeci Aziz Yıldırım diyorum. İsteyenlere Çok güzel bir tape resmi atabilirim. Sadece bir özel mesaj uzaklığıda. :) Diyorum size...Bana özel mesaj atın anlatırım ne varsa.


    Artık Dünya Kupasına yoğunlaşma vakti.


    İsteyenler 17 Temmuza kadar burada durabilir. Ama sonra ben geldiğimde gitmek yok. :)


    Zitat von Carl2 pid='96035' dateline='1403205565'

    Şike içeren yorumlardan kaçının, Mehmet abi ve Lazuri. Şampiyonluk da camiamıza hayırlı olsun. Ergin Ataman '' Bu sene şampiyoon olacağız. '' diyordu seri 2-0'ken, değil şampiyon final maçına bile ÇIKAMADIN :hfyeni (18)::hfyeni (18):.


    Adres ver bomba yolluyorum :hfyeni (18): Adam gerekirse çıkarım dedi. Maça çıkmama kararı onun değil. ultrAslan ve Aysal eksenli bir karar.


    Serinin asıl skoru 4-2 olmalıydı. Ama ne yapalım. Kendisinin tapeleride bulunmasına karşın hala maçlara atanan şibeli bir hakem var ve onu maçlara atayan FIBA başkanı...

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein


  • İşte onun yarattığı baskıdan yönetim etki altında kaldı felan filan boşver. Şampiyonuz :hfyeni (18)::hfyeni (18):.

  • Yabancı basına nasıl yansıdı bu olay bence bir bakın.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Mahmut Uslu : Biz başkaları gibi kupa meraklısı değiliz.


    Ne demek istiyor bu adam bu cümleyi anlayan var mı !

  • Washington Post: Daha önce telefon dinlemelerinde Fenerbahçe lehine şike yaptığı kesinleşen hakemin yöneteceği maça Galatasaray çıkmadı.


    La Gazetta Della Sport: Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray şikeye tepki olarak basketbolda final maçına çıkmadı.



    Belgeler konuşur değil mi?


    GS TV: "Günümüzde hakem değiştirmeyen TBF, daha önce nasıl değiştirdi?"


    http://www.sporxtv.com/basketb…l-degistirdiSXTVQ56085SXQ


    Zitat von Gray Cities pid='96051' dateline='1403245226'

    Mahmut Uslu : Biz başkaları gibi kupa meraklısı değiliz.


    Ne demek istiyor bu adam bu cümleyi anlayan var mı !


    Trabzon'a atıfta bulunuyor.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Yorum yapmayacaktım ama yapmak zorundayım.Alınan alınsın.


    Mahmut Uslu`yu tebrik ediyorum.Dün sert açıklamalar yaptı.Galatasarayın `paralelci,kumpazcı vs` olduğunu gösterdi.Şike soruşturmasında onların payı var


    Galatasaray istediği kadar konuşsun maç oynansa 20-25 sayı farkla kazanırdık.Bunlar yüzyılın karasıdır.


    Artık şikeci demekten vazgeçsinler,yeter artık.Trabzonsporlular bu kadar üstümüze gelmemişti.


    Ve son olarak Galatasaray Fenerbahçe'nin en büyük düşmanıdır.Zaten bilen biliyor ne olduklarını,kurtuluşu savaşında fransızlarla ilişkelirini.


    NOT:ŞİKE KONUSUNA GİRMİYORUM,ÖRNEK VERİYORUM.


  • Galatasaray' ın Çanakkale Savaşı' nda mezun vermediğinide biliyorsundur o zaman ;)

  • Zitat von Gray pid='96051' dateline='1403245226'

    Mahmut Uslu : Biz başkaları gibi kupa meraklısı değiliz.


    Ne demek istiyor bu adam bu cümleyi anlayan var mı !


    Bu cümlede kızılacak ne var ? Sırf eleştirmek için saçma sapan şeyler ile eleştirmeye çalışıyorsunuz. Adam sanki size hakaret etmiş... Ki orada bahsedilen siz değil Trabzonspor olsa gerek.
    [hr]

    Zitat von Gray pid='96055' dateline='1403263268'


    Galatasaray' ın Çanakkale Savaşı' nda mezun vermediğinide biliyorsundur o zaman ;)


    Fenerbahçe SK'nın da cepheye silah taşıdığı için defalarca kapatıldığını ;)




  • Meriç amacı trabzponu eleştirmekse bunu galatasaray maçından sonra niye yapıyor bence orada amaç trabzon falan değil bu cümleye açıklık getirmesi lazım.

  • Fransızsaray hakaret mi ? Ahahahahaha :hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18):. Fenerbahçe'nin şampiyon olması bazı arkadaşları üzmüş sanırım. Basketbolda varlık hiçbir zaman gösteremeyen, futbolda Anadolu takımlarından biraz üstün olan bir takım sonuçta. Ne beklersiniz ki ? :hfyeni (18)::hfyeni (18):

  • Meriç saf saf konuşma basketbolla gram alakam yok zaten alakalı olsamda bizim takım bişe yapamıyo fransızsaray sadece basketbol için kullanmadı o o kelimeyi burda olay çıksın diye kullandığı aşikar

    gorilofficial

  • Zitat von Kar Hastası pid='96061' dateline='1403264047'

    Meriç saf saf konuşma basketbolla gram alakam yok zaten alakalı olsamda bizim takım bişe yapamıyo fransızsaray sadece basketbol için kullanmadı o o kelimeyi burda olay çıksın diye kullandığı aşikar


    '' SAF '' kelimesi hakaret sayılıyor. Bir moderatöre yakışmayan sözcükler bunlar. Moderatör olmasan basmıştım sana cezayı. Kendinden utanmalısın. Bir modaretör hakaret ediyor....

  • Bonjour!


    Fenerbahçe'nin işgal kuvvetleriyle maçlar yaptığını hatırlatıyorum.
    Yada başkanınızın Atatürk'e suikastten idam edildiği.


    Tepkilerinizi özelden alabiliim.


    Galip Kulaksızoğlu ve St. Joseph'i araştırmadan gelmeyin.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein