Beko Basketbol Ligi 2013-2014 Sezonu (BASKETBOL)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • öm yoluyla veya değil söylediğimiz şeyler dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyor kimse kusura bakmasın takımına bu kadar bağlı olmak fanatizm boyutunda tabiki iyi değil bunu her zaman söyledim yine söylerim iş hakaret boyutuna ulaşıyor ne yazık ki mesajın da yerine ulaştığını düşünüyorum zaten.İyi akşamlar

  • Ee tabiki...

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Galatasaray korkaklık yaptı.Siz federasyona baskı yapıp maçı seyircisiz oynatmak istiyorsunuz.


    Size federasyon az bile ceza verdi.Orda neler oldu neler.Orada bir yönetici yumruklandı.Hemde bayan basketbol maçında.Hatta o maçta küfürler bile edildi.En son olayı söylemeye gerek yok bilen biliyor.


    Şükrü Ergün denen şahıs "seneye erkek ve bayan basketbol takımlarını ligden çekmeyi düşünüyoruz" diye bir açıklama yapıyor,kesinlikle blöf çekemezsiniz sizde o cesaret yok.


    Bir iddia'da Galatasaray parasızlıktan zaten basketbol şubesini kapatacaktı,bu olayı bahane ediyorlar.

  • Galatasaray maçtan çekilmiş, şampiyonuz o zaman. Hayırlı olsun. Teşekkürler Galatasaray, oyuncularımızı yormadığınız için. Şu gün ben Galatasaray'ın samimiyetine inanmıyorum. Hakemlerin ve federasyonun bi kaç yıldır inanılmaz hataları oldu, sahamızın kapatılmamasıda buna bir örnek ancak bu olaylardan önce hiç çekilmeyip, tam final müsabakası öncesinde çekilmek KORKAKLIKTIR. Sahaya gençlerle çık, maçtan sonra veya maç esnasında istediğin protestoyu yap ama maçtan çekilme. Çünkü bu KORKAKLIKTIR. Galatasaray'ın şu davranışı olası (%99'luk) mağlubiyeti, hocaları '' Kesinlikle şampiyon olacağız '' dediği için bu saçma söz öbeği ile dalga geçilmemesi için veya diğer nedenlerden ötürü çekildiler. Tutturmuşlar bir can güvenliği... Fenerbahçe'nin otobüsü taşlanırken, saha içine yabancı maddeler atarken, futbolda '' Sulu Derbi '' rezaletinde, Fenerbahçe'nin her Trabzonspor deplasmanında can güvenliği var mı ? YOK. Maçtan çekilmek gibi bir karar aldık mı ? YOK. Çokta mühim değil bu Fenerbahçe için, bu konuyu uzatmanın bi anlamı yok. Şampiyon Fenerbahçe Ülker'i kutlarım (karar değiştirip katılsalarda şimdiden kutlarım, çünkü olası galibiyetten eminim.).



    Fenerbahçe'den Tarihi Kapak ;
    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40479


  • Zitat von Carl2 pid='95877' dateline='1403039072'

    Galatasaray maçtan çekilmiş, şampiyonuz o zaman. Hayırlı olsun. Teşekkürler Galatasaray, oyuncularımızı yormadığınız için. Şu gün ben Galatasaray'ın samimiyetine inanmıyorum. Hakemlerin ve federasyonun bi kaç yıldır inanılmaz hataları oldu, sahamızın kapatılmamasıda buna bir örnek ancak bu olaylardan önce hiç çekilmeyip, tam final müsabakası öncesinde çekilmek KORKAKLIKTIR. Sahaya gençlerle çık, maçtan sonra veya maç esnasında istediğin protestoyu yap ama maçtan çekilme. Çünkü bu KORKAKLIKTIR. Galatasaray'ın şu davranışı olası (%99'luk) mağlubiyeti, hocaları '' Kesinlikle şampiyon olacağız '' dediği için bu saçma söz öbeği ile dalga geçilmemesi için veya diğer nedenlerden ötürü çekildiler. Tutturmuşlar bir can güvenliği... Fenerbahçe'nin otobüsü taşlanırken, saha içine yabancı maddeler atarken, futbolda '' Sulu Derbi '' rezaletinde, Fenerbahçe'nin her Trabzonspor deplasmanında can güvenliği var mı ? YOK. Maçtan çekilmek gibi bir karar aldık mı ? YOK. Çokta mühim değil bu Fenerbahçe için, bu konuyu uzatmanın bi anlamı yok. Şampiyon Fenerbahçe Ülker'i kutlarım (karar değiştirip katılsalarda şimdiden kutlarım, çünkü olası galibiyetten eminim.).



    Fenerbahçe'den Tarihi Kapak ;
    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40479



    Sadece son 3 senede G.Saray nerede oynanırsa oynansın, F.Bahçe'nin elinden koparıp türlü türlü kupalar almıştır. Kim korkuyor muş? 55 bin kişi önünde şampiyon olmak mı? Euroleage çeyrek finalisti mi? Kadınlar Euroleague şampiyonu mu? Üstelik Galatasaray imkan olarak Fenerbahçe'nin yarısı değilken.


    Korkaklık budur.



    Korkaklık budur. VOL 2



    Meriç sen geçen gün algı oyunlarından bahsetmiştin. Sende kapılmışsın Aziz Yıldırım'ın algı oyunlarına. Sakın Aziz Yıldırım'ı desteklemiyorum deme. Çelişirsin.


    Ergin Ataman=Fatih Terim...Unutmayın bunu. :)


    Tarihi kapak diye verdiğin linki şöyle açıklayayım.
    Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.
    Bizim açıklamadaki bu cümleyi hazmedemeyen tıfıl bir başkanın yazdırdığı yazı. :) Neden mi? Çünkü iş Fransa ve Belçika'ya bağlanmış.



    Ayrıca burada kimse bilmez bunu. GS Resmi sitesinin girişindeki bu resmin anlamını biliyor musunuz?


    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Ergin Ataman = Fatih Terim diyorosunda zaten ikiside gereksiz agresif. Başarılılar doğru ama karakter bakımından pek takdir edilmesi gerektiğini söyleyemem.
    Ayrıca o 40-27 attığın şeyin yılı kaç acaba ? 1911'de alınan skorla övünen taraftarın taaaa yıllar öncesinden örnekler vermesini doğal karşılıyorum gerçi.
    Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanı olmasını istemiyorum şu olayında Aziz Yıldırım ile alakası yok zaten.
    Anlamını bilmeme gerek yok. Başı dik yürüyen CİMBOM protestosunu çıkar adam gibi sahada yapardı, korkak gibi maçtan çekilmezdi.




    Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Eğer uzatacak varsa, cevap vermem bunu '' Bakın cevaplayamıyor, kapak yaptım '' gibi açıklamayın boşuna. TBF mantıklı bir açıklama yapmış :


    Galatasaray mücadele etmekten korktu, sahaya çıkmama kararı aldı. Hocalarınında suçu var bunda. O kadar kesin konuşursan işte böyle olur. Hani şampiyon oluyordun ? Daha sahaya çıkacak cesaret yok sizde. Neyse. Tebrikler FENERBAHÇE ÜLKER !

  • Şu bir gerçekki Fenerbahçe tarihi boyunca Türk sporuna zarar vermiştir. Hatta bu bazen Türk sporunun dışına çıkıp ülkeyi etkilemiştir. 1907'den günümüze.



    GS için Fransız laflarıda dönmeye başladı. Bizimkilerde Twitter'da da sürekli yazmaya başladı. Normalde yazmam burada çünkü kaprisli kişiler var. Ama ne yapalım. Gündemden çıkıp direk olayın köküne dalarım bende. :)



    Doktor Nazım Bey
    Galip Kulaksızoğlu
    Ziya Bey, Ayetullah Bey, Enver Necip Bey
    Şükrü Saraçoğlu
    St. Joseph


    Öğrenin gelin. Kademe kademe yukarı çıkacağız. Ve Aziz Yıldırım dönemine ulaşacağız. Var mısınız?







    Ses bombası atılan maçta anons yaptırmıyor. Neyden bahsediyorsun? Parça tesirli c4 bombasımı atsınlar?
    Korku olsa 12 mayıs 2012'de yine sahaya çıkmazdık. Ergin Ataman bu ülkenin en iyi koçudur. Obradovic ile karşılaştıramam ama bu ülkeye yabancılığını düşünürsek Ergin Ataman Obra'dan 2 adım öndedir.


    GS Basket Takımı x 2 = Fenerbahçe Basket Takımı


    Bunu duyorum site 2 gündür. Fenerbahçe Galatasaray'ın bütçe olarak hatta genel konuşayım. İmkanları 2 katı iken niye bu ayak oyunlarına ihtiyaç duyuyor Aziz Yıldırım.


    Meriç git hakem Recep Ankaralı'nın tapelerine bak. Adı şikede olan bir hakem. Sonuçu ne oldu bilmiyorum. Araştırmam gerek.


    Belgelerle gelin diyorum. Gelmiyorsunuz. TBF'nin o açıklamasınd özet şu. Fenerbahçe'de 3 kere anons olsaydı ceza alırdı. Ama olmadı ve vermiyoruz. Anons yapılmayan olaylardan biride SES BOMBASI ve BENCH'e atılan bozuk paralar.


    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Cevap vermiyeceğim diyorum ama dayanamıyorum. Cross Allah aşkına dürüst ol. 2011'den bu yana zarar veriyor desen doğru diyeceğim ama 1907'den bu yana zarar veriyor demek o kadar mantıksız ki anlatamam.



    Galatasaray'ın yaptığı korkaklıktır dedim, diyorumda. 2012'de çıkmış, aferim. O zaman korkmuyormuş ama şimdi korkuyorlar çünkü üzerlerinde baskı var. Neden ? İşte bu yüzden :
    ERGİN ATAMAN : SERİYİ 3-3 YAPIP ŞAMPİYON OLACAĞIZ TIK
    Can güvenliğimiz yok bahanesi var birde...
    Fenerbahçe SK'nın aşağıda vereceğim fotoğraflarda can güvenliği var mı ?


















    YOK tabiki. Peki Fenerbahçe'den '' Can güvenliğimiz yok. Maça çıkmayacağız '' gibi bir açıklama duydunuz mu ? HAYIR. Neden ? Çünkü korkak değiliz. Gelelim sahanın kapatılmaması sebebine. Saha kapatılmadı, doğru ya da değil (TBF neden kapatılmadığını açıklamış zaten) bu yüzden maça çıkmayacağız gibi bir saçmalık olabilir mi ? Sahay çık adam gibi, cesurca protestonu yap ama müsabakadan kaçma, mücadeleden kaçma. Başı dik yürüyen CİMBOM, şimdi neden korkuyor ? Yukarıda yazdım. Bir daha yazayım ; Hocalarının açıklamaları yüzünden Galatasaray L.H oyuncularının üzerlerinde gereksiz bir baskı oluştu. Ergin Ataman net bir dille '' Şampiyon olacağız. '' demese eminim taraftarlar arasında böyle yüksek bir beklenti olmaz, oyuncuların üzerinde baskı olmaz, Galatasaray'da mücadele etmekten korkmazdı.

  • Alıntı yapmadım. Mesajın uzun...




    Ben bomba diyorum sen sulu derbi fotosu koyuyorsun. Ah bi videoyu bulabilsem koyacam ama yükleyen çıkmamıştı. Basında haberide yok.
    Trabzon beni alakadar etmez ama O olaylı Trabzon maçından sonra Fenerbahçe hiçbir takımını oraya göndermeme kararı aldı. Aziz Yıldırım ve yanılmıyorsam İlhan Ekşioğlu'nun "cana kasıt" mesajları vardı.


    ultrAslan seri 3-2 iken bu maçı kazanırsak finale çıkmayalım. Varsın şampiyon olsunlar dedi. Ergin Ataman'da yönetim bu kararı alırsa çıkmayız dedi. Oyuncular ne kadar çıkmak istesede (öyle deniyor) yönetimin kararı bu.



    Ergin Ataman: Efes'in başındayken, her türlü önlem alınsada bir grup FB taraftarı bana ve oyuncularıma fiili olarak saldırmıştı.


    Az önce dedi. 2009 yılı olsa gerek.


    Başarılı adamı çekemezler. Efes o zaman rakiplerini tel tel dökürüyordu. Eureleague dahil. Beşiktaşla 0 para ile EuroCup, Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupası kazandı 1 sezonda. Sonra GS'ye geldi. Ülkemizde normaldir bu. Genel olarak başarılı insanı çekemezler.


    Maça %80 çıkılmayacak.



    Aziz Yıldırım'da büyük konuşmuştu her sene şampiyonlar ligine gideceğiz diye. O tarihten bu yana gidilemedi. Aykut Kocaman dahil...


    Madem korkaklık. O zaman...






    Fenerbahçe'nin başka bir bomba haberini vereyim bende.




    _________________________________________



    Ergin Ataman: "Bana saygıları yoksa da Türk Milli Takımı'na saygıları olsun. Kimsenin sözüyle Milli Takımı bırakmam. Dimdik ayaktayım"


    Herkes istifasını bekliyordu. Hatta zorluyorlardı... Bunu dedi ve gitti.




    ______________________________________________



    Millet Dünya Kupasında bizim sohbete bak... Sebepleri belli. Gündemi bu hale getirenler utansın.



    _____________________________________________



    Ligten çekilme olmaz ama maça çıkma ihtimalimiz %20 olarak görüyorum. Son karar yarın sabaha kadar belli olur. Yönetim Kurulu tam teşekküllü toplanacak.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Fenerbahçe'nin Trabzon'a gitmeme kararı aldığından haberim yok. Seneye Trabzon deplasmanını bekleyelim bakalım gidilecek mi ?


    Fenerbahçe taraftarlarının, Ergin Ataman'a saldırdığını da hatırlamıyorum. Doğruysa ayıp etmişiz, ah şu holiganlar olmasa dahada keyifli olacak spor müsabakaları...


    Başarılı adamı çekemezlere kesinlikle katılıyorum. Obra Avrupa'nın en tanınan ve başarılı hocalarından biri. Türkiye'de pek sevildiği söylenemez. Ergin Ataman'ın da kariyeri parlak, o da pek sevilmiyor. Gerçi onun da bazı açıklamaları var, ondan sonra biraz daha sevilmeme oranı artmıştır herhalde.


    Aziz Yıldırım zamanında 3 ya da 5 sene üst üste şampiyon olacağız demişti, olduk mu ? HAYIR. O yüzden Aziz Yıldırım'ın açıklamaları ile pek ilgilenmiyorum.


    Ben Ergin Ataman'a değil, maça çıkmama kararı alanlara korkak dedim. Ayırca Ersun Yanal'a orada bir madde felan atılmamıştı. Çünkü madde atanların olduğu yere uzaktaydı. Kaçması için bir sebep yok yani. Orada hakeme itiraz etmişti, soyunma odasına gidelim diye. Kendiside demişti.


    Ligden bencede çekilmezsiniz. Maçada çıkarsınız diyorum bende.



  • Konuyu özetlemişsin işte.
    Ligten çekilmek kolay değildir. Çok zor birşeydir ki Aysal'da belirtti bunu. Maça çıkma ihtimali dediğim gibi şuan %20 gözüküyor. İddaaya göre oyuncular istiyor. Ama Aysal istemiyor. Maça çıkmama ultrAslan'ın baskısı ve Aysal & Necati Demirkol eksenli bir karar diye biliyorum. Tabiki değişime açık. Yarın sabaha kadar, en geç 12'de %100 netlik kazanır bu olay.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Maça çıkılıp çıkılmayacağı hala netlik kazanmamış. Bir kesim çıkılacak diyor. (Oyuncuların baskısı diye bir iddaa var.) Bir kesim başkan yurtdışında ve kesinlikle çıkılmayacak deniyor.




    Zitat von Carl2 pid='95935' dateline='1403115213'

    Gelemeyen Galatasaray oldu :).



    Şimdi baktım Aziz Yıldırım'a laf sokuyorlar. Adnan Polat'tan sonra gelmiyor ya bizim deplasmana...Sebebi buymuş herhalde.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Ergin Ataman : Kampı dağıtıyoruz. Oyunculara teşekkür edeceğim.


    Galatasaray sahaya çıksa da çıkmasa da şampiyon Fenerbahçe Ülker olacaktı. Buna adım gibi eminim. Galatasaray'ı yenmeden şampiyon olmamız pek hoş olmadı ama neyse artık, tebrikler FENERBAHÇE ÜLKER !


    Bu arada dün biri bayan voleybol maçında ki maytap fotoğrafı atmıştı, Cross'du galiba tam hatırlamıyorum :
    https://mtc.cdn.vine.co/r/vide…fzueZmfaDp0hlSLvKaX2ZlZ4g

  • Zitat von Carl2 pid='96006' dateline='1403182972'

    Ergin Ataman : Kampı dağıtıyoruz. Oyunculara teşekkür edeceğim.


    Galatasaray sahaya çıksa da çıkmasa da şampiyon Fenerbahçe Ülker olacaktı. Buna adım gibi eminim. Galatasaray'ı yenmeden şampiyon olmamız pek hoş olmadı ama neyse artık, tebrikler FENERBAHÇE ÜLKER !


    Bu arada dün biri bayan voleybol maçında ki maytap fotoğrafı atmıştı, Cross'du galiba tam hatırlamıyorum :
    https://mtc.cdn.vine.co/r/vide…fzueZmfaDp0hlSLvKaX2ZlZ4g



    Bendim. Basket maçındakini bulamadım. Bende bunu koyu verdim. Tabi basket maçındaki daha etkiliydi.


    Şampiyonluk mevzusuna girmeyeceğim.12 Mayıs 2012'de de birçok kişi Galatasaray bizi yenemez diyordu. Evet yenemedik ama şampiyon olduk. Böyle bir fark vara işte arada. :) Galatasaray, Fenerbahçe'den bu sene kat ve kat daha iyiydi kabul et.


    Bu sene Galatasaray yüzde olarak başarılıydı. Bu sene Fenerbahçe ile yaptığı maçlarde hep ev sahipleri kazandı. Bir denge söz konusuydu hep.


    Elimizden giden bir şampiyonluk oldu. Son maça çıkıp kazanmak tabiki güzel olurdu ama çıkıp kaybetmek felaket olurdu. Çıkıp kaybetseydik hırsızlar işi başarıyla tamamlamış olurdu.


    [youtube]MGGCkqziQkU[/youtube]



    [youtube]zB5cr4sIdFE[/youtube]





    Zitat von Gray Cities pid='96007' dateline='1403183749'

    Maça çıkmamamızın temel gerekçesini anlamayan ve anlamak istemeyenlere ithafen...






    Dahada anlamayan hiç anlamaz. :)

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Mesele ne kuklalık, ne de güvenlik. Hocanızın yaptığı saçma baskı. Neyse uzatmayalım. Basketbolda Galatasaray daha başarılıydı doğru. Şampiyon FENERBAHÇE ÜLKER'i kutlarım...

  • Ses bombası bana atılsa bende yaparım aynısını ama baskı ultrAslan'dan geldi. Hocadan değil.



    Bu arada hükmen skor 20-0 değil mi? 99-0 ne oluyor?

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein