Sataşanlar var...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Geçenlerde ben birisine saydım topazz.Yine gelmiş Oğuzz03 demiş alakasız şeyler diyor.Lütfen üye alımını kapatın site de rahat etsin ben de lütfen.

  • Site de bir yönetici dahi açık değil neredeyse . ( Sibireanist üstad hariç ) . Diğer tüm modaretörler ve efsaneler kayıp . Yaz geldi üstadlar firar etti ! Yöneticilerde dahil . Ya hep kalın ya da hiç gelmeyin bence.

  • Umut Can Oguz' un hakkini yemeyelim o geçen sene yazin siteyi tek basina yönetti bu senede ara ara giriyor ama bencede sürekli forumda olanlarin yönetici olmasi lazim.

  • Arkadaşlar özellikle Nisan ayıyla birlikte sitedeki giriş ve çıkışlarda epey azalma oldu.Biz yöneticilerde bundan faydalanarak kısa süreliğine de olsa kış boyu yaşadığımız ve hem kendi sitemiz hemde diğer gönüllü Meteorolojik siteler arasında bu kış sezonu kırdığımız rekorların yarattığı yoğunluğun yükünü sırtımızdan atmak istedik.


    Ancak görüyorum ki biz yöneticiler olarak bu dönemi azda olsa abartmışız ve bazı fırsatçı avareler sitemizde huzuru bozmaya çalışmış.

    Bundan sonra içiniz rahat olsun.
    Bu hafta sonuna kadar,en geç hafta sonu site yönetimi adına sitemizin düzeni hakkında bir açıklama yayınlayacağız.


    Yaşanan sıkıntılardan ötürü başta @dmin olmak üzere Tüm Moderatör ve Tahminciler adına sizlerden özür dilerim.


    Moderatör Umut Can OĞUZ.

  • Ben neden gelmiyorum buraya işte bu şekilde karakteri oturmayan kişiler yüzünden hiç şimdi yöneticileri savunmayın daha düne kadar ben gidiyorum tahmin yapmayacağım dediğimde umut candan başka güle güle diyen oldu mu he bir admin yazmıstır o da özel mesajtan neyse çok fazla eleştiri yapmak istemiyorum sonra yönetimden uyarı alıyoruz sorun oluyor bu yeterli bence.

    Kocaeli Mekan 41




    İstanbul Memleket 34



    Yaza veda ediyoruz sonbahara merhaba şimdiden..



    karsever ugur

  • Sitede e-mail onay sistemine geçilmiştir. Biraz boş bırakmaya gelmiyor, saçma sapan üyelikler açılıyor.