Genel Tartışma & Yorum Sayfası - 1 (Kilitli)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kardeş mesajları artık taşıyamıyoruz ve biz bunu bilmiyorduk o mesajları bu konuya taşımaya çalışırken teknik bir sorundan dolayı mesajlar taşınmak yerine silindi.Bu hatadan dolayı özür dilerim ancak yapacak birşey yok mesajları konudan konuya taşıyamadığımızı şimdi öğrendim.

    Bir yanlışlık olmuş galiba, hangi mesajlar silindi. Geri getirmeye çalışırım akşam, bana özel mesaj atın arkadaşlar :4722

  • Bilgi için sağol Umutcan. Ben kimseye kızmam sadece nedenini öğrenmek istedim. Haklının yanında haksız'ın karşısında olan biriyim. Sebebin gayet makul o yüzden birşey demeyeceğim. Zaten demeyede pek hakkım yok konu dışına çıkmıştım.


    Ama diğer bilgiler burda dursun, cevap vermek isteyen gelir burda cevap verir. Bildiğim kadarıyla Site'de white fox rumuzlu bir üye var. Şayet olaylar dediğim gibi gelişmediyse çıksın desin sen yalancısın. Ben detayda vereyim 12 aralık 2012 saat 8.32'de banlandım.
    Önce 10 gün dedi ama sonradan ortaya çıktıki fatih vize yada ozkaradag süresize çevirmiş banı. Veya praetor çevirdi bilmiyorum? Ancak 10 gün geçti bir hâl yok orda anladımki bunlar beni süresiz banlamış. Benim ip'yide kim database'te kaybettiyse sonradan Sistemci hocam'a söyledim yok ip'i açık diyor ama giriyorum erişim engelli yazıyor.
    Paket veri olan vodafone'u gprs ip'sine yönlendirdim de öyle yazabildim ancak. Nickimide değiştirmiştim zaten. Bundanda Arsiore hoca vasıtası ile yönetime bahsetmiştim. Bende yalan olmaz neyse onu sunarım. Özel mesajlarda kendini ne sanıyorsun sen kardeşim? diye başlayan ve sitem dolu bir mesaj yazmıştım banlanmadan 3 dakika önce. Fakat o yazının sonunda aynen şu ifadelerim geçiyor, senide en çok biz kayserililer severiz bunu unutma demiştim. Buna rağmen mesajı tehdit içerikli bulmuş ve bana uyarı aldığın için değil, bu mesajı attığın için banlandın diye e posta atmış. Bende ona baba parasıyla belki çok iyi okullarda okuyabilirsin ama emin ol sende öğreneceksin hayatı diye tekrar posta atmıştım. O da ne baba parası lan ben tam burslu okuyorum kimseye ihtiyacım yok çoğu zaman demişti ve bende bundan dolayı e postada özür dilemiştim.
    Fakat bunları gözü görmemiş, benim arapçam İyidir sana irab dersi vereyim dememe bozulmuş gitmiş yönetim odasında benle dalga geçmiş.

  • Karyagısıst sen onları boşver kardeşim, zaten seni isteselerdi; konu bu kadar uzamazdı sen artık bu ailenin bir ferdisin. ;) :D
    Bu arada anlayışın için teşekkürler birdaha böyle sorunların oluşmaması için gayret göstereceğim fakat sende fazla konu dışına çıkmasan sevinirim. :)

  • Akabinde 2-3 kişide o zaten şöyle uçuk, kafasında var gibi ifadeler kullanmışlar benim hakkımda.
    Bilişim şube tak diye bulur hakkımda yazılanları.
    Sorum şu? Bu kişi gizli kapılar ardında benle dalga geçiyor ama ben eleştirince kötü mü oluyorum?


    Bünyamin Sürmeli hakkındada ileri geri ifadeleri var. Şayet Sayın Sürmeli ciddiye alsa emin olun o siteyi bile yasaklatır.
    Bu bir nevi ihanettir çünkü kimse yokken cnn'de hava konularını ilk açan Bünyamin Sürmelidir. Ona teşekkür edileceği yerde neymiş yer kartı analiz'i yapamayan, sallama yapan Bünyamin diye niteliyor.
    El vicdan biraz saygı. Bünyamin Sürmeli bu noktaya kazıya kazıya geldi, Kadir Çöpdemir'ın radyo programına katılıp Hava'yı koklayan adam ismiyle tanındı ve itü'den direkt cnn'e geçti.
    Bu adamı dahi eleştiren başarısını çekemeyen insanlar var. Bünyamin Sürmeli can'dır can. Ona yapılan her çeşit alaycı ve yakıştırmacı ifadeye cevap veririm.


    2. olarak zaten görülmüştürki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Benide böyle dövdü praetor.


    Ama her döveni bir döven bulunur. Havaturka'nin adını daha fazla incitmeden oradaki tüm yetkilerinin alınması havaturka adına iyi olacaktır. Çünkü havaturka güzel bir site ve havaforumla dost bir site. Dileyen herkes 2 forumdada yazabilir ancak ben burada yazmayı tercih ediyorum. Oraya'da uğramayın demiyorum değerli üstatlar var ancak görüldüğü gibi 1 kişi yüzünden millet o güzel siteden soğuyor.

  • Hemşerim seni anlıoyorum.BEN O SİTEdeydim baktım bi gün vostok denilen arkadaş arkamdan ileri geri konuşuyoo ben onun seviyesine inmedim çıktım o siteden ...Tabi ki 1 kişi bi kurumu karalayamaz...AYnen hemşerim ben girdiğimde hemen birileri birisini özele çağrıyodu sanki anlaşılmıyo dedi kodu yaptıkları seviyesizlik işte nedim..dediğim gibi bunlar bi kaç kişi fazla değil...

  • Bu öğle modelleri hep ben geldim ortalığı karıştırdım diye kötü çıktı, şimdi çıkış yapacam akşam modeli iyi çıkacak. Hep bendeki lanetten kaynaklı :) Ona buna atıyoruz tutuyoruz, gerçi doğru şeyleri yazsamda dozu kaçınca Doğa'ya kötü enerji yolluyorum. Einstein'ın enerji m.c2 si gibi benim kötü enerjide doğada kaybolmuyor. Lanet biniyor modellere. Neyse ortamı yumuşatmak adına ben kaçıyorum evet haklıyım bazı konularda ama üslubum haklıyken haksız yapıyor beni. Bu yüzden içgüdüsel olarak kendimi lanetliyorum milleti niye üzdüm veya dozu kaçırdım diye? Bu da modellere kötü ve lanetli yansıyor. Aynı şey herkes içinde geçerli. Bir kişi eğer kendini suçluyorsa Doğa'ya negatif yük gönderir ve bunlar birleşir Bir yumak olur hava akimlarını bile etkiler bu modellerde kötü çıkar.
    Bkz. telekinezi


  • Bu öğle modelleri hep ben geldim ortalığı karıştırdım diye kötü çıktı, şimdi çıkış yapacam akşam modeli iyi çıkacak. Hep bendeki lanetten kaynaklı :) Ona buna atıyoruz tutuyoruz, gerçi doğru şeyleri yazsamda dozu kaçınca Doğa'ya kötü enerji yolluyorum. Einstein'ın enerji m.c2 si gibi benim kötü enerjide doğada kaybolmuyor. Lanet biniyor modellere. Neyse ortamı yumuşatmak adına ben kaçıyorum evet haklıyım bazı konularda ama üslubum haklıyken haksız yapıyor beni. Bu yüzden içgüdüsel olarak kendimi lanetliyorum milleti niye üzdüm veya dozu kaçırdım diye? Bu da modellere kötü ve lanetli yansıyor. Aynı şey herkes içinde geçerli. Bir kişi eğer kendini suçluyorsa Doğa'ya negatif yük gönderir ve bunlar birleşir Bir yumak olur hava akimlarını bile etkiler bu modellerde kötü çıkar.
    Bkz. telekinezi


    Dostum dun gece modeller iyi çıktı sende burdaydın kendini suclama. :D

  • Merhabalar, sizden ricam benim yerime havaturka'da fatih.y (vize) ye özel mesaj göndermeniz.


    Mesajı şöyle iletmenizi rica ediyorum;


    "Greatwall HakanBursAnkara tarafından, Hakan'a "rütbe ekleme-kaldırma işini yalnızca Arif Bey'e ait sanıyorduk" dedikten sonra IP engellemesine maruz kalmıştır." HakanBursAnkara fevri banlama işlemi yapmaktadır. Ayrıca Greatwall kullanıcı adına ait parola Admin aracılığıyla değiştirilmesine rağmen hala "kullanıcı adı-şifre hatası" uyarısı alınıp giriş yapılamıyor."


    Rica ediyorum.

  • Greetwall sen çok uyanık bir adamsın. İşin düştümü buraya gelip biri mesaj atsın diyorsun ama normal zamanda uğradığın yok buralara. Hakan Çetin seni niye banladı bilmem ama Hakan durduk yerde adam banlamaz. Havaturkada en sessiz admindir. Kimseyle tartışmaz kolay kolay. Kolay kolay mesajda yazmaz. Bence seni banladıysa var sende bir numara. Ben Senin bu forumda sırf rütben yok diye yazmadığınıda tahmin edebiliyorum. Eğer burada moderatör rütbesinde olsaydı Greatwall bu forumdan çıkmazdı.
    Son derece sanal mevki düşkünüsün gibime geliyor. Havaturkada bilirkişiyim öyleyse orada yazayım düşüncesi ile burayi sadece işine geldiği zaman kullanıyorsun.
    Bana göre insanları şikayet etmeden önce kendimizi düzeltmeliyiz. Sanal makam ve mevki peşinde koşmaktan kimseye fayda yok. Benim kendi forumum var mesela orada forum sisteminin herbirşeyini görebiliyorum. PhpBB VE AspBB forumlar'da yönetim paneli denen yer var. Orada en üst sütunda genel yönetim-kullanıcı grupları-çeşitler-modüller vb şeyler var. Giriyorsun kullanıcı gruplarına yeni grup yarat diyorsun oraya ne yazarsan o grup oluyor. Mesela bilirkişi mesela moderatör. Ve gruba üye ekle diye bir buton var eklenen bütün üyeler o grubun elemanı sayılıyor. Yani Senin yukarıdaki şikayetin bunun için.

    Bende ego yoktur. Daha gittiğim hiçbir forumda aman beni admin yap, aman beni moderatör yap diye kimseye talepte bulunmadım. Ne gerek var kendi sitemde hepsine sahibim.
    Bizim insanımızda sonradan görme kavramı vardır. Mesela sonradan rütbe verilir buna çok seviniriz ama alınınca onu bunu topa tutarız. Sen rütbeyi ban'ı falan boşverde niye bu Site'de iki satır yazmayıp, orada mete oroloji'nin kankası olduğundan bahset.İkinizde şakır şakır döktürüyorsunuz bütün başlıklarda. Demekki Hakan bir yamuğunuzu gördü banladı.