8 Şubat

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Aydos'un hemen altında uğurmumcu da okuyordum geçen seneye kadar. Şimdi aşağısındayım tabi Kartalda. Kartala ne yağmur yağsa çok soğuk havalarda orada 10 cm kar oluyordu :)

    [size=xx-large]8 Aralıktan itibaren 2004 Kışına geri dönüş zamanı[/size]
    [size=xx-large]2004-2014[/size]


  • Video bu arkadaşlar; 420 metrden çektim telefonun megapikseli çok düşük olduğu için yağan karın çoğunluğu görünmüyor foto makinamla çıkamadım ama 16-20.saniyede etkisi belli oluyor.ancak zirvede bunun 2 misli rüzgar ve tipi vardı ancak bırak orada resim ve video çekmeyi ellerimizi dışarı dahi çıkaramadı rüzgarın hızın 60 km yakındı lodosdan biran önce aşağı indik donduk zirve ise bembeyazdı birkaç resimde vardı onlarıda atmaya çalışacam ...!

    Haberci edasıyla çekmişsin videoyu, mesajını videoyu yayınlamak için düzenledim.Teşekkürler :4722

  • Haberci edasıyla çekmişsin videoyu, mesajını videoyu yayınlamak için düzenledim.Teşekkürler :4722


    önemli değil adminim daha çok video var bende böyle aydosdan ve evden çekilmiş sırasıyla paylaşırız buradan :)


  • önemli değil adminim daha çok video var bende böyle aydosdan ve evden çekilmiş sırasıyla paylaşırız buradan :)

    Konu içlerine yayarsanız konular şenlenir, teşekkürler.İyi akşamlar :)

  • 7 şubat sonrası trakya iç anadolunun kuzey ve batısı batı karadenizin iç kesimleri iç ege ve göller yöresi dışında kalan hiç bir bölgeye ihtimal veremiyorum iyi çalışmalar

    Einmal editiert, zuletzt von yasin5385 ()


  • hb teşekkürler

    Forum sistemimizin yapısı bu şekildedir, zaten çoğu forum yapısı bu şekildedir. İstisnai olarak bazı forum yapılarında tersi durum söz konusudur. Ancak biz yine de araştıracağız mümkünse uygularız.

  • Forum sistemimizin yapısı bu şekildedir, zaten çoğu forum yapısı bu şekildedir. İstisnai olarak bazı forum yapılarında tersi durum söz konusudur. Ancak biz yine de araştıracağız mümkünse uygularız.


    Ben o sisteme karşıyım , çok karışık oluyor Havaturkadaki mesela öyle ..

  • 8 Şubatta Türkiye'ye pek güçlü bir sistem gelmeyecek gibi.Orta ve Doğu Karadeniz için bakınca ise 12'sinden önce pek birşey görünmüyor.

  • genel görüşün aksine bir cevap oldu :D


    Yükseklerde örtü oluşması veya alçaklarda şöyle bir yağıp çatıları beyazlatıp gitmesi benim için efsane değil o yüzden dedim.bu ayın ilk 10 günü de bunu geçebilecek birşey beklemiyorum, umarım yanılırım.en azından sonrası güzel olsun diye umut edebilirim.

  • 8 Şubat olsun 11 Şubat olsun Şubat ayının geneliyle ilgili bilgiyi pazar akşamı bilgi vereceğim.Pazar akşamı bazı şeyler oturmuş olacak.Takip etmeye devam edin.

    Einmal editiert, zuletzt von Hava_Forum ()

  • Biraz önce oğuzhan ceyhan hocamdan astrolojik müjde aldım. Diyorki jüpiter direkt hareketine başladı, gözümüz aydın olsun, diyor. O gözümüz aydın olsun diyorsa kesin birşeyler vardır. 3 Hafta önce plüton ters çapraz açı yaptı, beklenmeyen ölümler olabilir dedi, 7-8 ünlü adam öldü, o hafta dünya genelinde ölüm sayısı ortalamaların 6 puan üstüne çıktı. Şimdi bu müjdeyi verdiğine göre ki müjde'nin hangi alanda olduğunu söylemedi ama bu müjdeyi verdiğine göre kesin, kar geliyordur, Dünya'da huzurlu bir 20 gün bizi bekliyor.