Sonunda Türkiye'de kar modellerde de olsa gözüktü

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bazı diyagramlar sınır trakya ve iç anadolu ve afyon,kütahya,uşak vede marmaranın yüksek kesimleri %5-%10 arası değişen kar ihtimali vermiş...


    Bu haberler güzel Afyon için çok seviniyorum.Ah trakyadaki soğuk Afyon'a gelse kar ihtimali daha da artardı.:DOlsun kış kendini göstermeye yavaş yavaş başladı. :yes:


    ALLAH inşallah istediğimiz gibi bir kış sezonu nasip eder.

  • Kartepe geçen sene Aralık ayında 90 cm iken şubat ayında 315 cm ye kadar çıktı ve doğu anadolu çok şanslı kar geliyor bence oraya marmara kar almasada tek haneli derecelere gece düşebilir veya gündüz bi ihtimal katılan ? :D

    gorilofficial

  • Bir keresinde 2009 yılıydı herhalde kartepede eylül ayında bir gün bir kaç saatte 25 cm kar yağmıştı bizim evden bi bakıyodum kartepenin üst kesimleri sisli 1 kaç saat sonra siiler çekilince o muhteşem manzara pamuk gibi dağlar ortaya çıktı.... :)

    ________________________________________________________________
    Körfez,Kocaeli 74 metre Hf@izmit
    ________________________________________________________________

  • 2011 Gibi olursa şaşmayın birden üzerimize Sibirya üzerinden gelicek -10 -8 ler süprizlere hazır olu.[hr]
    Marmara için ilk ciddi sistem Çarşambe Ve Perşembe günleri gelicek Trakyada eğer sabaha doğru yağış yakalarsa yağışlar kky ve kar olarak düşebilir !

    Sadece bir Kardelisi ve Hava tahmincisi ...

    Einmal editiert, zuletzt von devre disi ()

  • Bólgdm bôlge karsilastiriyorum yagis bakimindan en çok Çanakkaldm civarlari soguk bakimindan Orta ve birazcikta Dogu Karadeniz çok etkilenecek.

  • Kıyı bölgelerin kar alması güç . Kasımda kolay kolay kar almayız ( 19... lerden örnek vermeyin o zaman göre ülkemizin coğrafyası çok değişti ) kar alırsak da yüksek kesimler alır Marmara kıyıları da dahil Aralığın ortasına doğru alır bence .