Forumda Bazı Şeyler Yanlış Yapılıyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Siteye bu aralar az girdiğimden dolayı kusura bakmayın. Bugünden sonra daha çok sitede kalacağım. Siteye girmediğim sürede baya gerginlik ve tatsız tartışmalar olmuş. Kimsenin gerginlik yapmasına gerek yok diye düşünüyorum. Hiç kimseyi bu siteden kaybetmek istemeyiz. Hiç kimsede bu siteyi karartacağım falan gibi sözler söylememeli. Bu sitede yanlış düşünmüyorsam adminden üyeye kadar herkesin hakkı eşit. Herkes ister - rep puan verir, ister + rep puan verir. Bunlar hepimizin isteğine bağlı. Ama en önemlisi bu puanlamayı doğru yapmak. Her moderatör bu site için elinden geleni yapıyor. Siz üyeler bu sitede olduğunuz sürecede yapmaya devam edeceğiz. Sizin sayenizde , size yardımcı olabilmek için bu görevdeyiz. Eğer site içinde bir olumsuzluk, bir sorun olursa moderator arkadaşlarla özel mesaj sistemini kullanarak iletişim sağlayabilirsiniz.

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • Bende 25 defa - rep yedim haksız yere.ne olur yani rep puanın 1 000 000 olsa ne olacak?önemli olan insan olmak.bazı arkadaşların 2000 rep puanı var ama hareketleri - 2000 repi hak ediyorlar.


  • Bende 25 defa - rep yedim haksız yere.ne olur yani rep puanın 1 000 000 olsa ne olacak?önemli olan insan olmak.bazı arkadaşların 2000 rep puanı var ama hareketleri - 2000 repi hak ediyorlar.


    evet ya -33 nasıl aldın sen ? :D

  • Aslında - 46yakadar düşmüştü.bazı kişilerle kavga etmiştik.sonra 2 günde - 50 ye gidiyordum.sonra düzelim işte.galiba en kötü rep bende.ama sorun değil.rep puanı yüksek olanlarıda görüyoruz

  • Merhabalar


    Arkadaşlar bu forum herkezin düşüncelerini aktadığı bir platform. Bu tür tatışmalar bizi çok üzüyor. Hepimiz tahmin yapmak için burdayız. Uzun süredir sadece yazılanları okudum ve çok üzüldüm. Rep işin espirisi önemli olan burda paylaşım. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. ( Saygı dışına çıkma ise hiç hakkı yok )


    Kim olursa olsun buna izin vermeyiz. Burası özgürce konuşabilen huzur dolu bir sitedir. Düzeni bozmayalım


    Teşekkürler
    Saygılar