Hocam Esenyurt, Beylikdüzü sıcaklıkta eksi bölgede kalıyor bu bölgede örtü oluşma ihtimali (şu an çok ince bir örtü var artımdan bahsediyorum) var mıdır sizce
Beylikdüzü batısında daha çok
Hocam Esenyurt, Beylikdüzü sıcaklıkta eksi bölgede kalıyor bu bölgede örtü oluşma ihtimali (şu an çok ince bir örtü var artımdan bahsediyorum) var mıdır sizce
Beylikdüzü batısında daha çok
Göztepe'de 3'e kadar kar devam etti ondan sonra kky'a döndü sabaha karşı 4-5 gibi de komple yağmura döndü sağanak şeklinde. 3 defa şimşek çakıp gök gürledi. Vorteks'i yağmur olarak yaşıyoruz.
Display More7 Şubat Analizi:
Önümüzdeki saatlerde radar hafiften dolmaya başlayacak. Bu boşluk normal. Etkili kütleler almamız akşam saatlerini bulacaktır.
Bu sürede sıcaklıklar da azalacak. Fakat kıyılarda gece saatlerine kadar sıcaklık zaafiyeti devam edebilir.
Soğuk cephenin hareketi kaynaklı olarak etkili bantlar ilk olarak batıda oluşsa da daha sonra doğu kesimlerde de güzel bantlar oluşacaktır.
WRF yarın sabah saatlerinde Anadolu Yakası için çok etkili bir bant öngörmüş. Dikkatli olunmalı
Bu sırada sıcaklıklar da kıyılar dahil olmak üzere genellikle sıfırın altında veya sıfıra çok yakın olacağı için birikim ihtimali yüksek.
Daha detaylı analizi akşam WRF ile de yaparız.
yerel saat mi hocam burdaki saatler
[…]
tahminci, Hocam yarın öğleden sonra ve çarşamba için de ufak bir ipucu verebilir misiniz? Özellikle Ümraniye - Çekmeköy civarları için.
Hocam sistem zayıf çıktı beklenenden baya kötü geçen seneki deklerin yanından gecemez
Hocam sistem zayıf çıktı beklenenden baya kötü geçen seneki deklerin yanından gecemez
Hangi yakada oturuyorsunuz ben şahsen anadolu yakasinda oturuyorum ve dekler mükemmel
Hangi yakada oturuyorsunuz ben şahsen anadolu yakasinda oturuyorum ve dekler mükemmel
bende anadolu ama yağış çok zayıf toz gibi ümraniye kısmında bata sağlam dekler var her taraf aynı değil
tahminci Ustad Akşam siklonda durumlar ne olacak? Sıcaklık sorunu yaşanıp yağmur alır mıyız kadıköy 40 rakımda?
tahminci Bir de wrf nasıl hocam bugün için?