29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Cumhuriyet bir bireyin hak ve özgürlüklerini en ideal şekilde yaşayabileceği yönetim şeklidir

    Ve bu bizim ulkemizde kolay kazanılmış bir zafer değildir binlerce insanımız farklılıklarını bir kenara koyup canlarını mallarını herseylerini feda etmişler.bu kadim topraklar bizlere atalarımızdan dedelerimiz den yadigar

    Bayrağımızı indirmeye ezanimizi susturmaya hiç bir zaman güçleri yetmeyecek

    Bir karış vatan toprağı için canlarını veren tüm şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum

    Günü gelirDüşmanın alnının çatısına kurşunu sıkan Hasan Tahsin günü gelir darbeci şerefsizin karısına tek başına cikan Omer Halisdemir oluruz adını unutturmaya calistirsalarda İngiliz ve Fransız gemilerini bir avuç askerlerle Akdeniz'in ve Karadeniz'in sularına gömen , imkansizliklar içinde daha önce görülmemiş uçak gemisini bir tabya asker ve birkaç sahra topuyla Akdeniz'in sularına gömen topçu yüzbaşı Mustafa Ertuğrul oluruz

    Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

  • Cumhuriyet'imizin 99. yıldönümü kutlu olsun. Bu ülke için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı saygı ve sevgiyle anıyorum. Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek payidar kalacak.

  • Egemenliğin baba-oğuldan halka verildiği Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı kutlu olsun! Atatürk, Cumhuriyet fikrini gençken Harp Okulu zamanlarında kafasında şekillendirmiş ve bu fikrini vatamızı da düşmanlardan kurtararak kararlı bir şekilde hayata geçirmiştir.

    " Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

    " Bugünkü hükûmetimiz, devlet teşkilâtımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet teşkilâtı ve hükûmettir ki, onun ismi Cumhuriyettir. Artık hükûmet ile millet arasında mazideki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millettir ve millet hükûmettir. Artık hükûmet ve hükûmet mensupları kendilerinin milletten ayrı olmadıklarını ve milletin efendi olduğunu tamamen anlamışlardır. "


    8g6abp1.jfif


    Bu anlamlı günde yerli otomobilimizin seri üretime geçmesi ise mutluluk verici bir olaydır.

    • Offizieller Beitrag

    Cumhuriyetimizin 99. yaşı kutlu ve mutlu olsun. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet!