30 Ocak 2019 Miat Olacak

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • En son en iyi kar 2011 Mart ayında yağmıştı İstanbula. Onun dışında ciddi bir örtü olmadı hiç. 2-3cm ile en iyi ihtimal geçti gitti.Hatta bazı Martlar var ki kar dahi göülmedi. Geçmişe ait en iyi Mart ayları arşivlerden 1942 ve 1987 var. Başka varmıdır bilmiyorum. Keşke bir 1987 daha görsek, o zaman bir ay daha hava böyle gitsin sıkıntı etmem.


    Mart ayından bende ümitliyim. Basınç dağılımları endeks ve faz değişimlerine göre bizi olumlu gösteriyor. Ama ne derece etkileniriz, ciddi bir oluşum görebilşrmiyiz bunları zaman gösterecek.


    Şubat 2.yarı itibariyle oyun bize dönüyor. Ondan sonrada bir ayınız kalıyor, artık ne koparırsak kar.

  • mart oluncada nisan deriz..hocam en guzeli sanirim hic bir tarih icin umutlu konusmamak sanirim..nazar mi degiyor anlamadim ama olmuyor..aralik ocak bom boş gecti kiyilar icin..

    Einmal editiert, zuletzt von divane ()

  • Sen nisan de mayıs de ne dersen de her konuda boş ve gereksiz yorumun olmazsa olmazın,bilgisi olmadan fikri olanlara en güzel örneksin divanee

    Seni zorla mı takip ettiriyorum arkadaşım. Beğenmiyorsan girme, bakma, takip etme senin için çok mu zor bu. Gereksiz yorum ne acaba? Şimdi çıkıp diyeceksin hani Şubat nerede? Bende sana diyeceğim ki ne vaat ettim ki ne oldu?

    Bak her türlü eleştiriye açığım ama böyle boş yazarak olmaz bu iş. Bir kere adın belli değil, sıfatın belli değil. Beni eleştirmek için gerçek kimliğin ile delikanlı gibi çık karşıma. Ha cesaretin yoksa çekil kenara beğenmiyorsan takip etme...

  • valla kafaniza divane kadar tas dussun..ayni insanin 40 rumuzu var.ya afcedrsiniz ama ben buraya gereksiz gölgesiz insanlardan laf yemeye gelmedim..ne yazacagimi kimseye kimseye soramam.ne istiyirsunuz.kime hakaretim var?bana yonetim belirtebilir mi?babamin oglumusun arkadas sen.hunter misin ne zikkimsan.kovulup kovulup geliyirsun.size mi sorcam yazarken.klavye delikanlilari..yeter artik ya.yinetim giremiyor mu benim yazdiklarumi.kural disi ne yapmisim..bi tatafin yiyirsa ozelden yazin.taş dussun kafaniza divane kadar.beni burda surekli kotulemeye calisan sersem hep ayni kisi zaten.farkli rumuzlarla..yonetim bunu nasil bilmez.bana dokunmayan yilan 1000 yasasin mantigi var burda.benim rahmetli anneme bile ozelden kufreden insanlarda hep ayni kisilerdi zaten.kar yagacak bilmem ne olacak diye bu kadarda olmaz ama.aman be....

  • sakin falan olmuyorum artik.atiyorsaniz atin..rahnetli anneme kufreden insan ayni kisi diyorum sen sakin ol diyorsun..ruh hastasi mal bu insan..kimsiniz ulan siz.2 sene once yonetimede bildirdim bu durumu..yahu atiyorsaniz atin ne diyim.kerem hocaninda bahsettigi insanda ta kendisi zaten.surekli yasaklaniyor ama yine geliyir.kursaksiz..

  • divane hocam annenize Allah tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun..bu konuda divane hocama sonuna kadar katlıyorum bir kişiyi sevmeye bilirsin ama onun özel hayatına özel kabul ettiği kişilere kotu sözler söyleyemezsin ben arada denk geliyorum kendisine apacik bir linç girişimi var sebepsiz yere ve divane hocam eleştiri elbette yapıyor ama ben hiç bir zaman düzeysiz hakaret içeren bir sey yazdigini görmedim burada bilerek isteyerek bir kişinin huzurunu kaçırmak isteyen kisi/kişiler var eminim yönetim elinden geleni yaoiuordur ama buna da bir dur demek lazım..iş küfüre kadar gidiyor resmen benim burada bir kardeşin olarak divane hocam a diyecegim kotu söz soyleyene aittir canınızı sıkmayın zaten amaçları sizi üzmek sizi boyle gördükçe amaçlarına ulaşıyorlar zaten burda olan kişilerin amacı hobi millet model takip edip eğlenmek istiyor ve sebepsiz bir şekilde hakaret yiyorlar ayıp cidden

  • sag olasin kardesim.uzumez beni bu sekilde kimse ama yeter artik..hastalikli bir insan.40 tane rumuz degistiriyor.ozelden zamaninda ayari cektim.tam bir asagilik.gelsin gercek hayatta goruselim.gölgesiz zavalli.burasi bir hobi alani kimse kimseye hakaret ya da kufur edemez.kimse kimsenin babasinin oglu degil...yonetimin iyi niyetinden suphem yok ama onlarda 1 kisinin 40 ayri rumuzunun oldugunun farkindadir adam daha 10 gunluk uye ana beni 40 yildir taniyormus gibi laf atiyor..aman her neyse cani cehenneme..

  • divane hocam annenize Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.. Arkadaşlar doğru söylüyorlar. Muhattap olmayın şikayet edin geçin. Klavye başında herkes aslan kesiliyor. 10 yaşında çocuk 2 kelamı ile forumu karıştırabiliyor. Dikkate almamak lazım.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)