Şunu anlamıyorum son 156 saat'e kadar vermiyorsun 1 güncelleme de veriyorsun 2 güncelleme de gösteriyorsun sonra tekrar siliyorsun ve sistem 138 saate girmiş hakikatten teletiksli zamanlarda daha rahattik. Neyse kaderimiz de ne varsa onu yaşarız. Herkese hayırlı geceler.
Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
10. Dezember 2018 um 21:15 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ECMWF havalimanı verilerini çıkınca paylaşırmısınız.
Hızlı sistem olduğu için bazı arkadaşlar panik atak geçiriyor modellerde göremediği için.Havalimanı verileri saat olarak daha ayrıntılı.
-
Kurumda çalışıyorum en yoğun Pazartesi ve Cuma ona rağmen gece güncellemesini nasipse bekliyecem. 96. Saat ten 120 ye geçişte siklon ile azor uç birleşme yerinde küçük ab hamlesi bazen erken bazen geç oluyor. Bu sistemin akıbetini belirleyen etken. Soğuk akışı çok güçlü değil lokal -12 ler - 10 lar mevcut. Ama 20 si sonrası kutup girdabı bölünüyor güçlü soğuk akışı daha muhtemel görünüyor Avrupa ya kaçırmayız İNŞALLAH.
-
ECMWF havalimanı verilerini çıkınca paylaşırmısınız.
Hızlı sistem olduğu için bazı arkadaşlar panik atak geçiriyor modellerde göremediği için.Havalimanı verileri saat olarak daha ayrıntılı.
Bir kaç saatlik hesap meselesi değil bu ecmwf çıktısı ortada bu görüntü de Doğu Karadeniz sahilleri kar alır ama sulu kar tutarmı tutar ama lapa lupa
-
yasin hocam iste o belirtiğin bölünme şubatta çok işimize yarayacak şubat ılık geçecek diyenler bakalım nelerdiyecek bende merak ediyorum doğrusu😊😊
-
Ben 16 ocak saat 19 da kar yağışının başlayacağına inanıyorum. 17 si sabah güneşli ve parıldayan bir kar atmosferi ile uyanacağımızı düşünüyorum. Ecm sabah daha iyi bir çıktı verecektir. Bu gece uyumadan gfs yi beklemek gerek.
-
Polar Vortex işin önde gelen yabancı tahmincilerin beklediği yere yerleşirse fönlenmeye hazırlanalım.
-
-
-
-
Bu da Gfs verisi aynısının sıcaklık fahrenayt toplam kar inç cinsinden;
-
Samet hocam teşekkür ederiz. Bölgemiz konusuna uğrayın. Arayı çok uzun tutmayın. Hayırlı geceler.
-
Hayde bakalım gfs. Göster bize maheretini.
-
Haydi Gfs güldür yüzümüzü,
-
Az kaldı. Netleşir şimdi
-
Haydi yb bir kolunu İtalya’nın üzerine doğru uzat.
-
Kasım’da üstümüzde olan -24’ler, -30’lar nereye gitti? Şu anda -12’ler var kuzeyimizde. Neden güçlenmiyor bu soğuklar?
-
Nerdesiniz? Neden kimse yazmıyor?
-
GFS her güncellemede sistemi daha da öne çekiyor bu güzel bir gelişme.
-
Gfs sistemi öne çekti. 16’sı sabaha karşı yoğun kar yağışı başlıyor.
-
