Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben bu yaşıma geldim böyle üst üste 2 yıl aralığı ocağı boş geçirdiğimi bilmiyorum. Vay halimize. Günahlar arttı. Yaradan biz kullarından rahmetini kesti mi yoksa. Rabbim bağışlasın bizi.

    Her şeyi Allah'ın azabına bağlamak nedir anlam veremiyorum. Sizin mantığınızı göre Allah balkanları çok seviyor o zaman iyi kar yağdı bu sene. Romenler ve bulgarlar hidayete ermiş mümin kardeşlerimiz yani. Söylediğiniz şey Marmara depreminden sonra 7.4 yetmedi mi yazan pankartı hatırlattı bana. Biraz coğrafya öğrenin.

  • Her şeyi Allah'ın azabına bağlamak nedir anlam veremiyorum. Sizin mantığınızı göre Allah balkanları çok seviyor o zaman iyi kar yağdı bu sene. Romenler ve bulgarlar hidayete ermiş mümin kardeşlerimiz yani. Söylediğiniz şey Marmara depreminden sonra 7.4 yetmedi mi yazan pankartı hatırlattı bana. Biraz coğrafya öğrenin.

    Onların dünyada tabiki de yüzü gülecek. Onlara bir mühlet verildi. Dünyada istediklerini alırlar.

  • zaten Madur61 'i anlayana aşk olsun bi günde bitane içaçıcı yorumun olsunbe mübarek hep negatif hep negatif nereye kadar merak ediyorum yaz mevsiminde ne gibi yorumların olacak acaba😀

    Güzel insan. Olumlu bir durum olsa da konuşsak. Malısef yok ve ışık da yok. Geçen 10 gün saydım. Sabırla. Ne oldu hiç bir şey. Geçen yıla döndü burası. Geliyor az kaldı. Ufukta görünüyor hop yaz geldi. Yaz gelse de denize girsek. Yaylaya çıkıp kürtükten aşağı kaysak. Yoruldum model takibi endeks takibi.

  • Sibirya ayısı gelir mi dersin.

    Seni ilgilendirmez artık kış'ı bitirdin senin artık oraj takibi yapan lazım. Şunu anla herkes senin gibi rahatsız bu olaylardan ama papağan gibi de aynı şeyleri devamlı yazmıyor. "Bitirdim" dedin ve hâlâ aynı şeyi yazmaya devam ediyorsun. Kenara geç ve yaz ayı (Anlamayan arkadaş için düzenleme "Yaz Mevsimi") için kendini hazırla.

  • Ocak kapalı demek belki doğru olmaz ama Avrupa’ya dalan ab istilası ortada kuzeyinde yb blokaj oluyor Yb nin dikine aşağı yönlü hamlesi olurmu olursa Kafkasların kuzeyinden alırız. Ab batıya kaymış olucak yani parazit ab

  • Seni ilgilendirmez artık kış'ı bitirdin senin artık oraj takibi yapan lazım. Şunu anla herkes senin gibi rahatsız bu olaylardan ama papağan gibi de aynı şeyleri devamlı yazmıyor. "Bitirdim" dedin ve hâlâ aynı şeyi yazmaya devam ediyorsun. Kenara geç ve yaz ayı için kendini hazırla.

    Ayı için kendimi hazırlıyorum. :D

  • Ayı için kendimi hazırlıyorum. :D

    Sen böyle ince ayrıntılara takılacağına ilk önce nasıl kış ayını (veya anlayamayanlar için "Mevsimi") bitirdiğini açıkla verileri göster diyelim adam haklı. Bu arada yaz ayı derken orada haziran'ı (Haziran Temmuz Ağustos) kast ettim ve seninde demek istediğimi anladığını düşünmüştüm. Eğer anlamadıysan "Yaz Mevsimi" yazayım. Verilerini ile bekliyor olacağım...

  • Şu kar yağsada sabaha kadar forumda cümbüş olsa. Ah bi olsa

    Aynen Yasin birde o kışı bitirenlerin o mosmor suratlarını görebilsem. Şimdiden diyeyim elin de hiç bir veri olmadan kışı bitirenler eğer kar'sız bitirirsek biz demiştik diyecekler Nasrettin hoca misali "yâ tutarsa" yapıyorlar.

  • Şubat ayı için; sibirya, azor ya da iskandinav yükseği hakkında sağlam öngörü emareleri var mı? Bu üçünden en geri planda sibirya olmasini dilerim,mümkünse ortalıkta gezmesin...