15 Nisan Havası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bugün ülkemizin Güneydoğusu(Van,Hakkari,Şırnak) çevreleri hariç yağış beklentisi yok.Ülkemizde pazara yakışan bir hava mevcut :)
    Bugün'den itibaren Karadeniz'de ki sis etkisini kaybetmeye başlıyor.İstanbul'da güneş yüzünü göstermesi bekleniyor.
    Ülkemizin güneydoğusunda Van,Hakkari,Şırnak civarlarında yer yer kar ve yağmur şeklinde yağışlar bekliyoruz.Ayrıca yağış miktarına bakılırsa yer yer +20 kg/m2 aşan yağışlar olabilir.
    İç kesimlerde hava masmavi gökyüzü ve sapsarı bir güneşle başbaşa kalıcak.Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
    Akdeniz ve Ege'de denize girmeye uygun hava mevcut.Sıcaklıklar Antalya civarında 30 Dereceyi aşmış durumda.Denizciler için güzel haber :)
    Son bir husus ise bugün ülke genelinde 20-40 km/h civarında poyraz esmesi bekleniyor.Doğal klimamız devreye giriyor...
    Herkese mutlu pazarlar :)


  • @anilsiginc ellerinize sağlık yalnız bir eleştirimi iletmek isterim; lütfen Türkçe kullanımına dikkat edin. Forumumuz binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Forumumuzda genellikle yanlış kullanılan -de, da eklerinin haricinde, sizin yazınızda bitişik yazılması gereken "ki" ekleri ile birlikte, kelimeleri ortadan kesen ve özneyle yüklemin birbirini tutmadığı cümleler, küçük harfle başlaması gereken bazı kelimelerin büyük harfle başlaması, büyük harfle başlaması gereken bazı kelimelerin de küçük harfle başlaması gibi bir takım durumlar oluşmuş.


    Tahminlere okuma zevkini veren yazım tekniğidir. Tahminlere verdiğiniz önem kadar, onları aktarma biçiminize de aynı şekilde özen gösterirseniz çok daha iyi bir sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum.