@nzhtkdr En etkin kısmı öğle ile Akşam arası olup; Akşam'da aralıklarla kar etkili olur. Tutma sorunu aşılır umarım fakat zor tutar bu kar. Ani beyazlama hariç kıyılarda beyaz örtü beklemiyorum. İç kesimler örtü alır.
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
-
Silverhand -
13. Januar 2018 um 18:55 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ben herzamanki gibi bu kışa güzel nokta koyacağım.yer malum yoroz.rakım 600 yarın saat 10:00 dan itibaren c.tesi sabah 10:00 a kadar oradayim.
selamlar.cok şanslısın sizin oralar iyi kar aliyor.kar fırtınalı yağar. Geçen sene trb akçaabat arası 600 mt lerde 1mt kar vardı 31 ocak ull sinde .senin gittiğin yerde 1.5 metre oldu mu.
-
@SiberianTiger hocam iyi aksamlar. Bu gece samsundan memlekete giresun eynesile gidicem sahil kenari kar beklentiniz varmidir yarin icin.
-
600 metre yazlık evde hazırlıklar tamam. Beklemedeyim.
-
@SiberianTiger hocam eliniz degmisken buradayken vaktiniz varsa birde sizden Giresun sahil için bir yorum alabilir miyiz?
Diğer hocalarımız görüşlerini bildirdi birde siz yorum yapın mumkubse.teskkur ederim. -
Giresun için tahminim Ordu ile benzer; kar öğlen 1'den evvel yağmaz. Kıyı şeridi öğlen vaktini beklesin.
-
Bafrada çok güzel yağış var rüzgar deseniz iyi esiyor
-
İyi yağmur başladı burdada. Rüzgar da eşlik ediyor.
-
@LightOfGod Hocam Samsun'un neresindensin
-
selamlar.cok şanslısın sizin oralar iyi kar aliyor.kar fırtınalı yağar. Geçen sene trb akçaabat arası 600 mt lerde 1mt kar vardı 31 ocak ull sinde .senin gittiğin yerde 1.5 metre oldu mu.
1.80 cm.oldu .görev yaptığım yerdeki cevre tel orgüler kapandı.yaklaşık yüksekliği 2.40 cm .7 gun mahsur kaldık.sormayın gitsin .kış yorozda yaşanır.
-
@samsun5561 Atakum-Türkişte Vergi dairesinin orada oturuyorum.Yarın Fakültenin üst taraflarında olucam.
-
@LightOfGod İlyasköyün üst taraflarına çıkmayı düşünüyorum bende olmadı daha yukarlara.
-
Samsun'u bilmeyenler ilyasköyü köy zannedebilir.İlyasköy mahallesi diyelim yanlış anlaşılmasın
rakım olarak 150 civarlarında -
Sıcaklık 6.1 dereceye düştü
-
Samsun ilkadım anneler parkı 5,8 dereceye düştü sıcaklık hızla düşüyor
-
25 ocak sisteminden ilyasköy
-
Samsun Radar Sahası -2,2 Radara göre enfes bir tipi var orada.
-
bizimde henüz yağışımız olmasada güzel bir fırtınamız oldu
-
sanıyorum samsun son 6 saatte 12 derece soğudu. Trabzon 20 lere çıktı sabah sekiz gibi bizde 6 derecelere düşeriz.
-
Toptepe fırtınalı ve yağışlı
-
