Hava Forum Bakım Duyurusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yeniden giriş için şifre isteyecek mi?
    Hesabım telefondan sürekli açık , şifremi uzun zamandır girmediğim için unuttum.

    Hayır gerek yok herhangi bir sıkıntı da forum.havaforum.com adresine mail atabilirsiniz.

  • Arkadaşlar gün içinde yazılan mesajlar silindi.Dün gece aktarımdan önceki hale gelindi.Site ile alakalı şikayetleri bu başlık altından yapabilirsiniz.

  • Arkadaşlar gün içerisinde Hava Forum server geçişi gerçekleştiğinden mesaj kaybı da kaçınılmaz oldu. Şu andan itibaren bu mesajı gören arkadaşlar yeni serverdadır. Halen eski siteyi görenler varmış, onlar da zamanla bu yeni halini görecekler. Eski serverdaki forum kapalı moddadır.

  • resetten kasıt modemi sıfırlamak mı? eğer öyleyse power tuşuna basıp kapatıp açmayla reset olmaz. reset olması için reset deliğine kalem ucunu bastırıp yaklaşık 10 saniye beklenir ışık yanıp söndükten sonra kalem ucu geri çekilir ve reset başlar. tabi bu işlemi yapınca modem sıfırlanır. haliyle modemin kullanıcı adı ve şifreside silinir. yeni kullanıcı adı ve şifre almak için internet sağlayıcısı ile telefon üzerinden irtibata geçilip yeni kullanıcı ve şifre istenir. kullanıcı adı ve şifre alındıktan sonra internet bağlantısı tekrar aktif olur. eğer bahsettiğiniz reset buysa. ama değilse o zaten reset olmamış olur. yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

    bu şekilde yaparak foruma giriş yapabildim. öbür türlü modemin düğmesine bas kapat aç kendine gelir felan dediler olmadı. demekki doğru biliyormuşum 8|

  • Birşey sormak istiyorum sizde de bugüne ait mesajlar silindi mi? İstanbul konusuna girdim en son mesaj 22 saat önce yazıldı olarak gözüküyor. Fakat önceden bugün baya mesaj yazılmıştı 2-3 sayfalık. Reset atıldı galiba dimi?

  • Bilgisayardan girerken bi problem olmuyordu ancak telefondan girerken baya bi yavaş geliyordu.Çok daha rahat gezinebiliyorum telefondanda, belirgin hızlanma var. Bugün forumun eksikliğini hissettim. HF :huh:

  • Modemi resetledim.pcden giriş yaptım ama sonra gine aynı hatayi verdi en az on kere resetledim Gine aynı hatayi alıyorum neden mobilden sadece DNS programı ile görebiliyorum

    Sitenin DNS ayarları 24-48 saat arasında değişen bir vakitte anca oturuyor...