ZAMANI GELDİ...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Meyve veren ağaç taşlanır misali. Ben bu forumdan tek kelimesi bile boş olmayan çok şey öğrendim. Şu zamanda ana temasının dışına çıkmayan nadir forumlardan biri burası. Malum artık forum siteleri pek tercih edilmiyor. Bunun sonucunda da forumla alakasız şeyler paylaşılmaya başlanıyor ki sonu hep kötü bitiyor. Bu forumun böyle bişey yaşamayacağını düşünüyorum. Yönetim ekibine kolaylıklar ve trollere karşı da sabır diliyorum. :4722

  • Çok açık sözlü olacağım başka forum sitesinde de hava olaylarını takip ettim.Ama hava forum bir numara.Niçin mi 1 numara:Dini değerlere hassasiyetleri ve dini değerlere önem verdikleri için 1 numara,değerli yönetici,yazar ,admin ve tahmincilerin insanları kırmadan,incitmeden,sorulan soruları cevapsız bırakmadıkları için 1 numara.Teşekkürler hava forum ailesi.

  • Yönetimi duruşundan dolayı tebrik ediyorum :thumbup: İstedikleri kişiyi kendi taraflarına çekmeye çalışsınlar. Eğer bu oyuna gelip gidecek kişi varsa geri de dönmesin zaten. Biz bize mutluyuz burada. :4722 Huzur bozmaktan başka bir şey yaptıkları yok. X(

  • @zevk-i sefa kardeşim susman için Kaç mesajın daha silinmesi gerekiyor.Mod arkadaşlar siliyor sen bıkmadan yazıyorsun,sanane kardeşim nolursa olur,burda mod arkadaşlar yöneticiler var onların bilmesi yeterli.Biz bu sitenin takipçileriyiz,siteyi ilgilendiren herşeyi bilemeyiz.Bazı şeyler özel kalmalı anlarsan artık sevineceğim.Benim mod ve yönetici Arkadaşlara bu konuda güvenim sonsuz.Çok teşekkür ediyorum,beni bu ortama soktuğunuz ve dahil ettiğiniz için.Bu arada HF İle ilgili derste bir sohbet yazısı yazdım eğerki kağıdı hocadan alabilirsem paylaşacağım çok güzel oldu.

  • banada ilginç geldi. Hem ithamlarinda yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyordu gibi bi laf etmişti. Demek eski bir üye diye düşünmüştüm. Azonce baktım kayit tarihi cok taze. Herhalde yoneticilerin bir bildigi vardir dedim . Ilginc seyler oluyo forumda. Sistem takip ederim diye geliyorum garip olaylar dönüyor. Roman gibi forum :)

  • İhanet planlarında ben yoktum. Her şey size anlattığım gibi oldu olayın başında yoktum. Ayrıntıları yönetim biliyor zaten anlatırım ama samet hoca anlatma dedi.

  • @Samet_113 hocam bir kez daha ısrarcı bir şekilde soruyorum? Red cevabını almama rağmen.
    Söyleyeyim baştan benden aman aman bilgiler öğrenemeyeceksiniz ama bildiğim her şeyi anlatacağım ama bildiklerim biraz kısıtlı.

  • Yazık gerçekten yazık karaktersiz herifler hava foruma ihanet edenlerede yazıklar olsun gözleri boyanmış herifler.Teklifi reddetip hava foruma sahip çıkan burdan öğrendiği bilgileri başka yerde kullanmayanlarda var.Sana yazarlık veririz felan bu cümleler boş gözünüz boyanmış o kadar, burda kalanlarada helal olsun.Hava forum zor dönemlerden geçiyor fake hesap olsun troll olsun küfür edeni olsun üstesinden gelecektir.Moderatör abilerim konu uzadıkça gerekli işlemleri yapacaktır hepsine kolay gelsin hayırlı geceler