HF Üyelik Bilgilendirme Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • @@dmin @EFE(SnowMan) yaz ligi 1.siydi başığı da böyleydi fakat şimdi HF Bronz olmuş .. bu düzeltilecekmi böylemi devam edecek merak ediyorum yani yarışmalarda alınan dereceler devamlımı olacak sürelimi ?

    Kullanıcı başlıkları bir sonraki lig sonucu açıklandıktan sonra alınıyor.Bu şu an ki şampiyonlarımız içinde geçerli.

  • Sadece şart beğeni de değil.Bunun yanında kayıt sınırı da var.O yüzden sadece tek bir şeye kasmak yada sadece ona yönelmek işe yaramayacak.Biraz önce de söyledim bu konuyu suistimal eden olursa haksızca alınan o puanlar bir anda dibi bulur.Bu konuda rahat olabilirsiniz.

    Samet adminim gün şartı puan şartı mesaj şartı beğeni şartı...Kusura bakmayın ama bunların içinde aşılamayacak tek şart gün şartı beğeni ve mesaj için sürekli yazmak gerekli...Ne yapcaz gündelik sohbetemi çevircez konu dışını.Beğeni alalım diyede şirinmi gözükcez.Olmadık sıradan bi mesaj a sohbeti iyi olduğu arkadaşı yazdı diye beğeni veren arkadaş kayda değer mesajı okuyup geçebilir.O zaman forumdaşlarınızın sözüne itimat gösterip beyan ettikleri sayıda silinen beğenilerini geri vermelisiniz.Neyse söz hakkı olanların kararıdır bizlereyse saygı duymak düşer!

  • Yahu kusura bakmayın da ne bu muhalefet olma sevdası gece gece huzurum kaçtı.


    Adam bu tür şeylere izin verilmeyecek diyor işte.


    Ayrıca Forumun kullanıcıları da belirli yaşa ve olgunluğa erişmiş kişiler. Kimse saçma sapan şeylerle uğraşmaz. Herkes yazdıkları ile belli eder zaten seviyesini. Rütbe kimin umrunda?


  • Samet adminim gün şartı puan şartı mesaj şartı beğeni şartı...Kusura bakmayın ama bunların içinde aşılamayacak tek şart gün şartı beğeni ve mesaj için sürekli yazmak gerekli...Ne yapcaz gündelik sohbetemi çevircez konu dışını.Beğeni alalım diyede şirinmi gözükcez.Olmadık sıradan bi mesaj a sohbeti iyi olduğu arkadaşı yazdı diye beğeni veren arkadaş kayda değer mesajı okuyup geçebilir.O zaman forumdaşlarınızın sözüne itimat gösterip beyan ettikleri sayıda silinen beğenilerini geri vermelisiniz.Neyse söz hakkı olanların kararıdır bizlereyse saygı duymak düşer!

    bu konudaki çekince yi anlıyorum ama dedigim gibi suistimal edende kendini belli ediyor etmeye de devam edecek bizde gerekeni yapacağız.

    • Fikir beyan etmek muhalefet olmaksa muhalefet etmeyiz duruşumuzu da az çok forumdaki arkadaşlar bilirler tek sevdamız var burda o da kar sevdası.Huzurunuz kaçmasın engelleyin beni yazdıklarımı görmezsiniz.İkincisi çok değil iki üç hafta önce bir cumartesi günü foruma girdiğimde ismini hatırlamıyorum fakat arkadaş her konuya günaydın yazmıştı.
  • Ben şahsi kanaatimi beyan ettim sizde kendi kanaatinizi sorun yok.farklı bi niyetim yok ki samet kardeşim her zaman sevdiğim ve saydığım biridir forumda...

    • Fikir beyan etmek muhalefet olmaksa muhalefet etmeyiz duruşumuzu da az çok forumdaki arkadaşlar bilirler tek sevdamız var burda o da kar sevdası.Huzurunuz kaçmasın engelleyin beni yazdıklarımı görmezsiniz.İkincisi çok değil iki üç hafta önce bir cumartesi günü foruma girdiğimde ismini hatırlamıyorum fakat arkadaş her konuya günaydın yazmıştı.

    Efe dostum sakin ol boşver kafanı takma böyle şeylere , şimdi az önce cevap Hakkı doğdu dediğin için cevap verme gereği hissettim özellikle beğeni konusunda ,şu an sanırım ilk sıradayım ama bunda emin ol ne bir kişi ile anlaşmam oldu ne de şirin görünme gibi bir çabam oldu . Senin de dediğin gibi rütbede makamda gözü olan bir insan ben de değilim .kısacası bu söylediğini şahsi olarak algılamadım sadece vicdani açıdan kendimi rahat hissetmek açıdan açıklama gereği hissettim iyi geceler .

  • Efe dostum sakin ol boşver kafanı takma böyle şeylere , şimdi az önce cevap Hakkı doğdu dediğin için cevap verme gereği hissettim özellikle beğeni konusunda ,şu an sanırım ilk sıradayım ama bunda emin ol ne bir kişi ile anlaşmam oldu ne de şirin görünme gibi bir çabam oldu . Senin de dediğin gibi rütbede makamda gözü olan bir insan ben de değilim .kısacası bu söylediğini şahsi olarak algılamadım sadece vicdani açıdan kendimi rahat hissetmek açıdan açıklama gereği hissettim iyi geceler .

    Kardeşim rahat ol çünkü senle hiç alakası yok hatta bahsettiğim biride yok.Zaten çoğu zaman mobilden giriyorum kimin kaç beğenisi mesajı puanı var bilmiyorum bile.Benim tek sorunum vardı o da yaz ligi birinciliğinden gelen puanlarımın silinmesi onuda verdiler sağolsunlar.Sadece fikrimi beyan ettim o kadar.Kimin adının altına ne yazılmış umrumda dahi değil.Önemli olan adım ve karakterim.Önceden yazılan söylenen herşeye kafayı yoruyodum artık sadece okuyorum.Bu arada Efe oğlumun adı benim adım Hakan.Sanada iyi geceler.

  • Alıntı yapmadım .efe(snowman) önemli olan Burada bir bilgi edinmek ,güzel vakit geçirmek bir şeyler paylaşmak ve İnsanlar ile sinerji içinde olmak ,e bunları sınırlı yapmak lazım elbette . Yani rütbe veya profilde şu bu yazsın diye olmamalı elbette , önemli olan niyetler kardeşim niyetimiz güzel olsun gerisi otomatik gelir inşallah zaten ...

  • ve şunu belirtmek isterim @Samet_113 adminim şimdi arkadaş her sabah günaydın yazmaktan bahsetmiş bu konuya bakış açınız nedir hocam yazmayalımmı ... açıkcası tedirgin oldum yazıp yazmama konusunda beğeniyi komple kaldıralım HF puanında da değilim biz konu dışında sohbet etmeyi gerçekten seviyoruz günaydın yazmayı havadan sudan konuşmayı bazen gündeme dair konularda saygı çerçevesinde ve forum kuralları dışına çıkmadan konuşmayı ...

  • ve şunu belirtmek isterim @Samet_113 adminim şimdi arkadaş her sabah günaydın yazmaktan bahsetmiş bu konuya bakış açınız nedir hocam yazmayalımmı ... açıkcası tedirgin oldum yazıp yazmama konusunda beğeniyi komple kaldıralım HF puanında da değilim biz konu dışında sohbet etmeyi gerçekten seviyoruz günaydın yazmayı havadan sudan konuşmayı bazen gündeme dair konularda saygı çerçevesinde ve forum kuralları dışına çıkmadan konuşmayı ...

    Yahu bir fikir beyan ettik olay oldu.Şaban kardeşim bi daha okurmusun ne yazdığımı!Her sabah günaydın demekten bahsetmiyorum ismini hatırlamıyorum adam aynı sabah karşısında kimse olmadan her konuya tek tek günaydın yazmıştı ondan bahsediyorum.Kimsenin sohbetine muhabbetine laf ettiğim yok ki zaten benim haddimde vazifemde değil.Büyütecek bişey yok.Forum herkesin kurallar çerçevesinde özgür kullanım alanı...

  • Yahu bir fikir beyan ettik olay oldu.Şaban kardeşim bi daha okurmusun ne yazdığımı!Her sabah günaydın demekten bahsetmiyorum ismini hatırlamıyorum adam aynı sabah karşısında kimse olmadan her konuya tek tek günaydın yazmıştı ondan bahsediyorum.Kimsenin sohbetine muhabbetine laf ettiğim yok ki zaten benim haddimde vazifemde değil.Büyütecek bişey yok.Forum herkesin kurallar çerçevesinde özgür kullanım alanı

    Bazen Şaban ,Hasan MERT ,ıdr1907 ve Sinan kardeşlerim ile konudışında muhabbet ortamı oluyor .konuşuluyor .Ben isterim ki tanımadığımız Ahmetler Mehmetler ...vs in de sohbete katılması ve sonuçta seviyeli olduğu müddetçe ve siyasi ve spor ve müstehcen konular olmadığı sürece forumda dirlik olacaktır .EFE Kardeşim .:) Her yerde Günaydın yazma konusunda da boşver isteyen istediği yere yazsın kardeşim .Sonuçta yazılanlar tek başına bir anlam kazanmıyor ,okuyanlarında rızaları ve takdiri ile önem arz ediyor ...;)

  • Bazen Şaban ,Hasan MERT ,ıdr1907 ve Sinan kardeşlerim ile konudışında muhabbet ortamı oluyor .konuşuluyor .Ben isterim ki tanımadığımız Ahmetler Mehmetler ...vs in de sohbete katılması ve sonuçta seviyeli olduğu müddetçe ve siyasi ve spor ve müstehcen konular olmadığı sürece forumda dirlik olacaktır .EFE Kardeşim .:) Her yerde Günaydın yazma konusunda da boşver isteyen istediği yere yazsın kardeşim .Sonuçta yazılanlar tek başına bir anlam kazanmıyor ,okuyanlarında rızaları ve takdiri ile önem arz ediyor ...;)

    Selamun aleykum günaydın hayırlı günler