Sorularınızı ve görüşlerinizi bu başlık altından bizlere iletebilirsiniz.
-
-
Mesaj mi yazmak istiyorsunuz konuya
Yok hocam bizler takiple yetiniyoruz şimdilik. Bir ara paylaşılan modelleri göremedim suan düzeldi. Tesekurederim sizlerin yorumlarını takip etmek yetiyor bizlere. Kolay gelsin
-
Böyle hocam:
Anlık olabilir hızlıresimden denediniz mi
-
Anlık olabilir hızlıresimden denediniz mi
Denedim hocam sabahtan beri deniyorum dedim bende sıkıntı var herhalde ama sorun devam edince sizlere söyliyeyim dedim .
-
Kontrol edeceğim tekrar.
-
-
Genel bi sıkıntı vardı galiba haritalar bende de sanki üye değilmişim gibi açılmıyordu. Ama düzeldi şimdi
-
mrb lar geçen senelerde istanbul konusunda biraz polemiğe girdim diye ,ban yemişim istanbul konusunda acaba açmanız mümkünmü söz bir daha karşılıklı tartışmaya girmiycem
-
mrb lar geçen senelerde istanbul konusunda biraz polemiğe girdim diye ,ban yemişim istanbul konusunda acaba açmanız mümkünmü söz bir daha karşılıklı tartışmaya girmiycem
Konuyla ilgileneceğim
-
İstanbul konusunun sistem arefesi sürekli kapanması beni üzüyor. Adam 2 tane mesaj yazmış toplam 1.mesajı sistem kuş oldu öldü gitti bitti gibi yazılar. Bunların direk banlanması gerekiyor. Sistemin keyfini yaşamak yerine bunlar yüzünden dostlarla konudan model takibi diyagram yorumu ws yapamıyoruz. Samet Vintersaga
-
İstanbul konusunun sistem arefesi sürekli kapanması beni üzüyor. Adam 2 tane mesaj yazmış toplam 1.mesajı sistem kuş oldu öldü gitti bitti gibi yazılar. Bunların direk banlanması gerekiyor. Sistemin keyfini yaşamak yerine bunlar yüzünden dostlarla konudan model takibi diyagram yorumu ws yapamıyoruz. Samet Vintersaga
Hocam o tarz örnekler varsa ve kasti bir hareket varsa yaptırım uygulanıyor fakat son 10 sayfayı okuduğumuzda bu tip örnekler 3-5'i geçmez. Şimdi adam olumsuz diye ve üzülüyor diye yaptırım uygulamakta uygun değil. Maalesef şimdilik en net çözüm bu, en azından sabah kalkıp okuyanlar için faydalı olacaktır. Her güncelleme sonrası yarım saatlik - 1 saatlik bu curcunayı engellemek gerek.
-
-
Hocam o tarz örnekler varsa ve kasti bir hareket varsa yaptırım uygulanıyor fakat son 10 sayfayı okuduğumuzda bu tip örnekler 3-5'i geçmez. Şimdi adam olumsuz diye ve üzülüyor diye yaptırım uygulamakta uygun değil. Maalesef şimdilik en net çözüm bu, en azından sabah kalkıp okuyanlar için faydalı olacaktır. Her güncelleme sonrası yarım saatlik - 1 saatlik bu curcunayı engellemek gerek.
Bu kasıtlı yazanları ilk aşamada konulardan uzaklaştıracağız. Yani mesaj yazmalarını engelleyeceğiz. Sessizce sadece forumu takip edebilecekler.
-
Hocam iyi günler bati Karadeniz konu başlığımız çok ama çok boş kaldı bir sistem yaklaştı ama henüz herhangi birinden bı açıklama yok bölgemi diğer yakın olan bölgeden takip etmek zorunda kalıyorum. Bununla ilgili bı çözüm bulur musunuz acaba.
-
Gold üyeliği yanlışlıkla iki defa aldım birini nasıl iptal edebilirim acaba
-
Gold üyeliği yanlışlıkla iki defa aldım birini nasıl iptal edebilirim acaba
İade ettim.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-