Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Adminlerimize bir önerim olacak;
    1-Her bölgeye bilir bir üye gorevlendirilip,her hafta tahmin yapılması
    2-Belirttiğim durum ülke geneli bir konu açılıp orada da yapılabilir

    Bunu soylememin sebebi bilmeyen arkadaslarinda tahminleri ogrenebilmesi

    adminler sorunu cevaplasın hocam ama zaten bölge sorumluları mevcut ... ve gerek gördüğünde tahminler yorumlar yapıyorlar bölgesel konularda ...

  • Selamun Aleyküm saygıdeğer dostlar...Öncelikle hepinizin iyi olduğunu umut ediyorum...Şimdi biraz ekonomiden bahsedelim.Son bir yılda altının onsu aşağı yukarı 1050 dolarları gördü ve dünyada ekonomi yorumcuları altının onsunun 1.000 doların aşağısına düşeceği hakkında yorumda bulundular.Ama altının onsu o bir sene içinde tam 1.300 dolara kadar çıktı...Şimdi gelelim konumuzla alakasına!Okuyorumda "HavaForum bitiyomu" gibi aynı altınla ilgili yapılan asparagas haber kıvamında yorumlar var.Şimdi yazacaklarımı kimisi dalkavukluk olarak niteleye bilir.Fakat 33 yaşında iş güç sahibi bir çocuk babası biriyim ve HavaForumdan en ufak bir çıkarım yok.Ama HavaForum üyesi olmaktan mutluyum ve burda adını tek tek saymasamda onlar kendilerini iyi bilirler!Çok değerli dostlara sahibim.İşte o yüzden HavaForum Altın gibidir altın çamura düşsede değeri nasıl kaybolmazsa,HavaForumda mevsim geçişiymiş,iftiralara maruz kalmış,yada huzur bozmak isteyen üyelerin kasıtlı ortam germe operasyonuna maruz kalmış neye yarar.Eleştirmek geliştirmek için önemlidir fakat eleştirinin bir sınırı olmalıdır.En önemliside eleştiri hakkının olması için katkının olması gerekir;O yüzden herkes çizgisine mümkünse dikkat etsin.Son olarakta şunu söylüyorum.Şartlar ne olursa olsun HavaForum HavaForumdur NOKTA

  • Adminlerimize bir önerim olacak;
    1-Her bölgeye bilir bir üye gorevlendirilip,her hafta tahmin yapılması
    2-Belirttiğim durum ülke geneli bir konu açılıp orada da yapılabilir

    Bunu soylememin sebebi bilmeyen arkadaslarinda tahminleri ogrenebilmesi

    O denilen kışın yapılıyor. Ama aksiyonsuz yaz aylarında kimse bu işi yapmaz. Yapsa bile dikkate alınmaz. Önerin için teşekkürler :) .

    AF-YOK

  • Bundan sonraki karşılıklı atışmalarda haklı haksız ayrımına bakılmaksızın her iki tarafa da ceza verilecektir.

    Valla bana asla inanmazsın biliyorum ama bu tartışmanın başlamasına sebep olan kişi ve yaptığı şey apaçık ortada. Bir insan laf atmak için fırsat kollarsa ben de cevap veririm.

    Ayrıca adı lazım değil birisi 2 gündür sürekli beni huzur bozmakla görevliymişim gibi nitelendiriyor. Pardon hayırdır acaba. Yahu şu kış ve öncesinde olanların bulunduğu sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açın. Benim için sıkıntı yok ama gerçekten forumun huzuru bozuluyor!

  • Neyse seven sevmeyen, hatta nefret eden herkese hayırlı akşamlar dilerim.

    Belki gidip de dönmek nasip olmaz, haklarınızı helal ediniz. Bir bilseniz kalbimin temiz olduğunu. Neyse tekrardan hayırlı akşamlar dilerim.

  • Valla bana asla inanmazsın biliyorum ama bu tartışmanın başlamasına sebep olan kişi ve yaptığı şey apaçık ortada. Bir insan laf atmak için fırsat kollarsa ben de cevap veririm.
    Ayrıca adı lazım değil birisi 2 gündür sürekli beni huzur bozmakla görevliymişim gibi nitelendiriyor. Pardon hayırdır acaba. Yahu şu kış ve öncesinde olanların bulunduğu sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açın. Benim için sıkıntı yok ama gerçekten forumun huzuru bozuluyor!

    Israrla 2 gündür bana laf çarpıyosun!Cevap vermiyorum inatla devam ediyosun!Pardon kardeş yaranmı var gocunuyosun.Lafım direk sana olduğunda emin ol ceza alacak olsam çekinmem.Bahsettiğim konu bu!Israrla laf çarpıyosun yani kusura bakma sürtünüyosun bu ne demek?Bu şu demek "ben rahat duramıyorum benimle tartışın ortam gerilsin"demek.Adam bir şeyden bahsediyo araştırma yapıyo bilimsel veriler diyo sen üzerine vazifeymiş gibi atlıyosun insanı iğreti eden bir tavırla cevap veriyosun.Önce yorumlarındaki üsluba bi bak yani Önce bi bahçeni süpür sonra bizim çöplere karış kardeş.