İbrahimli Köyüne sulukar yağıyorrrrrrrrrrrrr.......
Şuan yağmuyor...,.HAtta bu Yazıyı yazdım ve cama tekrar gittiğimde durmuştu....,
İbrahimli Köyüne sulukar yağıyorrrrrrrrrrrrr.......
Şuan yağmuyor...,.HAtta bu Yazıyı yazdım ve cama tekrar gittiğimde durmuştu....,
Havaforumun havadurumu uygulamasindaki anlik sicakliklar mi daha dogru wunder sitesindeki mi daha dogru arkadaslar ?
LG-D723 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Havaforumda ki derecelere hiç dikkat etmedim....bence onun dışında Wunderdan iyi olan ilmeteo derecede....bir çok tutarlı gördüğüm tahmin siteleri bazen öyle bir cuvallıyorlar ki ilmeteo buna pek rast gelmedim...
Havaforum uygulamasında şuan antep 5 derece mgm de 6.1 wunder de 6.5
Havaforum uygulamasında şuan antep 5 derece mgm de 6.1 wunder de 6.5
Hangisine inanalim
Havaforum sanki biraz dusuk gösteriyor gercek sicakliktan
MGM
Yarın gün içinde Güneydoğu'da toplamda Antep-Adıyaman-Urfa ve Kilis'te ve Diyarbakır ile Mardin'in batı ve güneyinde 6 ila 20 mm arasında yağış alacak.
Diyarbakır'ın orta ve doğusu-Batman-Siirt-Şırnak ile Mardin'in kuzeydoğu kesimlerinde ise 21 ila 50 mm arasında değişen şekilde yağış alacak.
Adıyaman'da kar akşam saatlerinde başlayacak mı ? Mgm den öyle anladım
Kar altında nohut dürümü yiyeyim yeter bana
Adıyaman'da kar akşam saatlerinde başlayacak mı ? Mgm den öyle anladım
Adıyaman merkez yarın öğle saatleriyle birlikte başlayabilir başlamazsa öğleden sonra kesin.
Kar altında nohut dürümü yiyeyim yeter bana
Yarın öğleye kalmadan kar düşecek oraya,06:00 sonrası 08:00-10:00 arası gibi başlar diye düşünüyorum ben.
Akşam 20:00'a kadar devam edecek inşallah.
Maraş ne durumda üstad bi bilginiz varsa alabilirmiyim teşekkürler
Mgm yarın elazığ'a 3 derece Malatya'ya -1 derece demiş. Güleyim mi aglayayim mi şaşırdım.
Yarın öğleye kalmadan kar düşecek oraya,06:00 sonrası 08:00-10:00 arası gibi başlar diye düşünüyorum ben.
Akşam 20:00'a kadar devam edecek inşallah.
Gözümüz doyar mı umut can ne dersin
Malatya da hava şuan sakin ara ara yoğun sulu kar aluyoruz. Ama en fazla 5 10 dakika sürüp duruo
SM-J700F cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Mgm yarın elazığ'a 3 derece Malatya'ya -1 derece demiş. Güleyim mi aglayayim mi şaşırdım.
Yarın en yüksek sıcaklık değerlerde Malatya Elazığ'dan daha düşük değerler görebilir doğru ancak Elazığ'da 3 derece ve yarın tek kelime gülünç...