Evet arkadaşlar, sistemler bizi üzmeye devam ediyor ve kötü haberi duyan foruma bir süre uğramıyor. Umarım bu açtığım konu forumu daha da aktif hâle getirir; özellikle de kötü günlerde!

"Müzik Ruhun Gıdasıdır"
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ben hep rap paylaşırım araya manga sokuştururum şimdiden söylim
-
allah razi olsun
şu aralar bol bol komikli video filan izliyorum izlanda beni perişan etti
-
Bu arada BAFRALİ, HF üye olmuşsun. Senin adına sevindim. :=)
-
saol
-
[youtube]RbtPXFlZlHg[/youtube]
bu seferlik yabancı olsun
-
Ha valla diyorum bir müzik daha ekleyecektim forumdakiler onu da sevebilir neydi o neydi o, ha! Mehmet atmış
-
Rana del rey Summer Times'a sadness biri ekleyebilirimi ama remix değil orijinalini ????
-
[youtube]QK8mJJJvaes[/youtube]
[youtube]pw7jG6UujhQ[/youtube] -
Kural 1 Küfür etmek yok
[youtube]2yKpk1DtZIc[/youtube]
-
Güzel müzik, şukunu verdim.
-
Quote from KarTutkusu03 pid='82095' dateline='1389286537'
Güzel müzik, şukunu verdim.
teşekkür ederim -
Bu muzik aklimda kaldi suzde ard arda iLeyeceksinizdir
External Content m.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Paylaşmıştım ben.
-
arkadaşlar mesaji böyle atarsaniz direk gözükür videolar sayfada
-
Lana Del Rey-Ride (10 dakikalık versiyon)
[youtube]Py_-3di1yx0[/youtube]
Efsane bir sesi var bu kadının. Dinleyin ve 10 dakikalığına kendinizi bu dünyadan soyutlayın
-
Ben electrepop dinlerim genelde. Tavsiyem Davit Guetta ve LMFAO'dur. Lmfao'nun 'Know It''den ziyade, 'Party Rock' şarkısı daha güzel bence. Ama diğeri daha popüler :D.
Davit Guetta-Lmfao'nun, iki en sevdiğim şarkıcının, muazzam şarkısı.
Gettin Over You
[youtube]hWjrMTWXH28[/youtube]
Bir diğeride bu ;
Lmfao - Party Rock
[youtube]KQ6zr6kCPj8[/youtube]Sizin şarkılara göre benimkiler amma hareketli ve enerjik kaçtı ama yapacak birşey yok, bu genç yaşımda böyle hareketli şarkılar dinlemeden mutlu olamıyorum :D.
-
Ya benim en sevdiğim şarkıların albümü müstehcen içerikli bişiy de o yüzden paylaşamıyorum. Bu paylaştıklarım da hem en sevdiklerim değil aklıma gelen sıradan parçalar.
Pary Rock'u bilmeyen nadir!
-
LMFAO harikaymiş Meriç sağol
-
Benim dinledigim seyler raptir ama Türkçe rockta biraz dinlerim birazda yabanci elctropop dinlerim.