"HAARP Projesi" Nedir?

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben "HAARP" üzerindeki araştırmalarima devam edecegim. Guncel olarak tekrar bilgi paylaşacağım.

    AF-YOK

  • Ben "HAARP" üzerindeki araştırmalarima devam edecegim. Guncel olarak tekrar bilgi paylaşacağım.


    Tam bu konuyla şüilgili değil ama çok ÖNEMLi. Sadece iklimler için yapılan dev bir proje daha var ismi Spacecast 2020 galiba ismindende anlaşıldığı gibi 2020 de biter diye düşünüyorum çok ararştırmadım ama ABD iklimleri hava kuvvetleri demiş ki "Çevreyi değiştirme teknikleri ile bir başka ülkeyi yok etmek veya zarara uğratmak yasaktır " yani ABD nin şefkatine kaldık. Ama bu iyide olabilir kuraklık çeken ülkeler (şuan biz orta şiddette kuraklık yaşıyoruz) için yağış soğuk getirebilir orman yangınları önlenebilir vs. Dua edinde bu proje sorun çıkartmasın aksine iyilik olsun.

    MARMARA BÖLGESİ İSTANBUL

  • Zitat von sistemci pid='80095' dateline='1388849673'

    2007 Milattır


    Hahaha :hfyeni (18): Onun modası geçti üstad, şimdi moda 2014 :hfyeni (18):
    HAARP'a asla inanmadım ve inanmayacağım :P
    Garip sesleri ben de bir video çekip üzerine monyajlayabilirim. Hele İstanbul'un sesi çok amatörce, belli oluyor yani :hfyeni (18):
    O kadar geniş ölçeğe yayılmış sesleri HAARP'ın hangi özelliğiyle açıklayabiliyorsunuz? Elektromanyetik alanların hareketi sonucu öyle bir ses çıksa, Dünya'da her gün bu tarz sesler duyulurdu. Çünkü Güneş her saniye üzerimize milyonlarca enerji yüklü parçacık yolluyor ve bu parçacık dalgaları elektromanyetik alanda hareketlilikler meydana getiriyor. Madem hergün, her yerde bu sesler duyulmuyor, işin içinde bir sorun var demektir.
    Ben montaj diyorum, bazıları HAARP diyor, islam alimlerinin bazıları Nakur diyor, hangisi doğru bilinmez :hfyeni (18):
    Fakat hatırlarsanız o seslerin duyulmaya başlaması haberleri nedense 21 aralık 2012'ye az kala çıkmıştı. Şuan ise asla gündemde değiller. Nedeni basit, 21 aralık dalgasını kuvvetlendirmek, insanları bir bilinmeze sürüklemek. Oysa ki 21 aralıkta, 850hpa'da -2 derecede İstanbul'a kar yağması (zaman zaman tipi) dışında tuhaf bir şey yaşanmadı Dünya'da, peki sonra ne oldu, Şirince kendi haline bırakıldı, Mayalar yalancı olarak hatırlanmaya başladı, İzlanda tüm gücüyle Avrupa2ya siklon kusmaya devam etti, bu sesler de unutulup gitti :hfyeni (18):

  • Ah ah uyanın, ahir zamandayız. Farzedelim bu uydurma; ama bu gibi şeyler çok yakın.
    +çok güçlü elementler var. Konuyla ilgisi olmayabilir fakat tırnak yarısı kadar galyumu yakıtın içine at o yakıt (aklımda değil ama) kaç binlerce kat daha uzun sürüyormuş. Kimyacımız söyledi.
    Sultandağı'nda bulmuşlar Oğuz kanka, gidelim mi valla köşeyi döneriz. :D

    AF-YOK

  • Ben enerji konusunu sorun etmiyorum, doğada çok kuvvetli enerji kaynakları var, enerji bir şekilde sağlanır. Fakat atmosferi kontrol etmek imkansıza yakın. Kaotik bir yapıyı, değiştirseniz de sonuçlarını kestiremezsiniz çünkü küçük değişikliklerin bile milyonlarca kombinasyonu vardır atmosferde.
    Depremleri tetiklemek mümkündür fakat hava olayları bence imkansız

  • Zitat von BaFRaLi55 pid='83373' dateline='1389566055'

    yavaş yavaş inanmaya başliyorum bu haarp a sistemler gelmemek için uğraşiyorlar :S


    Hani az AMERİKAN Filmleri izliyoruz ya, trip atıyolar bize... :D

    AF-YOK

  • Bu gavurlar tam şerefsiz. Hepsi bu şerefsiz ahmak ecnebi lerin altından çıkıyor.. Allah bunların belasını versin. Bu zalimleri yok etsin. Yoksa bunlar dünyanın dengesini bozacaklar

  • Zitat von pendikcii pid='83376' dateline='1389566250'

    Bu gavurlar tam şerefsiz. Hepsi bu şerefsiz ahmak ecnebi lerin altından çıkıyor.. Allah bunların belasını versin. Bu zalimleri yok etsin. Yoksa bunlar dünyanın dengesini bozacaklar


    İnşallah ama olmayacak duaya "Amin" denmez. Kuran-ı Kerim'de gerçekleşmesi bekleniyor. "Ahir Zaman Âlametleri" bunlar..




    Sadece Türkiye değil BAFRALİ; Belçika'dan Arabistan'a; Hindistan'dan Grönland'a kadar bu ses varmış...

    AF-YOK

    Einmal editiert, zuletzt von KarTutkusu03 ()

  • Acaba montaj mi yoksa gerçek mi.. Benim bildiğim haarp in yakınında yerleşim birimi yok bafralı... Ayrıca google earth ile haarp bölgesine gelin yakınlaştırin ama netlesmiyor orası nedense. Bu dami amerikan oyunu

  • Bafrali kardesim selam ben bakude yasiyorum ancak buradada ses geldigi soyleniyor ama ben duymadim ama garip bisey var soyleki rusayada yani socide gecirelecek olimpiat oyunlarinin subat 7 sinden sonra basliyor yani sibiryanin bu alana sikistirilmasi icin calisiliyor olabilr hatta rusya cumhurbaskani putine bile bu soruyu sordular o da guldu ve cevap vermedi bu arada amerika boyle seyler yapiyorsa elbet dunyanin sonuna yaklastikca ilk once abdyok olucak gibi laflar duyuyorum hatta mehdinin bile dunyaya geldiyini ve vakitibekletiyini duydum eyerki yanlis soyluyosam Allah aff etsin baskalarindan duydum