6-5 derece dediği en yüksektir o gün içinde düşer ama siz bilirsiniz
En düşük 6-5 anladım
![]()
6-5 derece dediği en yüksektir o gün içinde düşer ama siz bilirsiniz
En düşük 6-5 anladım
![]()
Gfs soğukları indirmek için çabalıyor

Gfs soğukları indirmek için çabalıyor
Baya iyi serinlik geliyor.
![]()
Yağışlarda iyi beyler. :4722

Marmara-ege kop kop..
![]()

Alles anzeigenBaya iyi serinlik geliyor.
![]()
Yağışlarda iyi beyler. :4722
Marmara-ege kop kop..
![]()
iskandinavyadada kar başlamış yavaştan
Gfs güncellemeleri başladı
Gfs güncellemelerinde 25inde soğuk vermişti şimdi ters köşeye yatırarak kırmızıları soktu
Gfs güncellemelerinde 25inde soğuk vermişti şimdi ters köşeye yatırarak kırmızıları soktu
GFS adamı yakan GFS.
Serinleme geliyor ama rötarlı diyor ama etkisini yitirmiş.GFS'de sıcaklık ilk 5 gün yağışta ise 2.5 gün onun dışında kafaya takmayın.
Bir de bu öğle güncellemeleri hep kötü çıkıyor akşam ve sabah iyi İlk 3-4 güne girse garantilenecekç.Umarım bol yağışlı sistemler gelir.
Şu yağışı bize getimiyor gıcık şey yaa.
Ama 13-14 gün ötede inş. gelir bunun gibi yağışlar.
GFS uzun vadesinin dediğini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü günü bayram ilan etmek gerekir . Sabah farklı öğlen farklı akşam farklı diyorlar
.
Uzun vadeye çok takılıyorsunuz be dostlar, bırakın kendi haline ![]()
Uzun vadeye çok takılıyorsunuz be dostlar, bırakın kendi haline
![]()
Alles anzeigen
GFS adamı yakan GFS.Serinleme geliyor ama rötarlı diyor ama etkisini yitirmiş.GFS'de sıcaklık ilk 5 gün yağışta ise 2.5 gün onun dışında kafaya takmayın.
Bir de bu öğle güncellemeleri hep kötü çıkıyor akşam ve sabah iyi İlk 3-4 güne girse garantilenecekç.Umarım bol yağışlı sistemler gelir.
Şu yağışı bize getimiyor gıcık şey yaa.![]()
![]()
Ama 13-14 gün ötede inş. gelir bunun gibi yağışlar.
o iş olursa yine karadenize kayar ![]()
Rize Kaçkar Dağları Geçtiğimiz Günlerde Kar Yağışına Sahne Olmuş...

çok güzel gözüküyo ilk turu yapmışlar hayırlı olsun
o iş olursa yine karadenize kayar![]()
Umutsuzluğa kapılmayalım bize de gelir inş.
Size gelirse bize tam gelir bize gelmeden size geçmiyomuş ![]()
Size gelirse bize tam gelir bize gelmeden size geçmiyomuş
Alakası Afyonla Çanakkalenin. ![]()
Bu ramazan başı Afyon 80 kg. 3 gün içinde.Konvektif yağışlar sağolsun.Balkanlardan gelirse belki.
384 saati tartışmanızı ve ona bel bağlamanızı gerçekten anlamıyorum dostlar. Çok söyledim, uzun vade sıcaklık tahminlerine mevsim geçişlerinde güven olmaz diye. Siz sıcaklık tahmini de yapmıyorsunuz ki, uzun vadeye tutmayacak olan tahminler yapacağınıza kısa vade tahminciliğini öğrenin önce. Bakın dün nasıl da fosladık. Önce yaptığımız hatalrı gözden geçirin, artık tamamdır, kısa vadede tahminlerim iyi deyin sonra 192h içindeki sistemlerin yağış tahminlerini hafiften yapmaya başlayın, çünkü 192h'tan sonrası tutarsızdır, yağış konusunda ise sadece fikir verir. Sonra diyorsunuz ki GFS dansöz gibi oynuyor. Oynar tabii, siz yapın bakalım 15 gün sonrasına nokta atışı yağış tahmini. Lütfen dostlar, bırakın şu uzun vade yağış tahminlerini, kafaya bile takmayın hatta. Ben bu işten gerçekten rahatsız olmaya başladım, bu yazımı küçük bir uyarı olarak alın. Sitemizi ziyaret eden misafirler veya bu konuya çok hakim olmayan üyelerimizi yanlış yönlendiriyorsunuz çünkü.
Oğuzum, sen de GFS'ye yağış konusunda 2.5 gün içine girmeden inanmayın diyorsun, sonra 384h'ta yağış getirmemiş diye modele saydırıyorsun
Yapmayın arkadaşlar, daha 2013-2014 kış sezonuna girmemişiz siz burada bahar yağmurlarını konuşuyorsunuz. Tamam konuşun ama bu konuda değil
Sitede, beklenen yağışları konu alan çok konu var, oralara yönelin.
Sizden en önemli ricam artık şu modellere kötü laflar sarfedip komik duruma düşmemeniz ve artık 192'den sonraki yağış tahminlerini kaale almamanız. Evet bazı aşırı durumları paylaşıp, gerekirse onların saçma kısmını veya aşırılığını konuşabilirsiniz fakat sırf bölgenize yağış vermedi diye modeli kötülemek ve burada paylaşmak (uzun vade için) yanlış ve zararlıdır.
Bu uyarıyı lütfen dikkate alınız, eğer ısrarla devam ederseniz profilinizde, "üyelere yanlış örnek olmak ve yanlış bilgi vermek" nedeni ile %20, %15'lik uyarılar görebilirsiniz ![]()
Sert bir yazı da olmadı bence, gayet sakin bir havayla yazdım bunu, üslup da gayet uyarıcı ama tehdit olmayan cinsten. Üzülmece darılmaca yok, sitemizin prestijini arttırmak istiyorsak bunları uygulamalıyız ![]()
Siberianist
Abi çok haklısın ancak uzunvadede öyle şeyler görüşlünce aklımız çeliniyo:) en az bence 1 haftalık yapmalılar yoksa çok haklısın yani .bu uzunvadeye güvenmeme konusu aklımızın bir ucunda duruyor ancak uc'da baya uzak o yüzden aklımıza getiremiyoz ![]()
Haklısın Siberianist.Ama bazen o kadar güzel yağışlar gösteriyor ki insanın paylaşası geliyor.Bir de GFS adam akıllı yağış bile veremiyor.Kısa vadede bence hiç iyi değil.Kışın hatırlıom 6 saat sonra Afyon'da yağış bile olmaz dedi kışın en kuvvetli yağmuru yağdı.
Bu arada emredersin komutanım. ![]()
Beyler sinopta hortumu gören teyzenin anlatışı remix. ![]()
Haklısın Siberianist.Ama bazen o kadar güzel yağışlar gösteriyor ki insanın paylaşası geliyor.Bir de GFS adam akıllı yağış bile veremiyor.Kısa vadede bence hiç iyi değil.Kışın hatırlıom 6 saat sonra Afyon'da yağış bile olmaz dedi kışın en kuvvetli yağmuru yağdı.![]()
Bu arada emredersin komutanım.
Beyler sinopta hortumu gören teyzenin anlatışı remix.
allah senin iğiliğini versin oğuz her gün onu dinliom komik diye
yayınlamak istedim ama onla ilgi konu bulmadım ![]()