Ziraat Türkiye Kupası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)


  • Kurallar çerçevesinde, hakaret boyutuna ulaşmayacak şekilde yorumlar bu başlık altından yapılacaktır.


    ZTK final maçı, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak


    [align=start]"Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor" temasıyla bu sezon 51.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçı 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.45'de başlayacak.

    Fenerbahçe 6, Trabzonspor 9. kupayı istiyor.

    [align=start]


    [/align][/align]

    Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor'u eleyerek 15. kez finale yükselen Fenerbahçe, bugüne kadar 5 kez kupayı müzesine götürdü. Trabzonspor ise, 14. kez finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası'nı 9. defa kazanmak için mücadele edecek.


  • İlk yarıda daha iyi oynayan daha iyi pres yapan bir eskişehir vardı böyle devam ederse galatasaraydan gol geleceğini zannetmiyorum.Eskişehir gol atamazsa bu maç uzar.Mancini yaptı yine yapacağını semih i sağ bek olarak da gördük.Bu yüzden erkan da ronaldo kesildi başımıza sağolsun mancini deneme tahtasına çevirdi takımı.Onun dışında burak atamadı boş kaleye,bir de penaltı olduğunu söylüyor yorumcular bana da öyle geldi ama hakem vermedi eskişehirin de pozisyonları var.Erkan galatasarayın sağ kanadında at koşturuyor bizimkilerde izliyor her zaman ki gibi benim düşüncem mancinin gönderilmesi ama nerde kupayı kazansa da bu adamın kalmasını istemiyorum ama sağolsun büyük başkan o tazminatı vermez.


    Şunu da söylemeden geçemeyeceğim 34.dakika da galatasaray taraftarı sahayı meşale yağmuruna tuttu.Maç bir süre durdu.

    Einmal editiert, zuletzt von Samet ()

  • Ben gördüğüme inanırım kardeşim maçın başından beri hakimi eskişehir hala da öyle ama erman toroğlunun da dediği gibi piyango gol galatasarayı rahatlattı.:)

  • Biraz öyle oldu ne yazık ki ama ben mancininin oyun sistemini anlamış değilim zaten her türlü kombinasyonu denemeye devam ediyor.

  • Eskişehir daha iyiydi ama bazen iyi oynamakta hiç fayda etmiyor. Kalitemizle kazandık. Hakem 2 penaltıyıda vermeliydi. Gerçi kazandık maçı konuşmayada pek gerek yok.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Eskişehir üstündü ancak üstünsen atacaksın, üstün olmakla maç kazanılmaz. Aykut Kocaman zamanında ki Fenerbahçe'den biraz daha iyi bir oyunla kazandı Galatasaray. Yani defansifti demek istemiyorum, çok umut vermeyerek kazandı diyebiliriz.



    Biri şampiyonluk kutlamalarında bile tek dert Galatasaray diyordu... Biri diyerek küçümsemiyorum kimin dediğini hatırlamıyorum o yüzden yanlış anlaşılmasın :D.
    TIK

  • Meriç, kışın özelden sormuştum ama cevaplayamamıştın, bu sitede senin yaptığın gibi linkin üstüne yazı nasıl yazılıyor :) ?

    AF-YOK

  • Zitat von KarTutkusu03 pid='94754' dateline='1399556473'

    Meriç, kışın özelden sormuştum ama cevaplayamamıştın, bu sitede senin yaptığın gibi linkin üstüne yazı nasıl yazılıyor :) ?


    Ne yazmak istiyorsan yaz. Örneğin A yazdın ya, A'yı mavi şey ile kapla yani anladın işte fare ile tıkla a yı seç sonra kalınlaştırmanın felan bi altında mektupun yanındakine tıkla ve linki yapıştır.