Spor Toto Süper Lig 2012-2013 Sezonu şampiyonu Galatasaray (FUTBOL)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Fatih Terim çok kararli bir sekilde kalan 3 maçimizida kazanacagiz dedi yani Fenerbahçe' nin psikolojisi kadar Galatasaray' in hirsida belli edecektir durumu. Ayrica o taraftarla ,sampiyonluk coskusuyla yarinki sivas maçini eze eze kazanabilir.

    Bence Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemez . Beraberlik olur ama mağlubiyet olmaz . En fazla 3'de 2 olur diyorum :D .

  • Bu arada Robben'in Galatasaray'a transferi konuşuluyor. Bence imkansız. Drogba'nın peşinde bir takım yoktu, Snijder'in de peinde Galatasaray'dan başka sadece Fenerbahçe vardı. Fakat Robben'in peşinde PSG, Manchester City gibi çok daha olanaklı takımlar var. Galatasaray'ın bu konuda işi zor. Casilas'ın gelmesi hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Real Madrid'in bence çok daha iyi bir kalecisi var zaten. Aynı zamanda yıl sonunda Muslera'nın Galatasaray'dan ayrılacağı neredeyse kesin. Bu da transfer ihtimalini yükseltiyor. Hem Muslera'nın Barça'ya gideceği, takas olarak Santches ve Adriano'yu Galatasaray'a sunacakları söylentiler arasında. Takımı ayakta tutan en önemli oyunculardan biri olan Muslera'nın gitmesi, sorunlar doğurabilir.
    Fenerbahçe için transfer konusuna değinirsek, Belhanda transferinde hala kararlılar. Bence Ziegler'in yerine Cristian Fuchs gibi bir oyuncu, çok iyi bir seçim olacaktır. Orta sahaya, Selçuk'un yerine ise, Javi Martinez gibi bir adam çok iyi olacaktır. Özellikle Fuchs'un alınmasını çok istiyorum. Duran topları daha etkili kullanacak bir oyuncu da lazım ve Fuchs bu konuda önemli isimlerden biri. Eğer Aykut Kocaman'ın Fransa sevdası devam edecekse Gomis de çok iyi bir forvet olarak alınabilir. Webo'dan daha iyi oynayacağı apaçık ortadadır.
    Transfer dönemi tüm hızıyla bizi bekliyor, bakalım neler olacak?

  • Galatasaray, ne zaman Kadıköy'e iddalı gitse, Fenerbahçe önemli skorlarla kazanıyor. Kim bilir Aziz, kaç katını veriyordur o maç için oyunculara normal primlerin. Kadıköy'deki bir maçta her zaman Fenerbahçe favoridir bana göre.

    Einmal editiert, zuletzt von FRMHFHF ()

  • Shalke, Draxler hakkında "İsterlerse O'nun için 1 milyar euro teklif etsinler, yine de vermeyi düşünmüyoruz" dedi :D Bence bu Bayern için bir açıklamaydı, malum Lewandowski ve Götze'yi aldılar, "Draxler'i alamazsınız" tadında bir açıklama gibi ama yine de kim olursa olsun, genç yıldızı vermemeye kararlılar gibi duruyor.

    Einmal editiert, zuletzt von FRMHFHF ()

  • Galata real madrid'in kalecisinin peşinde.Biz de derdik bu oyuncular başlarına bela olabilir.Bir de yabancı oyuncu sınırı var.

  • Sonuç: Eskişehirspor:1 / Beşiktaş:2


    Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Eskişehirspor evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Siyah Beyazlılar geriye düştüğü
    karşılaşmadan Niang ve Mustafa Pektemek'in golleriyle skoru 2-1'e getirdi

    Einmal editiert, zuletzt von UmuTCaN ()

  • Fener'den iki bomba birden!

    Kocaman, Schalke formasıyla G.Saray savunmasına zor anlar yaşatan Bastos'la, Lazio maçında Ziegler'i perişan eden Candreva'yı listenin en tepesine yazdı.. Bu oyuncuların gelmesi durumunda yabancı transferi büyük ölçüde tamamlanacak.


    İKİSİ DE KİRALIK
    Devre arası Lyon'dan kiralanan Brezilya asıllı Fransız oyuncu bu sezon 12'si Ligue 1 olmak üzere toplam 28 karşılaşmada forma giydi. Bu mücadelelerde 10 kez fileleri sarsan Sambacı, yaptığı 3 asistle de raket gibi kullandığı sol ayağıyla rakip
    kalecilere zor anlar yaşattı.


    Kocaman'ın hayallerini süsleyen bir diğer yıldız Candreva ise F.Bahçe taraftarının yakından tanıdığı bir isim. UEFA'daki
    Lazio maçlarında teknik patron Petkovic tarafından sağ kanatta sahaya sürülen İtalyan yıldız, Ziegler'e her pozisyonda zor anlat yaşatmıştı. Düzenli olarka milli takım forması giyen ve bonservisi 2014'ün haziranına kadar Udinese'de olan 26 yaşındaki yıldızın Lazio ile olan sözleşmesi ise 1 ay sonra bitiyor
    .

  • Şu Ziegler iyi oyuncu ama yerine Fuchs gibi bir oyuncu çok iyi gider ki bence Aykut hoca'nın istedikleri arasında o da var :)
    Lige dönecek olursak; Fenerbahçe, İBB'yi küçümsemiyor ama çok büyük bir yorgunluk var. Öyle ki oyuncular kampa bile alınmamış. İBB'yi bu maçta daha üstün görüyorum. Büyük ihtimalle 2-1 veya 3-1'lik bir skorla galip ayrılacaklar.


  • Şu Ziegler iyi oyuncu ama yerine Fuchs gibi bir oyuncu çok iyi gider ki bence Aykut hoca'nın istedikleri arasında o da var :)
    Lige dönecek olursak; Fenerbahçe, İBB'yi küçümsemiyor ama çok büyük bir yorgunluk var. Öyle ki oyuncular kampa bile alınmamış. İBB'yi bu maçta daha üstün görüyorum. Büyük ihtimalle 2-1 veya 3-1'lik bir skorla galip ayrılacaklar.


    Bence FB yenicek büyük çoğunluk ..İlk golü Fb yer ama 1-1 berabbere ya da 2-1 FB.

  • Şampiyon GALATASARAY . Tebrikler Galatasaray . Fenerbahçeli olarak 2 yıldır şampiyonluk görmüyoruz . Ben hocamızı sevsem ve başarılı bulsam da artık gitmenin zamanı geldiğini düşünüyorum . Kazanınca seven kaybedince git diyen adamlardan değilim ama artık bıktık bizde . Hatta Aziz başkanda gitse fena olmaz...

  • Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım gitmeden gitmez, Aziz Yıldırım da o koltuktan ölmeden kalkmaz. Bence Aykut Kocaman çok başarılı bir teknik direktör. Aragones ve ardından Daum'un tabiri caizse maafettiği takımı o toparladı, takımın başında olduğu her yıl Fenerbahçe Şampiyonluk yarışındaydı ve 1 tane de şampiyonluk kazandırdı takıma. Şike şoku ile dağılan takımı toparladı, diğer yıl Türkiye Kupasını kaldırdı ve bu yıl da UEFA'da yarı final oynadı. Bence Aykut Kocaman tarihe geçti. Helal olsun Aykut Hoca, sonuna kadar arkandayım :)